Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 102

• 52 624
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Оф, Марче, дано си права, дано!

# 331
А според мен това "Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!" ще го каже Керим.
Пък после може да продължат в хотелската стая Wink

И аз така мисля, ще се сближат мн , но до секс няма да се стигне според мен. Но серията обещава да е мн хубава. Сцени н аплаж винаги се получават мн красиво и романтично. Нямам търпение да ги видя двамата насаме сред такава романтика. Wink

# 332
Берен да си отваря очите и да не го изпуска Енгин, харесвам ги като двойка. А и ако има поне половината от качествата на Керим, мисля че ще е добър избор. Певецът не ми харесва на мен особено. Н е е грозен, но просто няма харизма, чар, излъчване. При Енггин Господ му е дал по много. 
И аз, но кой ни  пита?

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 23:43 от mireto

# 333
Тя пък една хотелска стая,ужас! Ама айде, от мен да мине,ще си затворя очите!

# 334
migi_megi много ми харесва твоята подредба, има логика, аферим!
На мен козунаците ми станаха, но пак съм тук.  Joy JoyТолкова съм изморена, че не мога да се надигна, не заради козунаците де, просто така се получи. Но подсказките са толкова вълнуващи, че четвъртък ми се струва далечен мираж. И ако сега пък Керим почне да се дърпа, направо ще реша, че гледам фантастичен филм за извънземни. Не вярвам, че млади хора, лудо влюбени, прегърнати, целувайки се, ще имат сили да устоят на естествената страст. Макар че дълго ги гледахме плахи и предпазливи, не мога да си ги представя страстни. Четвъртък, ела!

# 335
Берен да си отваря очите и да не го изпуска Енгин, харесвам ги като двойка. А и ако има поне половината от качествата на Керим, мисля че ще е добър избор. Певецът не ми харесва на мен особено. Н е е грозен, но просто няма харизма, чар, излъчване. При Енггин Господ му е дал по много. 
И аз, но кой ни  пита?

Така е , всеки си има вкус. Берен си е избрала мъж до нея. Но пък нищо не се знае в този живот. Напротив често съдбата ни доставя изненади. Simple Smile

# 336
  • софия
Превод от руския сайт:
"Лунна светлина. Не знам, но се чува шумът на вълните на плажа. Мислите, че всичко ще бъде наред? Целувка, целувка, целувка, не мога да се спра. Има нещо, което ще спре Керим. Той помни миналото. Оная нощ се връща. Той не може да направи това, той още не си е простил.Какво ще стане сега? Вие вероятно решихте, че те веднага ще се върнат вкъщи???
Мукадес ще напише писмо на Мустафа. Ердоан ще каже, че Селим е крал на миенето на съдове."

Може това да е само началото. Тук вече може Фатмагюл да реши да помогне с думи, прошка, каквото върши работа. Прекалено ще стане сега и Керим да чакаме да се възстановява от травмата.  Simple Smile Да вземем да им напишем направо сценария и да не ни мъчат повече.

Тази вечер активно се мотая тук, защото козунаците ми не станаха. Поне любовта на двата гълъба да оправим.  Simple Smile

Едно бързо здрасти и от мен!

аз по принцип си се притеснявам все още за Керим, много ме е яд , че не посещава психолога, и неговата травма малко неизлекувана ми стои да ви кажа.....та ако сега се спре той, напълно ще го разбера....за съжаление.....но не ми се вярва да протакат много след това....бързо ще го вкарат в релси сценаристките....
подсказките са много хубави.....благодаря на всички мацки за преводите Heart Eyes Ей ама много разбирате бе, Миленче, Даниелка и вие Laughing

Куба Либре- като гледам мила, как сме ги подкарали момичетата, в най скоро време всички ще са в клуба Joy В този ред на мисли Димони - добре дошла и ти -  като интериорен дизайнер - много ми хареса кактусовото диванче Hug

Куркуме - сладурко, - Керим на плажа ще сънуваш , а хитрушке.....най-романтична са ни я обещали 71-ва, в твоя чест ще да е .... Hug

# 337
А според мен това "Не може, не може, не може, любов моя, тук не може!" ще го каже Керим.
Пък после може да продължат в хотелската стая Wink

+1  Peace

# 338
Офффф.....яяяяяя, тези подсказки когато ги няма лошо, ама и толкова много като този път не бевало,направо ще ни побъркат   smile3511
Според мен тук няма да се стигне до "края", ако ще се случва нещо.... - ще се случи чак след сватбата!!!  Weary

# 339
  • софия
Божеее......изпуснала съм от поглед Мукадес!!!!
писмо ще пише??? това го предполагахте, ама...... ей, няма спирка тая жена!

# 340
И аз, но кой ни  пита?

Тази снимка от вилата в гората ли беше?! newsm78 newsm78 newsm78

# 341
И аз, но кой ни  пита?

Тази снимка от вилата в гората ли беше?! newsm78 newsm78 newsm78

Това е колаж! Тази прегръдка беше вкъщи до прозореца.

# 342
Божеее......изпуснала съм от поглед Мукадес!!!!
писмо ще пише??? това го предполагахте, ама...... ей, няма спирка тая жена!
Сигурно ,ще  настоява Мусти да спре да пише на Фатма ,та по този начин да спаси собствената си кожичка!Защото ако Мусти продължава да пише , все някое писмо ,ще се изплъзне от нейните ръчички.А прочитайки го, останалите ще разберат ,че то е едно от многото напини до сега.Не е първо, нито пък второ....и Муки ще "гризне дръвцето" Mr. Green Mr. Green

# 343

Някой може ли да ми даде линк за последния пpеведен епизод? newsm78 newsm78 Praynig

# 344
ХРИСТОС ВОЗСКРЕСЕ !

easter easter easter

Общи условия

Активация на акаунт