Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 866
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Преместихме се, похвааааал Simple Smile)) Много се кефим на новата къща!

# 481
Преместихме се, похвааааал Simple Smile)) Много се кефим на новата къща!
Еее хайде честито  Simple Smile най–накрая  Party

# 482
Ана Му, поздравления за новата къща - само хубави емоции да имате в нея Simple Smile
Къщата, в която живеехме досега се продаде и трябва да се изнесем до 7 август. В петък бяхме да огледаме една, а в сряда ще ходим да видим още една. За жалост хубавите къщи са обявени под наем плюс за продан... и сега много се чудя : да изберем тази която ни харесва по-малко но е обявена само за под наем или по-добрата, но която може да се продаде и пак да увиснем. Най-вероятно ще изберем сигурността, но ми е криво ....

# 483
  • Bristol
Празнувахте или пасувахте вчера  Laughing Страхотен късмет с времето извадихме за празника, а днес за излежаване и възстановяване.
Елица, мерси! Спретнах аз един бърз патриотичен кейк за партито вчера Wink Доста сладкиши бяхме събрали за завършек, тези празници никак добре не се отразяват на фигурата ни  Crazy
golden, от понеделник ли тръгват на училище твоите?

# 484
Празнувахте или пасувахте вчера  Laughing Страхотен късмет с времето извадихме за празника, а днес за излежаване и възстановяване.
Елица, мерси! Спретнах аз един бърз патриотичен кейк за партито вчера Wink Доста сладкиши бяхме събрали за завършек, тези празници никак добре не се отразяват на фигурата ни  Crazy
golden, от понеделник ли тръгват на училище твоите?
Да, от понеделник започват.

# 485
Merry ние пасувахме Rolling Eyes Ама и времето ужасно, и дребната пак сополива.На 2-ри имаше авиошоу и бяхме да го гледаме.После гледахме плаването по Темза, но нищо по-празнично.

Ама за кейка снимка искам, снимка  Crossing Arms Laughing

Ходихме днес до Druidstone Park днес.Голям смях падна.Моята щерка много я е страх от кокошки, петли, пауни, магарета..........  hahaha Но пък е много симпатично паркчето.

Ana Mu честито и много приятни емоции в новата къща  Hug

# 486
golden, късмет и успехи на твоите момчета!  Hug Ще видиш как бързо ще свикнат и няма да им се отделя от училище!
Моят син в Събота сутринта ме събуди с мрънкане че не му се стояло вкъщи, искал на училище, и изобщо голям напън за учене го беше натиснал...та по този повод спешно се занесохме в библиотеката за книги  "по география" ( ей така седи, седи пък като му щукне нещо! )- взехме за Испания и Бразилия плюс две на Роалд Дал, които той настоятелно проучи от служителката къде точно стоят...( Мари, виж колко малко знам какво учат децата в училище- изненадвам се, ама приятно! ). И като се прибрахме, като му седна на Чарли и шоколадовата фабрика- целия следобед и на другия ден до обяд я беше прочел!  Shocked 190 страници! Както му се радвам, така ме хвана срам, щото аз самата не съм изчитала книга така на един дъх от години!  Embarassed

Честита нова къща на новопреместилите се! Много хубави мигове да имате в нея! Също на всички новодомци, които сигурно съм пропуснала- пълни с щастие да са домовете ви!
Ако не ми мине котка път и всичко е наред с банката и прочие, макс средата на Юли трябва да се преместим в нашата си къща!  Whistling Не се вълнувам особено тъй като си знаех че му идва времето и на това, но ми е хубаво че най-после ще мога да си направя дом такъв какъвто си го искам без да се съобразявам с разни клаузи в договори за наем...Нямам търпение да си окося тревата да ми замирише на кумарини и да си изпия кафето боса на двора!  Grinning
Лека седмица на всички, дано сте имали хубав Юбилеен уикенд!  Hug

# 487
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, само се записвам да ви следя, а утре ще ви изчета подробно - пристигнах в Лондон на 2.06, от вашата тема ще събирам информация за живота тук Hug.

Хубава вечер ви пожелавам!

# 488
  • Нотингам/Пловдив
Ох момичета да е честито на всички новодомци и много щастие в новите къщи   bouquet
 Ние пасувахме и четирите дни в къщи и времето беше супер неприятно.
 Малката след петъчното тържеството в училище се разсополяви нещо и все мрънкаше, че не и е добре. Общо взето пълна почивка от кълка на кълка  Laughing Laughing
 Днеска толкова ми беше доскучало че накарах мъжа ми да идем да си вземем нов ТВ ,взехме и новата Зумба за Ексбокса и танцувахме с децата целия следобед  Laughing падна забавление.
 Утре тати вече е на работа ,така че ние променихме плановете - каката иска да правим кремки,така че ще сме бойци в кухнята ,само да има кой да чисти след нас ,а малката може би ще танцува ... Simple Smile Ако времето се промени може и на разходка да идем.
 Лека вечер от мен  Hug

# 489
Ана Му честито, много радостни дни ви пожелавам!

Голден успех на хлапетата сигурна съм че много ще им хареса!

Яхнала Метлата понякога се учудвам колко си приличат с Боян. Аз сега съм го хванала да чете на Български - Маншон, Полуобувка и Мъхестабрада. Вижте Дейвид Мелинг пише книги за Гоблини и Боян ги прочете всичките на един дъх. От училище изпращаха писма на любим автор и той избра него. Преди дни получи отговор и беше на седмото небе. Имаше писмо, три картички с автограф и една нарисувана лично за него. Беше написано на ръка.
Много успех с къщата и банката!

