Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 921
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна

http://www.youtube.com/watch?v=tOq029mjSuI&feature=share

Следобеден поздрав от Мустафа Булут и Бихтер - вчерашно фенско клипче....

Страхотно клипче! Много оригинално.

# 661

А ако да - не съм съгласна, че това би бил "преломния"момент, в който те изведнъж ще се освободят от товара си. Това става с времето, не с един празничен ден.

Разбира се, че не е преломен момент. Сватбата е ФИНАЛЕН момент. Те са преодолели проблемите си и са готови за новия живот, който искат. Всичко лошо са оставили в миналото и могат да живеят без болката от преживяното

# 662
  • Разград
Kerim & Fatmagül "Soğuk Odalar"

# 663

А ако да - не съм съгласна, че това би бил "преломния"момент, в който те изведнъж ще се освободят от товара си. Това става с времето, не с един празничен ден.

Разбира се, че не е преломен момент. Сватбата е ФИНАЛЕН момент. Те са преодолели проблемите си и са готови за новия живот, който искат. Всичко лошо са оставили в миналото и могат да живеят без болката от преживяното

Абсолютно съм съгласна, сватбата е финалната краска, а не някаква разделителна линия, преди която те са срамежливи ученици и едва докосват устните си, а след - нормална двойка с пълноценни, в това число сексуални, отношения Grinning

# 664
Сватбата,та сватбата...Хора,ако нашите герои не са изчистили главите си от техните психически проблеми,няма как след сватбата това да стане като с магическата пръчка.Иначе и след това ще седят и ще се гледат.Ще си разменят реплики от сорта „аз съм сега уморен и мисля да си лягам,ти ще си лягаш ли?”„ааа,легни си, легни си,аз след малко също ще си лягам”.После ще се врътнат и ще се правят,че спят.Знаеме ги ние тия филми. smile3521
На тях проблемът не им е сватбата.За тях тя наистина е начало на нов живот,чист и неопетнен като бялата рокля,но всичко останало не зависи от нея.

# 665
# 666
dani_pop, свърши ли гласуването?

# 667
В очакване на подготвения от Фатмагюл Рожден ден Wink

# 668
Мисля,че не.Все още линка е активен.

# 669
Сюрприиииииз Heart Eyes

# 670
Момичета,вие помните ли онзи моя приятел Мечхул или както там му е името, какво каза за трейлъра,днес или утре ще го пуснат?

Благодаря на Ваня,че ми помогна за публикуването на снимката !  
Heart Eyes

# 671
  • Разград

Скрит текст:

# 672
Ваня, благодаря за хубавите клипчета!
Lilims много са сладки на тия снимки от финала, но направи ли ви впечатление как ФГ стои на метър от вратата, съвсем като ученичка. Значи, почуква и се дръпва. Та затова, колкото и влюбено да се гледат и ние тука вече коментираме интимните им преживявания, трудно ми е да си ги представя забравили се от страст. Тия сцени на плажа или другаде, струва ми се естествено да се случат, но някак все още не ги виждам. Е, Хриси ги видя и пусна трейлър, сега дано и другите сценаристки пуснат. Simple Smile

# 673
  • В Града на Липите
Милена, твоя/та приятел/ка Мехчул, май обеща трейлъра за утре. Сякаш вторник ми се привидя в някой пост.
Цитат
Е, Хриси ги видя и пусна трейлър, сега дано и другите сценаристки пуснат.
Вале, аз и първата им брачна нощ видях, ама никога няма да я видим на екрана, в този й вид  Grinning Все някакъв СЕМ споменават, а моите фантазии не го признават този.

# 674
Мукадес

Скрит текст:

Фатмагюл след първия кекс

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 17:58 от Dimony

Общи условия

Активация на акаунт