Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 917
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
За трейлър още в слуховете пишеше, че ще има във вторник.  Peace Ако решат да ни изненадат днес - добре дошло!  Praynig Засега няма активност нито на сайта на филма, нито на сайта на Kanal D.  Peace Единственото, което е мръднало е, че са заредили снимките, които и Lilims е сложила тук.
Това

# 676
Мукадес

Скрит текст:

Керим след първия кекс

Скрит текст:

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 677
Dimony,

втората снимка май повече ми прилича на Ф преди кекса....в рамките на последните 2 години....или искаш да ни поженчиш Керимчо...че се превърнал в лъвица.  Laughing

Ето и тук едно хубаво сравнение...

И двамата ги боли, но първия повече за него си а втория от любов за любимата.

# 678
  • In the light side of the Moon!
zdraveite i ot men!!! momicheta ama ste pisali pisali bez da mislite che triabva da chetem sled vas, taka kakto ste ia podkarali o6te 2 temi she izpishete do chetvurtuk (da mu misli marianka)  #Crazy
rejisirali ste 71 ep ta chak i do 72-73 ste stignali  Joy
vsichki scenarii mnogo mi haresaha no neka budem realisti, sex na plaja niama da ima, nito puk v hotel, nai mnogoto koeto shte ni pokajat e malko pove4e strastni i dulgotraini celuvki i mnogo romantika. ne mislia che she stignat do neshto po intimno koeto da strestne Kerim, tova koeto shte go stresne shte e samata obstanovka (ako tova stane na plaja), piasuka, shuma na vulnite, pregurnal Fatmagul shte go vurne obratno v onaia zlopoluchna nosht kogato Fatmagul tichashe, iskashe da izbiaga a toi beshe tozi koito ia hvana.
nito Fatmagul nito kerim spored men sa gotovi za neshto po intimno. shte triabva da se vuorajim s turpenie i da pochakame pone oshte 2-3 serii vupreki che intimni momenti niama da vidim, nai mnogo da pokajat kak se subujdat sutrinta sled svatbata v edno leglo.
razbira se nishto ne ni prechi da si mechtaem za neshto pove4e, moje puk scenaristite da ni iznenadat  newsm78

# 679
  • Разград
SENSİZ OLMAZ Kİİ.( by Yasemin )

# 680
Berengina,абсолютно си права,Ще трябва да е Фатмето,но аз понеже така си го представях Керимчо ,почивайки си от страстната Фатмагюл,като си мислех в този момент за нашата съфорумка,която пусна преположението,че той ще се уплаши от изненадващата и активност.
Отидох да се коригирам.

# 681
Милена, твоя/та приятел/ка Мехчул, май обеща трейлъра за утре. Сякаш вторник ми се привидя в някой пост.
Цитат
Е, Хриси ги видя и пусна трейлър, сега дано и другите сценаристки пуснат.
Вале, аз и първата им брачна нощ видях, ама никога няма да я видим на екрана, в този й вид  Grinning Все някакъв СЕМ споменават, а моите фантазии не го признават този.
Предварително се извинявам за спама , ама защо в едни сериали да може , а пък в този да не може!
Този СЕМ да си затваря очите еднакво за всички!

Скрит текст:
http://www.youtube.com/watch?v=TUavBb8lL6A&list=PL84E5918DFD … eature=plpp_video[

Това са кадри от друг мой любим сериал"Незабравима"
Въпреки ,че и тук нещата са доста прикрити ,и освен голи раменца и крачета друго почти не се вижда , но не  като само да се целунат....... и хоп.......станало сутрин!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
И само последно да добавя :тук също има прекъсване на сцената , явно това е режисьорски похват за увеличаване на  напрежението!!/spoiler]

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 18:02 от migi_megi

# 682
И аз си мисля,че ще видим много страст и желание,но секс,не.И не защото Керим ще има някакъв проблем.Просто Керим е фин мъж,романтик.Той да не е каруцар,че от вратата за краката.