Ние много добре се разнообразихме и починахме. От петък сме по гостита, разходки, пикници и тн. Децата са много доволни, напоследък ги събирам с много деца и направо душата им се отпуши. Водихме ги и на басейн с пързалки. Вчера оправяхме двора и тн. домакински работи +4 часа колела, кеф. Днес, релакс, аз спретнах няколко кейка и едни кифли и ги водих на плуване. Свикнаха обаче да търчат по цял ден, да се катерят по дървета и тн. и днес не се бяха хич изморили. Утре пак сме на гости Mr. Green

Свидничка има вече още едно момиче, което каза че много харесва Яна,обожава да я гушка итн, но е много щастлива, че не и живее в къщата Joy

Лека седмица!

# 490
Как да не ти дойде настроение за писане след като прочетеш за Маншон, Полуобувка и Мъхестата Брада, мнооооого любима книжка  Crazy

Голдън, много се радвам, че вече сте заедно с децата.
Бърза адаптация им желая и да се наслаждавате на живота заедно...

Ана Му и от теб хубави новини. Очакваме Метличкова следваща в списъка на новодомците.

Ние се глезим по българско. Семейството ми и приятелите ни обгрижват и е страшно приятно.
Бебчо толумбчо е сладурче и толкова добричък не ревлив..

Искам да ви разкажа за едно английско семейство приемни родители, ама като се върна.
Толкова ме впечатлиха тези хора и за сетен път се засрамих от предразсъдъците си...

И някой, моля, да ми каже, как се оставя коментар във фейсбук?!
Писах там в полето, редом до моя прекрасен лик и после какво, как да го запазя?

# 491
 Толумба, постна ли си коментара във фейса ? Ако не натисни enter.Simple Smile

# 492
Голден, лека адаптация на момчетата Simple Smile искрено се надявам да им хареса тук Simple Smile

Ана Му, честито ви къща Simple Smile и от мен само хубави моменти да имате в нея Simple Smile

Аелис, добре дошла Simple Smile

Яхнала Метлата, стискам палци за банката и дано да сте скоро в новата къща Simple Smile

Толумба, ''enter'' трябва да си натиснеш, или има един син правоъгълник ''post'' Simple Smile а как да те намерим в ФБ? Как вървят приготовленията за сватбата?

Аз напоследък не намирам време за ровене из форума. Натискам си парцалите да си свърша фотографския курс преди Октомври месец (че уж тогава ще си ходим до БГ). Ядосвам се на моя мъж - последно си остана на работата, но е на същите пари, но споделена длъжност (т,е, това, което до сега го прави сам, сега го правят 2мата с колегата му) и не е много happy (а уж искаше по-малко отговорности), и онзи ден му звъннали от мястото където ходи на интервю и уж там трябваше да почне и той им отказал и сега само ми надува главата с мрънкане - сам не знае какво иска. Аз продължавам да си разпращам СV-тата и си чакам и мен да ме огрее. Нашето чарити си търси доброволци и там дадох CV вчера.

Иначе джубили-то май не го отразихме подобаващо. Нещо не ми допада времето и ми е скапано. Малкия пък нещо му е подута чурата и сме на лекар утре - не дава признаци да го боли, но е много странна подутина точно по средата, дето се появи от нищото.

Алсбъри в Петък - нямам търпение да видя официалното ''discharged from hospital'' на хартия.

Иначе се разсейваме с добри приятели и гледаме да избутаме негативното на заден план, че то много ни дойде на всичките и така не се търпи вече Simple Smile

Айде позанимавах ви и аз с моите си глупости  #Crazy лека вечер и много позитивна седмица Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 10:37 от ev:)

# 493
Благодаря на всички за позитивизма Simple Smile дано, след някоя и друга година и аз да се хваля, като Яхнала метлата със свой си дом! А на нея пожелавам всичко да е наред и да им се случат нещата!
Срещу нас точно има фитнес и басейн, но аз с тази пиявичка закачена за мене, все още няма как да я оставя за повече от 1 час, а и таткото работи неуморно, та по нататък ще се влиза във форма. Юбилея го гледахме по телевизията. Времето беше гадничко, но дъжда не спира малката ми, средна щерка да се измъква вън на двора и да пръска с маркуча всичко, което прецени, че е мръсно  Mr. Green Наложи се да заключа и да скрия ключа!
gdobrinova захранвате ли се вече? Аз опитах да и дам малко оризова каша, но няма такъв смях! То беше плюене, физиономии, мноооого смешна. Сега смятам да опитаме плод някакъв или морков.
И племенника ми абитуриент ми е нагости..въобще при нас е весело с пълна къща!
На всички много слънце и усмивки  Grinning

# 494
  • Нотингам/Пловдив
Времето е меко казано ужасно,много депресивно ми действа. Хубаво че днес малката си има гости и малко се разнообразихме. Утре голямата ще има гости така че за мен ще остане само дежурството в кухнята изглежда.  Wink
 Ana Mu като каза абитюрент,ние изкарахме страхотна абитюренска вечер в БГ с най голямата ни кака,който иска може да види снимки тук   https://www.facebook.com/media/set/?set=a.440447405967859.105765 … &l=3efd92a177
 Тя беше супер щастлива и в началото на юли се мести при нас в Лондон , най накрая  Hug
 Хубав ден ви пожелавам за сега въпреки лошото време   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт