МЦ "Света София" -Бургас

• 1 299
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, нова съм във форума и съм само на 19. Но имам проблем , на който отговорите се надявам да намеря тук, или поне някакви насоки, за които също ще съм благодарна.
Вече  имам 2ра менструация , която ми е по-различна от досегашните. По-оскъдна и кратка , водя полов живот , но се пазя. Ходих на преглед при др Бояджиев на 24.02 , след което менструацията ми дойде на 13.03 , но беше по-оскъдна /което не е нормално за мен , обикновенно ми тече като чешма../ и продължи 5 дена. Притесненията ми дойдоха , когато сегашната ми дойде пак на 13.04 и пак е такава различна. Мисля да отида на преглед при др. Скочева, защото съм много стресирана. Моля ви  ако на някой му се е случвало , нека сподели своите съвети.

# 1
Никой ли няма да ми отговори на какво може да се дължи тази промяна в менструацията ми , започвам да си мисля за цветна бременост Cry Дайте мнения и за др Скочева моля ви

# 2
  • Бургас
Ели,първо благодаря за темата.Доста хора ще се възползват да пишат тук,защото май за Св.София нямаше.
Относно твоя проблем причините могат да са толкова много,че не си заслужава да пиша,защото с нищо няма да ти помогна.На мен ми се е случвало същото след прием на контрацептивни таблетки,на моя приятелка-при раничка.Трябва лекари да се произнесат.Нека те видят пак на видеозон.Може да е нещо хормонално,провери си и щитовидната жлеза.Ако е цветна бременност мисля,че трябва да имаш и други признаци newsm78
Успех ти желая.

Скочева ми следи бременност,но не ме е лекувала.Свърши си добре работата,доволна съм.

# 3
Какъв е прегледа с видеозон ? Аз за 1ви път ходих и доктора с ръка ми опипа яйчниците и матката. Но ако реша да кажа на майка ми за проблема , трябва да и кажа че не съм водила полов живот. Следователно как би преминал прегледа ?

# 4
  • Бургас
Видеозонът показва дали има бременност или поне видим проблем по вътрешните органи.
Докторът ще движи едно трансдюсерче върху корема ти и на монитор ще се види какво има в матката.
Не е страшно.Виждам,че си колкото сина ми.Можеш сама да отидеш на преглед,ти си пълнолетна,но те съветвам,ако лекарят открие проблем,да споделиш с майка си.Ние майките не сме толкова страшни. Grinning
Ако имаш нужда от друг съвет пиши пак.

# 5
Да сама ще отида , но мисля след този преглед да кажа на майка ми , но идеята е тя да не разбира че правя  секс и вместо да ме качват на магарето , да ме прегледат чрез видеозон . така мисля че не може да се разбере дали съм девствена или не ?

Общи условия

Активация на акаунт