# 683
Правила на Форумите
................................
12. Във форума писането на кирилица е задължително.
Изключение са само потребителските имена, титлите и подписите, които могат да са на латиница, както и цитати от чуждестранни източници, но придружени с превод или поне кратко предаване на смисъла на цитираното.
Не се допуска заглавия на теми, публикации, както и елементи от потребителския профил да съдържат текст, изписан на друг вид азбука (арабска, иврит, китайска и т.н.), тъй като това води до технически проблеми, проблеми с визуализацията на тези текстове, изисква инсталирането на допълнителни шрифтове и затруднява ползването на форумите на голяма част от потребителите.

Дори и да нямате инсталирана кирилица на компютъра си - има достатъчно варианти и програми за кирилизиране (виж тема "Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми. " )
Модераторите имат право да редактират, трият и заключват теми, написани на латиница, както и да правят забележки на потребителите, публикуващи теми и мнения на латиница.
При несъобразяване със забележката, следващи теми и мнения на латиница, публикувани от същия потребител, могат да бъдат директно изтривани, а възможността за публикуване на мнения - ограничена.

# 684
И аз си мисля,че ще видим много страст и желание,но секс,не.И не защото Керим ще има някакъв проблем.Просто Керим е фин мъж,романтик.Той да не е каруцар,че от вратата за краката.

Ооо да така си е!  Grinning
Каруцар не е...ама човека нали си е ковач...... Wink

# 685
# 686
  • Пловдив

Работни снимки...
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.296871053695704.67696.1 … 186781&type=1

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 19:58 от mariana51

# 687
Аз говорех за манталитет!  Laughing Иначе кака нали каза на Фатмагюлка,че бил вишист със степен "бакалавър"  по "Бизнес администрация"..дистанционо го бил завършил,докато бил войник

# 688

Здравейте във втория празничен и слънчев Великденски ден !
Дано всички да сте отпочинали в приятна компания там някъде навън сред пролетната зеленина на чист въздух и слънце ! Аз днес това правих и се чувствам прекрасно !

На тези които празнуват лични празници  - да са живи и здрави, много щастие и усмивки !
Евелин -
Eva_merry - на детенце - радостно и щастливо детство !
Oma - за клипа !
Хриси - отново супер класен ! Направо разтопяващ !
Момичета прекрасни постове с мнения и разсъждения относно бъдещи развития в отношенията между сладурите - лично на мен ми се иска да взема  от всички по нещо и да сглобя една вълнуваща  и прекрасна  романтична вечер и нощ. Но каквото и да се случи или не - ще бъде показано по начин, който съм убедена ,че ще ни допадне - но както се казва - четвъртък е нашия ден ! Има - няма два дена още.
За добър релакс и блясък в очите - според  предпочитанията
Скрит текст:

# 689
  • In the light side of the Moon!
Правила на Форумите
................................
12. Във форума писането на кирилица е задължително.
Изключение са само потребителските имена, титлите и подписите, които могат да са на латиница, както и цитати от чуждестранни източници, но придружени с превод или поне кратко предаване на смисъла на цитираното.
Не се допуска заглавия на теми, публикации, както и елементи от потребителския профил да съдържат текст, изписан на друг вид азбука (арабска, иврит, китайска и т.н.), тъй като това води до технически проблеми, проблеми с визуализацията на тези текстове, изисква инсталирането на допълнителни шрифтове и затруднява ползването на форумите на голяма част от потребителите.

Дори и да нямате инсталирана кирилица на компютъра си - има достатъчно варианти и програми за кирилизиране (виж тема "Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми. " )
Модераторите имат право да редактират, трият и заключват теми, написани на латиница, както и да правят забележки на потребителите, публикуващи теми и мнения на латиница.
При несъобразяване със забележката, следващи теми и мнения на латиница, публикувани от същия потребител, могат да бъдат директно изтривани, а възможността за публикуване на мнения - ограничена.
sujaliavam, pove4e niama da pisha, oshte purvia put kogato se prestrashih da pisha se izvinih che pisha na latinica zashtoto niamam kirilica, kakto i da e izviniavam se za neudobstvoto koeto sum prichinila s moiat post. ostanete si s zdrave!

Общи условия

Активация на акаунт