Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 950
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Имам чувството, че не ме разбрахте правилно, мили момичета. Аз не настоявам за секс на всяка цена, веднага. Мисля, че ако тя не е готова, не е превъзмогнала проблема, нито  втора, нито сто и втора сватба ще помогнат! Но ако е готова, ако е оставила всичко в миналото и иска да се отдаде на Керим във всеки един смисъл, то просто е глупаво да се чака сватба! Не говоря да го "хване за пакета" и да го метне на леглото (извинете ме за израза Embarassed), ами говоря, че ако са в подходяща ситуация, романтична, страстна и всичко предполага секс и правенето му като такъв - е, не разбирам защо да се спира и да се чака сватбата, респективно първата брачна нощ! Ами представете си, че през първата брачна нощ - така чакана, лелеяна и заредена с хиляди очаквания изведнъж хоп - Керим го хваща стомашен вирус с повръщане и диария (все пак човек е и той) и айдеее - цялото очакване отива по дяволите! Е, тогава трета сватба ли ще трябва, за да са заедно?
Повече спонтанност, това ми беше мисълта, особено щом и двамата гледат в една посока

# 646
  • Разград
SENDEN SONRA.( yasemin )

# 647
Имам чувството, че не ме разбрахте правилно, мили момичета. Аз не настоявам за секс на всяка цена, веднага. Мисля, че ако тя не е готова, не е превъзмогнала проблема, нито  втора, нито сто и втора сватба ще помогнат! Но ако е готова, ако е оставила всичко в миналото и иска да се отдаде на Керим във всеки един смисъл, то просто е глупаво да се чака сватба! Не говоря да го "хване за пакета" и да го метне на леглото (извинете ме за израза Embarassed), ами говоря, че ако са в подходяща ситуация, романтична, страстна и всичко предполага секс и правенето му като такъв - е, не разбирам защо да се спира и да се чака сватбата, респективно първата брачна нощ! Ами представете си, че през първата брачна нощ - така чакана, лелеяна и заредена с хиляди очаквания изведнъж хоп - Керим го хваща стомашен вирус с повръщане и диария (все пак човек е и той) и айдеее - цялото очакване отива по дяволите! Е, тогава трета сватба ли ще трябва, за да са заедно?
Повече спонтанност, това ми беше мисълта, особено щом и двамата гледат в една посока
[/quotе/

Напротив миличка, много добре съм те разбрала, но проблемът е във сценаристките................ ooooh! Peace

# 648
Eeeee.....тогава ще разчитаме на втората брачна нощ! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 649
# 650
То,че работата няма да стане на плажа е ясно,но според мен причината нито ще е Корана,нито сватбата.Керим вече каза на Фатмагюл „ние сме женени,не трябва да се срамуваш” и тя му отговори „знам”.
Тия неща,които досега ги правиха също не са допустими от Корана по тая логика.
Момичета,колкото и да не ни се иска,Керим има проблеми.
Дааа! Определено ще има проблем! То и ние след 2 години на "пост и молитва" ще имаме проблем!
Даже момчето много изтрая и пак си е в час! Има хора на които и 5 дена са им много,а какво говорим за млад мъж в разцвета на силите си,които 2 години само гледа и не може да пипне! И което е най-лошото : за това време получи 3-4 целувки! То му пролича след целувката на пейката пред къщата как се разтече от кеф,ами като се случи нещо повече ,дали няма да го събират с гъба от чаршафите!  Wink Wink Wink Wink

Да не стане така - Мото първи сезон : Керим иска, Фатма не дава.
                                    Мото втори сезон:  Фатма дава,Керим не може.
                                            hahaha hahaha Joy

Пепел ми на клавиатурата!
Ома здравей,
Твоите идеи за мото на сезоните ме разсмяха ! hahaha hahaha
Но пък се сетих ,че аз не знам какво е било истинското мото на сезоните ....,ако изобщо е имало такова! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Скрит текст:
На "Незабравима" ги знам:
1 сезон- Очаквай неочакваното;
2сезон- Любовта ще се възроди от пепелта;
Ама за Фатмето нещо съм изпуснала newsm78 newsm78 newsm78

# 651
  • Разград

Скрит текст:

# 652
# 653
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=tOq029mjSuI&feature=share

Следобеден поздрав от Мустафа Булут и Бихтер - вчерашно фенско клипче....

# 654
ДНЕС Е РОЖДЕНИЯ ДЕН НА Toygar Isikli КОМПОЗИТОРА НА МУЗИКАТА НА Fatmagül'ün Suçu Ne И МНОГО ДРУГИ СЕРИАЛИ newsm59   party023

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 15:27 от Лили@

# 655
Еххххххххххххххх, няма ли още трейлърче newsm78
Моето момче днес има рожден ден, надявам се един хубав подарък,
дано до край на деня пуснат!
Хубав ден   bouquet

# 656
mariana51 убийствен клип  Joy хареса ми тази компилация   Joy  като прочетох Мустафа Булут  и Бихтер си помислих ,че е грешка ,а то.... сюрприз

# 657
[/quotе/

Съвсем добре те разбрах и съм съгласна с казаното! Hug

# 658
Здравейте
Много сте изписали, цяла тема ви гоня  Simple Smile
Благодаря за превода на 70-ти епизод   bouquet   bouquet   bouquet
Благодаря и за всички подсказки за 71-ви епизод   bouquet
Така, нямаме още трейлър, но да се надяваме до довечера да имаме.
Ясно е, че романтиката ще е доста, нашите сладурковци ще са щастливи, далеч съм от мисълта за интимност при тях, в смисъл за кекса говоря. Вероятно ще спинкат в едно легло, гушнати, но до там. Мукито ще пише писмо  Grinning е тука вече ще се закопае сама. Предполагам, че ще стане като с писмото, което писа на Фахретин. Но вариантите са 2 - да пише от нейно име писмото и да обясни на Мусти, че Ф. и К. са щастливи и че ще се женят на 05.05 примерно /човека да се опита да избяга от затвора да им направи някоя пакост или да лудне или да се самоубие /друг изход на него не виждам, въпреки, че бягство от затвора не виждам как ще стане, значи остават другите 2 варианта/. Варианта да му пише от името на Ф. , ама тогава пък той може да помисли, че тя има още чувства към него и тотално да се объркат нещата. Обаче ме накефи как се спече като разбра, че К. няма да се върне и като пита дали ще има сватба  Laughing Предполагам, че нещата с писмата ще се разберат след сватбата

# 659
Момичета, направиха ли ви впечатление милите думи, посветени на покойната Мерал Окай в началото на епизода?  Sad

Аз очаквах да има посвещение към Мерал Окай и то наистина е много съдържателно.
Благодаря на Meriam Pandarova-Kocaomer ,Моргана и Александра за превода и субтитрите на 70-ти епизод.  bouquet

Не свързвам сватбата на Фатмагюл и Керим с готовността им за интимност. Според мен сватбата носи за тях символика, която е стъпка в тяхното психическо възстановяване. Бялата рокля е символ на невинността на Фатмагюл и тя е най-достойна да я носи, защото е невинна и в мислите и в действията си. Носейки я Фатмагюл ще осъществи моминската си мечта, а Керим ще има своята чиста и непорочна булка, която ще каже "ДА"  от сърце и душа. Но преди сватбата те трябва да възстановят доверието помежду си, да говорят за спомените, страховете и съмненията които не им дават покой, за вината и прошката която още не е дадена. Не го ли направят колкото и да са привлечени и изкушени един от друг, неизказаното между тях ще им попречи да бъдат интимни дори и след сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт