Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 965
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
mal4eva1984, сега вече те разбрах! Simple Smile
Да, има резон това, което казваш, те нали са срамежливи и двамцата! Laughing

А относно спането преди/след сватбата (разделение, което правим съвсем условно, защото те са си женени все пак!) - хубаво де, ама втората сватба - това си е просто едно празненство за няколко часа! Смятате ли, че именно тези няколко часа веселие ще успеят да излекуват тази тежка травма - нещо, което не може да се излекува с такива хубави, интимно моменти, моменти на взаимност и желание от двете страни?
Някакси почвам да си мисля, че прекалено се надценява тази сватба, все едно след нея с магическа пръчка ще се смъкнат тежките одежди на вината и страха?

Оооох без да съм Ви чела от вчера ....се намесвам.... Embarassed Embarassed

Първо  - за какво спане става въпрос тук - то те, така или иначе си спят /всеки във креватчето си newsm78/. Ако става въпрос за идилията, която трябва да изживеят  от интимната си близост като всяка една нормална двойка - аз наистина вече го очаквам с тяхната страст Embarassed Embarassed защото и двамата минаха през куп перипетии, но го заслужават! И даже  и аз вече съм под съмнение как аджеба ще се справи и нашето момче! Embarassed Embarassed То не беше пост .... Embarassed Embarassed Embarassed Но и на мен ми се струва, че сценаристките няма да прекрачат Корана и това ще се случи след съществената им сватба?! Кекс ще има - в това съм убедена, както и в това, че ще е след сватбата. Мисля, си, че сватбата ще е преломният момент, в който и двамата ще са вече готови/Фатма простила на Керим, както и той на себе си, така и Керим - загърбил името Мустафа/, за да започнат на чисто/ както ние казваме/ в този нов за тях живот!
Ами под спане имам предвид секс допуснах, че се разбира от контекста Simple Smile
И какъв Коран? Те СА вече женени! Съжалявам, ще се повторя - няколко часа ядене, пиене и танци ще бъде преломният им момент? По-преломен от интимен момент, в който се заклеват в любовта си (малко драматично прозвуча), намират се отново след тежък момент, по-влюбени са отвсякога, а и атмосферата и обстоятелствата са на тяхна страна?

Миличка, не съм целяла да те засегна, просто изказвам мое мнение! Разбира се, че те са вече женени, но те самите дали го осъзнават с цялата му същност! За Керим - ДА, той няколко пъти наблегна на това,  но за Фатмагюл??????? newsm78 newsm78 newsm78 Според мен /може и да греша newsm78/ - тя осъзнава ли го????  newsm78 newsm78 Ами аз си спомням момента, в който той й подари бялата рокля за бъдещата  им сватба...... как тя се разплака ...... За съжаление, отново сценаристките искат да ни покажат отново морала, който изповядват....

# 616
  • Разград
Най-секси мъж

Най-харизматичния мъж.

Най-добре целуващ ръка, устни и бузата.

Най-чувствителен човек в света.

Най-aгресивният.

Най-приятният човек в света.

# 617
Goni, тя се разплака тогава  и даже му каза,че я е наранил с този по подарък, защото се  чувстваше  недостойна  да облече бяла рокля..Тогава ,мисля,той каза,че за него тя е чиста и неопетнена и  някой ден ще облече бяла рокля и ще бъде неговата булка.

Ваня, снимките са супер! Колко различни емоции може да пресъздаде това момче...направо е невероятно! Как да не го харесва човек!

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 13:26 от daniela.qnkova

# 618
Дани, обясни отлично! Simple Smile
Аз просто исках да кажа, че нейното "да" за секс - дали ще е на плажа, дали в хотелска стая или другаде - е по-важно (или поне равносилно) от "да"-то й на втората сватба! Защото едното "да" е съвсем конкретно, а другото е по-скоро символ: да, аз вече те обикнах, влюбих се в теб и реших, че ти си моят човек, искам да имаме общо бъдеще и общ живот, пълен с любов и хубави моменти! Второто, символичното "да" тя вече го е дала! Няма да чакаме сватбата, че да разберем, че е дадено! От там следва, че остава само да се даде "да"- то са секс. И тя ще поиска да даде и него в Бодрум. За какви сватби говорим тогава, че щели да са катализатор?!

# 619

Само да доживеем до именния ден на Светозара  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ЩЕ доживеем. ЩЕ!!! Simple Smile

# 620
Гони Hug, разбира се, че не си ме засегнала!!! Ако съм прозвучала така - извини ме, моля те! Hug Hug
Сама казваш - Керим е осъзнал, остава само Фатмагюл да осъзнае - хубаво де, ами ако тя поиска да стигнат до край, то не означава ли това, че и тя е осъзнала??? Защо тогава намесваме сватбата?

Да, сватбата, именно бялата рокля е много важна за нея, защото на това момиче му беше насилствено, не по нейна вина отнето правото да носи такава бяла рокля и да чувства всичко, което една неопетнена девойка чувства в сватбения си ден!

Но аз не мисля, че физическата им близост трябва да е на всяка цена обвързана с ритуала. А ако да - не съм съгласна, че това би бил "преломния"момент, в който те изведнъж ще се освободят от товара си. Това става с времето, не с един празничен ден.

p.s.Момичета, аз се разгорещих в спора, моля, не мислете, че съм се обидила на някого или нещо подобно! Напротив, ако съм засегнала някоя от вас, то било е съвсем неволно, моля да ме извините!!! Hug

# 621
Много се разпалихте на тема сватба , затова да кажа и аз какво мисля!

Сватбата, без значение дали е символична или истинска е много важна според тях, а и според техните разбирания,обичаи и традиции.Не е случайно ,че от дълго време се говори за тази сватба и и се отделя толкова голямо значение.Значението най - вече е емоционално,но това също е много важно!Според мен и Фатма и Керим свързват сватбата с готовността да правят любов!"Да" на сватбата, означава "да" и на секса. Сега на този етап на взиимоотношения те се възприемат като "гаджета", а бих казала ,че и всички около тях ги възприемат така!
И в заключение да кажа само ,че колкото и да ни се иска секс преди сватбата няма да видим , защото иначе самата сватба ще се обезсмисли!

# 622
Много се разпалихте на тема сватба , затова да кажа и аз какво мисля!

Сватбата, без значение дали е символична или истинска е много важна според тях, а и според техните разбирания,обичаи и традиции.Не е случайно ,че от дълго време се говори за тази сватба и и се отделя толкова голямо значение.Значението най - вече е емоционално,но това също е много важно!Според мен и Фатма и Керим свързват сватбата с готовността да правят любов!"Да" на сватбата, означава "да" и на секса. Сега на този етап на взиимоотношения те се възприемат като "гаджета", а бих казала ,че и всички около тях ги възприемат така!
И в заключение да кажа само ,че колкото и да ни се иска секс преди сватбата няма да видим , защото иначе самата сватба ще се обезсмисли!

Да, абсолютно си права. Аз мисля по същия начин. Ще видим голяма интимна близост в следващия епизод, те ще се отпуснат за първи път толкова много, особено Фатма, но нищо повече.  newsm10 newsm03

# 623
Вече е след обяд newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,не е време да ни "размътят" мозъците окончателно??? #Crazy #Crazy #Crazy

# 624
Може би ,ако погледнем на сватбата като на " новото начало "за тях,ще разберем по-добре смисъла на това събитие.
В днешно време ние малко поизместихме фокуса на този ритуал . За повечето от нас сватбата е просто едно тържество с роднини и приятели за отбелязване на бракосъчетанието. Даже често бракът е сключен предварително и  т. н.
При  КВФ не трябва да забравяме,че говорим за традиции в една мюсюлманска ,макар и доста светска ,държава. Там , виждате , хората държат на морала и на традициите и си ги спазват. Влагат  много смисъл  в тях.
Мое мнение,разбира се.

migi_megi, danitoo12,  Peace писали сме едновременно! Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 13:57 от daniela.qnkova

# 625
Goni, тя се разплака тогава  и даже му каза,че я е наранил с този по подарък, защото се  чувстваше  недостойна  да облече бяла рокля..Тогава ,мисля,той каза,че за него тя е чиста и неопетнена и  някой ден ще облече бяла рокля и ще бъде неговата булка.

Ваня, снимките са супер! Колко различни емоции може да пресъздаде това момче...направо е невероятно! Как да не го харесва човек!

Дани, точно това имах пред вид! Че тя все още не е готова, като не е свършил процеса , за да бъде напълно реабилитирана - не че в нашите очи и в тези  Керимови маслини Joy Joy не е така, но това майната му Embarassed Embarassed, тя все още чувства срам - не че не обича Керим - аз виждам/макар, че тя го прикрива/ цялата жар, която я облива, когато се заговори за него! Но ......  Embarassedи мен действително - право да си го кажа  :oops:oops: Embarassed - ме е яд, че не се поизпотят двамцата вече- ама когато са насаме ... без публика, та дори  и с нашата....... Joy Joy Joy Joy

# 626
Може би ,ако погледнем на сватбата като на " новото начало "за тях,ще разберем по-добре смисъла на това събитие.
В днешно време ние малко поизместихме фокуса на този ритуал  За повечето от нас сватбата е просто едно тържество с роднини и приятели за отбелязване на бракосъчетанието. Дажечесто бракът е сключен предварително и  т. н.
При  КВФ не трябва да забравяме,че говорим за традиции в една мюсюлманска ,макари доста светска ,държава. Там , виждате , хората държат на морала и на традициите и си ги спазват. Влагат  много смисъл  в тях.
Мое мнение,разбира се.
Чудесно си ме допълнила! newsm10

# 627
Боже, Господи, като си прочетох поста и .......ама така си е в моите очи! Явно се разгорещих Embarassed Embarassed Embarassed Peace

Ваня,
разкошни снимки на нашето момче със  точните думи към всяка една от тях!

# 628
Привет lovekiss

Отново сме тук- при Керим и Фатмагюл Grinning
тези дни надникнах няколко пъти,но не съм изчела всичко...

Първо искам да честитя на всички ,които имаха лични празници, newsm51пожелавам им здраве и любов / не изреждам- защото доста дни ви изпуснах от поглед и ще сгафя Grinning/

и също така да Благодаря  newsm51 за превода на 70 епизод Peace

За Керим bowuu  
нещо на плажа ще напомни за онази нощ Shocked  сетих се за 5 епизод/мисля/- когато бяха сами в хотела в Истанбул и тя припадна от глад и напрежение...Керим се опита да я свести с...вода...и веднага в съзнанието му изникна сцената,в която извратената му компания се гавреше с Фг ,като я заливаше с вода... ooooh!
Не се знае ,какво точно ще предизвика в него безпокойство/изключвам писмата,защото категорично се подчертава плажа Naughty/
Керим има свои страхове, които подтискани толкова време,ще изплуват пред възможната интимна близост Rolling Eyes и това не е страх само за него самия, а как да подходи ,как ще се случи,без да нарани или напомни на Фг онази кошмарна нощ...и неговата не е лесна- никак даже...

аз затова наскоро писах,че искам  да са интимни преди брачната нощ,защото после да си я изживеят с по -малко страх и свян...освен това за мен истинската любов е спонтанна ,не се вмества в графици и събития...но знам,че това едва ли ще стане във филма,защото този филм е кауза,този филм акцентира върху моралните устои...

...каквото и да спре Керим, той ще го превъзмогне /надявам се и с помощта на Фг/ защото в една от подсказките се казва - че ще има хубави моменти- далеч от драмите,или нещо такова...

За слухчето- " не тук,любов моя..." може да се отнася например , за определена вещ в новата къща Joy

Всички сме изключително нетърпеливи за 71 еп... Heart Eyes Joy

# 629
Момичета,съгласна съм с вас,но се коментира само сватбата и кекса преди или след нея.Дайте малко да поразсъждаваме колко наранена ще бъде Мукито като ги види,че са се сдобрили.Ами че тя буквално щеше да се пръсне от яд,че ще си живеят в тяхна си къща,а сега какво ли ще измисли болният й мозък,ако ги види пак щастливи.Аз бих била удовлетворена да започнат да си спинкат двамката в едно легълце,без значение дали правят нещо или не.Тя Мукито няма да знае какво правят двамата нощем ,но искам да видя физиономията й.

Общи условия

Активация на акаунт