Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 922
  • 750
  •   1
Отговори
# 690

sujaliavam, pove4e niama da pisha, oshte purvia put kogato se prestrashih da pisha se izvinih che pisha na latinica zashtoto niamam kirilica, kakto i da e izviniavam se za neudobstvoto koeto sum prichinila s moiat post. ostanete si s zdrave!

Горе в дясно - до името ти ,има бутон за смяна на латиница и кирилица- пробвай Peace

# 691
  • Разград
Engin Akyürek Kerim - Halil Sezai -Ömür Gedik Düet Paramparca

# 692

sujaliavam, pove4e niama da pisha, oshte purvia put kogato se prestrashih da pisha se izvinih che pisha na latinica zashtoto niamam kirilica, kakto i da e izviniavam se za neudobstvoto koeto sum prichinila s moiat post. ostanete si s zdrave!

Горе в дясно - до името ти ,има бутон за смяна на латиница и кирилица- пробвай Peace
Аз също се възползвах от разяснението!
Правех го по трудния начин , а то имало и много по лесен!
 smile3525 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 693
Miglena Teofilova, не се обиждай и не се отказвай да пишеш. Потърси помощ да инсталираш кирилица.

Цитат
Просто Керим е фин мъж,романтик.Той да не е каруцар,че от вратата за краката.
Е, Милена, година и половина я ухажва нежно и търпеливо, и ако на това му казваш "от вратата за краката"... Simple Smile

# 694

Цитат
Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми. " )

Това ти трябва. Пиши си, но ползвай Кредора. Иначе се мъчим и просто пропускаме поста.

Аз прекарах почивните дни в леглото и на масата, че времето не беше за сред природата. Но имах време да се поровя из сериите. Гледах 70 еп. четири пъти, което дори за мен си е много, колкто и да съм изтрещяла по филма. И попаднах на един лайтмотив, който Керимчо все припява: фатмагюл не е забравила Мустафа и в сърцето и още има място за него. Керим се опитва да намери място за себе си там, но не се получава. .... След малко ще допиша, че ми замина манджата. Simple Smile

Керим

Скрит текст:
Гледах епизодите след получаването на писмото от майка му и след това в болницата, когато го върнаха от интензивното в обикновена болнична стая. И в двата случая Керим каза почти едни и същи думи-как Фатмагюл няма никога да забрави Мустафа и как винаги ще има място за него в сърцето и, как Керим никога няма да се чувства сигурен, че е заел своето място и, че в сърцето и има място само за него. Сега, в последната серия, пак същото. За разлика от „Незабравима”, който спрях да гледам, защото през цялото време се повтаряше едно и също ( а много си го харесвах), тук не ми е омръзнало да гледам терзанията на Керим, но си мисля, че до момента не е получил достатъчно доказателства за това, че наистина мястото в сърцето на Фатмагюл е само негово (поне според него). Всеки повей на вятъра го връща назад и му напомняя, че все пак той вероятно не е на първо място. Затова ми се иска да видя една Фатмагюл, която да прояви инициатива, да направи нещо не в отговор на стъпка или жест от негова страна, а нещо, което да излиза от нея. Надявам се, че разтърсването в последната сероя наистина е било сериозно. Този път тя не стоя на прозореца да чака и да се чуди, а действа-опита не веднъж да влезе във връзка с Керим, да говори с него, пита, сподели, показа чувствата си пред близки хора, прие съдействие. Силно се надявам да има шанса да докаже силата на чувствата си и на чисто физически ниво-защото мъжете имат нужда и от такова изразяване на чувставата.

Мустафа

Скрит текст:
Този оправия няма. Наскоро тук имаше публикувана историята на „Ромео” (не споменавам името на автора, за да не се объркам). Сега като гледах серията, писмото, което чете Мукадес се покриваше почти изцяло с писаното преди това тук във форума. Как все някой му бил попречил и ако не му били попречили, а после и други се били прибавили към пречещите (чак смешно ми стана), той как щял да подкрепи Фатмагюл, нямало да я изостави, щяял да постъпи правилно. Ама как, да му се невиди, нямало кой да го насочи кое е правилно. Да е жива и здрава Знахарката, че вкара наш Керим в пътя. И той нали е възприемчив, взе че постъпи правилно и зае мястото на зле ориентирания Мустафа. Та същия този заблуден човек как веднъж като Керим не се замисли дали не постъпва егоистично. Керим се строши да се измъчва, че бил егоист и вероятно опитвал да насили Фатмагюл да го приеме. Как пък Мустафа не се сети да помисли той дали не я насилва за нещо.

Готвех миш маш  Grinning.

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 18:56 от Мушмулка

# 695
Miglena Teofilova, не се обиждай и не се отказвай да пишеш. Потърси помощ да инсталираш кирилица.

Цитат
Просто Керим е фин мъж,романтик.Той да не е каруцар,че от вратата за краката.
Е, Милена, година и половина я ухажва нежно и търпеливо, и ако на това му казваш "от вратата за краката"... Simple Smile
Еййй, Вале, думите ми взе от устата (клавиатурата)!!! Вие на това ако му викате бързане, не знам бавно кое трябва да наречем - тя ще мине детеродната й възраст ако почакат още малко (това, последнотов кръга на шегата, разбира се! Laughing)

# 696
Мушмулке,
я се похвали какво готвиш, че нещо съм гладна и аз.  Simple Smile  chef

# 697
Днес открих този разкошен текст - все едно написан за нашите сладури.

Скрит текст:
"Вечност от мечти"

Вечност от мечти

искам да създам за тебе аз.

Остров сред света събрал

вечност от мечти.

Искам страстно да позират

в нас сред вселена от любов.

Вечна обич в две сърца,

щастие за нас да носи.

Вечна да е любовта

без измами и въпроси.

Да живеем аз и ти

слети във безбрежност от мечти,

слети с теб във вечност от мечти.

Вечност от мечти

искам да открия  в тебе аз.

Знам, че тя е наш спасител.

Вечност от мечти

искам да разпалват твоя глас.

Вечност от мечти.

Текст: Венци Мартинов

# 698
Аз се пошегувах!!!

# 699
Цитат
Силно се надявам да има шанса да докаже силата на чувствата си и на чисто физически ниво-защото мъжете имат нужда и от такова изразяване на чувставата.
Мушмулке, според мен не само мъжете имат нужда да получават физически доказателства за чувствата на партньорката. Представи си за момент, че мъжът, който те обича, не те желае, няма ли да се усъмниш в любовта му?

# 700
Цитат
Силно се надявам да има шанса да докаже силата на чувствата си и на чисто физически ниво-защото мъжете имат нужда и от такова изразяване на чувставата.
Мушмулке, според мен не само мъжете имат нужда да получават физически доказателства за чувствата на партньорката. Представи си за момент, че мъжът, който те обича, не те желае, няма ли да се усъмниш в любовта му?

В любовта му не знам, но сериозно бих се притеснила първо за душевното и физическото му здраве, после и за верността му.  Grinning

mamitt съм, но нещо е много одялкан този ник. Към мушмулката поне човек може да се обърне по 'име'

# 701
Цитат
Съгласна съм! Определено бих се усъмнила!
Но досега все Керим показваше чувства! Мисля че е време и Фатмагюл да прояви инициатива! Crazy Crazy Crazy
А дано да видим и повечко целувки!

# 702
Цитат

В любовта му не знам, но сериозно бих се притеснила първо за душевното и физическото му здраве, после и за верността му.  Grinning

mamitt съм, но нещо е много одялкан този ник. Към мушмулката поне човек може да се обърне по 'име'

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Обаче избяга от въпроса,какво готвиш?  Joy  Joy  Joy

# 703
  • Разград
FELAKETSİNNNN

# 704
Мушмулка , да не правиш от лъжливите фурми на Фатмагюл?

А, видях - миш-маш.  Peace Не знам той дали ти се е получил, но за скритото в спойлерите - Аферим!   smile3501

Ето ги и най-мразените:

Общи условия

Активация на акаунт