Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 953
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Аз не бих обезсмислила сватбата в никакъв случай,но тя съдържа в себе си друга символика.Едното в случая няма нищо общо с другото.И когато говорим за секс,пак повтарям,се осланяме на подсказките,които съвсем ясно говорят,че тя е готова.Като говорим за религия,традиции,обичаи и всичко в тая поредица,защо за едни неща да важат,а за други-не.Така ли,трябва да се целуват,така ли трябва да се докосват,тя има ли право да ляга в неговото легло,да не говорим имат ли право да живеят под един и същи покрив?Причината да не се случат нещата е травмата от онази нощ и тя важи за двамата,продължителният процес на възстановяване,взаимоуважението и респекта на двамата един към друг.Разбира се,че от романтична гледна точка,могат да отложат кекса за след сватбата,но бога ми ако се създаде ситуация,какво може да ги удържи-единствено старият проблем.Аз още не познавам мъж дето при такава възможност ще хукне да бяга,па било то и турчин.В Германия живеят над 3 милиона турци.Единственото ,което може да му се случи,след толкова пости,е да свърши преди да е започнал от превъзбуда.Но нашият герой ще има друг проблем.Най-вероятно с главата си пак ще се отнесе в онази нощ.Иначе аз лично не намирам извинение за този провал.Ако въобще такава ситуация съществува,защото точно в това не съм сигурна.

# 631
Момичета ,предварително се извинявам,моля за помощ- много бързо се изписват темите- в празничните дни имах гости ....и нямах време да прочета нещо ,което  не искам да пропусна- става въпрос за статия или какво беше - за Роси/ която постна в темата прекрасни клипчета/,ако някой има под ръка линк Praynig ще съм много благодарна,че не знам къде да търся ooooh! ooooh! ooooh!

# 632
Но ......  Embarassedи мен действително - право да си го кажа  :oops:oops: Embarassed - ме е яд, че не се поизпотят двамцата вече- ама когато са насаме ... без публика, та дори  и с нашата....... Joy Joy Joy Joy

То те без публика,май, почти не са останали.. Joy Joy Joy Няма отърване от Мукадес!
ФГ си  е срамежлива по характер и това също  й пречи да се отпусне все още, но с много внимание,нежност и такт Керим ще й помогне да го преодолее ..а той това го умее повече от всеки друг мъж Simple Smile

Lilims , Dimony , съгласна съм и с вас  Peace !
Аз не смятам,че непременно трябва да чакат сватбата, за да са интимни. Говорех по принцип за традициите им.
Съвсем естествено е,ако се създаде ситуация за интимност, да не се спират. Така спонтанно , дори,ще е по-добре,отколкото фиксирано във времето точно вечерта след сватбата. Нали пак са си те двамата....но така мислим ние, от позицията на нашите разбирания за нещата .Какво мислят сценаристките е друг въпрос..
Че  у  Керим има психически бариери също съм съгласна . Нормално е и той да се страхува от този момент и да го мисли как, аджеба, ще се случат нещата.. Но съм сигурна,че той ще се справи.
Щях да кажа,че всичко ще зависи от него,но не е така.И от двамата ще зависи успеха на първия път .

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 14:19 от daniela.qnkova

# 633
Момичета ,предварително се извинявам,моля за помощ- много бързо се изписват темите- в празничните дни имах гости ....и нямах време да прочета нещо ,което  не искам да пропусна- става въпрос за статия или какво беше - за Роси/ която постна в темата прекрасни клипчета/,ако някой има под ръка линк Praynig ще съм много благодарна,че не знам къде да търся ooooh! ooooh! ooooh!

Копнах го от друга тема , но и тук звучуше горе долу така!
А линка е един и същи!
"Здравейте мили незабравимки!
 Отдавна не съм влизала тук. За съжаление сега идвам по повод на едно ужасно събитие за щастие с не толкова лош край.  На разпети петък и в очакване на Възкресението искам да ви предложа товаhttp://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1326031
  Автор, участник, потърпевш е rosisan.
 Благодаря на Господ, че е жива и вече е добре.
 Моля ви, ако имате коментарии,направете ги в сайта на вестника, нека да достигнат до повече хора.
  Желая ви хубави празници и дано на никого да не се случва това!"

# 634
migi_megi Hug  bouquet  благодаря много Peace

# 635
Привет lovekiss

За Керим bowuu  
нещо на плажа ще напомни за онази нощ Shocked  сетих се за 5 епизод/мисля/- когато бяха сами в хотела в Истанбул и тя припадна от глад и напрежение...Керим се опита да я свести с...вода...и веднага в съзнанието му изникна сцената,в която извратената му компания се гавреше с Фг ,като я заливаше с вода... ooooh!
Не се знае ,какво точно ще предизвика в него безпокойство/изключвам писмата,защото категорично се подчертава плажа Naughty/
Керим има свои страхове, които подтискани толкова време,ще изплуват пред възможната интимна близост Rolling Eyes и това не е страх само за него самия, а как да подходи ,как ще се случи,без да нарани или напомни на Фг онази кошмарна нощ...и неговата не е лесна- никак даже...

аз затова наскоро писах,че искам  да са интимни преди брачната нощ,защото после да си я изживеят с по -малко страх и свян...освен това за мен истинската любов е спонтанна ,не се вмества в графици и събития...но знам,че това едва ли ще стане във филма,защото този филм е кауза,този филм акцентира върху моралните устои...

...каквото и да спре Керим, той ще го превъзмогне /надявам се и с помощта на Фг/ защото в една от подсказките се казва - че ще има хубави моменти- далеч от драмите,или нещо такова...

За слухчето- " не тук,любов моя..." може да се отнася например , за определена вещ в новата къща Joy

Всички сме изключително нетърпеливи за 71 еп... Heart Eyes Joy

Заливаха я с ракия или както се казва там алкохолът им!
Подсказката звучеше така/цитирам/:
"Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!"
Някак си не ми прилича на разговор за вещ! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 14:20 от migi_megi

# 636
Скрит текст:
Една жена ще дойде. Ще разтреби,
нещата ти с любов ще подреди
и после на прозореца до тебе
в мълчание добро ще поседи.

Ще бъдеш разтревожен от жената,
която изведнъж те сполетя.
Но тя ще се усмихва в тишината
и ти ще й повярваш, че е тя.

Завинаги при тебе ще остане,
при хаоса на твоя мъжки дом.
И твоите приятели прияни
без укор ще посреща, мълчешком.

И твоите посоки многобройни
свободно ще събира във една.
Ще бъде с тебе в дните неспокойни
и в нощите, защото е жена.

Тя другите мъже ще възхищава
и всички ще те питат "Откъде
може да я намериш ти такава?"
Ще казваш "Тя самичка си дойде..."

Петър Анастасовhttp://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/575407_333818896672481_100001331206854_826280_877685011_n.jpg

Лили, видях вече , че ти отговориха! Hug  bouquet

# 637
Момичета, направиха ли ви впечатление милите думи, посветени на покойната Мерал Окай в началото на епизода?  Sad

Повече ме озадачи обаче, че в новата серия на ВВ (за тези, които го гледат) имаше само едно "На Мерал"...Кой знае защо очаквах много повече в памет на създателката на въпросния сериал..

# 638
Скрит текст:
Една жена ще дойде. Ще разтреби,
нещата ти с любов ще подреди
и после на прозореца до тебе
в мълчание добро ще поседи.

Ще бъдеш разтревожен от жената,
която изведнъж те сполетя.
Но тя ще се усмихва в тишината
и ти ще й повярваш, че е тя.

Завинаги при тебе ще остане,
при хаоса на твоя мъжки дом.
И твоите приятели прияни
без укор ще посреща, мълчешком.

И твоите посоки многобройни
свободно ще събира във една.
Ще бъде с тебе в дните неспокойни
и в нощите, защото е жена.

Тя другите мъже ще възхищава
и всички ще те питат "Откъде
може да я намериш ти такава?"
Ще казваш "Тя самичка си дойде..."

Петър Анастасовhttp://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/575407_333818896672481_100001331206854_826280_877685011_n.jpg

Лили, видях вече , че ти отговориха! Hug  bouquet

Gonismile3525

# 639
Заливаха я с ракия или както се казва там алкохолът им!
Подсказката звучеше така/цитирам/:
"Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!"
Някак си не ми прилича на разговор за вещ! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Да ,с алкохол я заливаха- неволно съм сгрешила...

# 640
Дани, обясни отлично! Simple Smile
Аз просто исках да кажа, че нейното "да" за секс - дали ще е на плажа, дали в хотелска стая или другаде - е по-важно (или поне равносилно) от "да"-то й на втората сватба! Защото едното "да" е съвсем конкретно, а другото е по-скоро символ: да, аз вече те обикнах, влюбих се в теб и реших, че ти си моят човек, искам да имаме общо бъдеще и общ живот, пълен с любов и хубави моменти! Второто, символичното "да" тя вече го е дала! Няма да чакаме сватбата, че да разберем, че е дадено! От там следва, че остава само да се даде "да"- то са секс. И тя ще поиска да даде и него в Бодрум. За какви сватби говорим тогава, че щели да са катализатор?!

# 641
Аз не бих обезсмислила сватбата в никакъв случай,но тя съдържа в себе си друга символика.Едното в случая няма нищо общо с другото.И когато говорим за секс,пак повтарям,се осланяме на подсказките,които съвсем ясно говорят,че тя е готова.Като говорим за религия,традиции,обичаи и всичко в тая поредица,защо за едни неща да важат,а за други-не.Така ли,трябва да се целуват,така ли трябва да се докосват,тя има ли право да ляга в неговото легло,да не говорим имат ли право да живеят под един и същи покрив?Причината да не се случат нещата е травмата от онази нощ и тя важи за двамата,продължителният процес на възстановяване,взаимоуважението и респекта на двамата един към друг.Разбира се,че от романтична гледна точка,могат да отложат кекса за след сватбата,но бога ми ако се създаде ситуация,какво може да ги удържи-единствено старият проблем.Аз още не познавам мъж дето при такава възможност ще хукне да бяга,па било то и турчин.В Германия живеят над 3 милиона турци.Единственото ,което може да му се случи,след толкова пости,е да свърши преди да е започнал от превъзбуда.Но нашият герой ще има друг проблем.Най-вероятно с главата си пак ще се отнесе в онази нощ.Иначе аз лично не намирам извинение за този провал.Ако въобще такава ситуация съществува,защото точно в това не съм сигурна.

За пореден път си облякла мислите ми в думи Grinning
Постоянно споменавате травмата на Фатмагюл като пречка. Добре, ами ако самата травмирана реши, че вече не е травмирана, то трябва ли всички около нея да кажат "не, чакай, още е рано, още не си готова"?

Относно моралните устои - не можем да ги намесваме в конкретния казус - те са ВЕЧЕ женени.
А секс преди брака сме виждали при много други двойки в турски сериали - на прима виста се сещам за Селим и Мелтем, а също и за Ламия (от Мелодията на сърцето), която струва ми се никой не би могъл да обвини в липса на моралност. Еда от Незабравима май също беше спала с Харун, че и забременя (извинете, ако греша, съвсем бегло съм поглеждала няколко епизода) и много, много други.

# 642
  • Разград
Kerim & Fatmagul ~ My immortal

# 643
Една лирична вметка  Praynig Peace

# 644
  • Варна
То,че работата няма да стане на плажа е ясно,но според мен причината нито ще е Корана,нито сватбата.Керим вече каза на Фатмагюл „ние сме женени,не трябва да се срамуваш” и тя му отговори „знам”.
Тия неща,които досега ги правиха също не са допустими от Корана по тая логика.
Момичета,колкото и да не ни се иска,Керим има проблеми.
Дааа! Определено ще има проблем! То и ние след 2 години на "пост и молитва" ще имаме проблем!
Даже момчето много изтрая и пак си е в час! Има хора на които и 5 дена са им много,а какво говорим за млад мъж в разцвета на силите си,които 2 години само гледа и не може да пипне! И което е най-лошото : за това време получи 3-4 целувки! То му пролича след целувката на пейката пред къщата как се разтече от кеф,ами като се случи нещо повече ,дали няма да го събират с гъба от чаршафите!  Wink Wink Wink Wink

Да не стане така - Мото първи сезон : Керим иска, Фатма не дава.
                                    Мото втори сезон:  Фатма дава,Керим не може.
                                            hahaha hahaha Joy

Пепел ми на клавиатурата!

Общи условия

Активация на акаунт