Великобритания - тема 41 Зелено пролетна

• 60 835
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Успех на всички момичета които търсят работа  Peace

# 556
  • UK
Мари, разбира се  Grinning Само кажете къде и кога,аз ще дойда стига да не съм в движение.

# 557
Момичета като ви чета постовете ,сега разбирам защо ми казвахте ,че най -малкия проблем трябва да ми е дали децата ще свикнат с училището .
Преди години нямаше такива ,какви са тези интервюта ,тези проверки и каво ли не . Shocked
Успех ви пожелавам ,дано бързо си намерите работа .
Аз "събирам жега" ,че след 2 дни като дойда не ясно дали ще видя такова слънце скоро Laughing

# 558
Успех с търсенето на работа на всички.

Момичета, тези които сте близо до Slough, може ли да ми разкажете нещо за там. Училища, къщи, социален живот, знам че е относително, но все пак харесва ли ви или не?
Мъжът ми работи там, затова питам. Може и на лични, ако не е интересно за всички.

Лек ден  bouquet

# 559
  • UK
Тролипен, предимствата на Слау са само две според мен: добра връзка с Лондон/по-ниски разходи за наем и че хедофисите на някои големи фирми са там- O2,НТС, RIM,Mars, Akzo Nobel и т.н. +има голям бизнес парк. Т.е., работа има и ако си късметлия няма да се налага да пътуваш до офиса или да купуваш сийзън тикет  Grinning Самият град, въпреки че в последните години доста пари изсипаха за реконструкция и модернизация както се казва, според мен с всяка година запада все повече.Хубави места са Upton Park i Hershel Park-ние сега живеем там и е приятно. За училищата не мога да се изкажа, защото нашето дете ходи на училище в Итън-по-близо ни е, но като гледам и хора на които хич не им е близо са го предпочели.
Принципно има проблем с училищата,защото Слау е имигрантски хъб и всяка година идват много дечица,за които системата няма капацитет.
Иначе всичко си има-паркове,ледена пързалка, площадки,кино,сега ще строят и нова библиотека, каквото няма в Слау го има в Уиндзор, но на мен не би ми било избор,ако имах такъв  Laughing

# 560
Влизам само да ви кажа здравейте от слънчева България.Ние си изкарваме супер ,а времето е просто невероятно  вчера термометъра удари 36 градуса в Добрич Peace ,а за морската вода просто няма да ви кажа колко е топла и чиста водата .За жалост летим обратно в понеделник ,но няма как трябва да се подготвяме за училище. Peace

# 561
  • Нотингам/Пловдив
Aз се прибрах най-накрая след интервюто и след .......4 часа пътуване.Ако някой ми беше казал преди години че ще пътувам толкова,в един град за едно интервю не по дълго от половин час нямаше да повярвам. В крайна сметка се оказа че са кандидатствали 16 000 души, на интервю са извикани 9 000 , а работните места са 1 000.Някой да не се чуди за какво става въпрос - на Оксфорд Циркус ще се отваря нов Праймарк и си търсят хора.За мен лично беше потресаващо че толкова хора са кандидатсвали а местата са само 1 000.
 Късмет на всички търсещи работа ,а на тези с предстоящи почивки или които вече са на почивка леко им завиждам  Wink Wink Hug

# 562
 Shocked това за работа в магазин ?!

# 563
  • UK
 И аз бих дала мило и драго да разбера колко човека ще кандидатстват за същата позиция, ама...
 Каква е тази работническа вълна в темата  Laughing Дано всички да имаме късмет. А апликейшъна, който трябва да попълня направо ме кара да си скубя косата, не е истина просто  #2gunfire
cocko и ev:) стискам палци, момичета   bouquet

# 564
Аз писах за нашия проблем с ушенцето преди няколко страници. Но, да благодаря на Елица- сестрица за съвета и на останалите момичета.
 Нашата клиника много, много не си дават зор, дори и при децата за по обстоен преглед или разпит.
 Но, при 3 път ходене за това ухо. Сега отново ни увериха, че тъпенчетата са му добре, още едното ухо е леко зачервено. И ни предписаха капки за уши ("Lecorten- vioform")  и след 10 дена отново на преглед.
 Секрета бил нормален, значи че антибиотика е подействал  Rolling Eyes, но имало значение и цвета му, така че сега го следим. Shocked
 Междувременно се боря с въшки в главата на дъщеря ми, водя децата  при зъболекари - но за тях по късно ще разкажа ( поправих се) Simple Smile
Лека и спокойна вечер ви желая  Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 23:05 от Анеле

# 565
Явно тези дъждове ни действат работно Laughing
Успех на всички с работата, дано си намерите най-подходящата!

И аз започнах да се оглеждам. Днес ходих до JobCentrePlus да си оставя CVто, че им се обадих, да ги питам дали биха могли да ми намерят работа и ме привикаха Rolling Eyes Хем ми се работи хем ми се иска да се запиша в Университета за повишаване на квалификацията, но с двете няма да успея Crazy Дано и аз си намеря нещичко и се справя с координацията с работа и деца.

# 566
  Мари мисля, че е wire. Ето това май ти трябва http://www.ebay.co.uk/itm/METALLIC-WIRE-SILVER-flower-making-cak … sh=item5ae7253f01 Виж в ибей има и още много видове.
  Ев според мен това е измама с парите. Тука гърми по радиото, джоб центъра реклама непрекъснато,  че търсят хора за гледане на възрастни хора. Пълно е с обяви. Една приятелка звънна, по 50 паунда искат да те проверят. И после, ми не ви одобряваме, нищо, че досието е чисто. Ми ако им звъннат като за Праймарка 16 000 човека по 50 паунда да ги ожулят и какво става  Shocked След подписан договор и тн ок, но тук ги искат още преди да сте си говорили за условия дори...
  Успех на всички търсещи и започващи работа  Simple Smile

# 567
  • UK
аз си правих т.нар. Scotland Disclosure. Но все пак,за да го направиш са необходими и документи за доказателство на адрес,така че ако ви искат само парите явно не са ок. Тази проверка е валидна за определен период от време,ако не се лъжа 1 година,така че няма нужда се прави за всяко интервю поотделно.

# 568
Какви са тези CRB checks за работа в магазин?!
Разбирам да си човека, който всеки ден отчита касата и внася в банката.
Подобен се изисква за работа с деца, например, позиции по банки и подобни.

Каква е тази работническа вълна в темата  Laughing

Нека, нека се работи.
На мен това като ми беше на ред, хората деца родиха и отгледаха.
Сега те ще клюкат колеги и мрънкат от шефове, пък аз ще споделям за цвета на акото.

Успех на всички от сърце.

**
Имах съмнения, че горното писмо не е писано от англичнин, което аланглето потвърди.
Пожелавам му/им не особено приятни неща, отвратително е да се краде, лъже
още повече от хора, които се предполага, че щом търсят работа, не са в излишък на пари.

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 20:56 от zlatnata tolumba

# 569
Междувременно се боря с въшки, водя ги при зъболекари
 Laughing Сега ставам от сън и в първия момент помислих, че въшките ги водиш на зъболекари  #Crazy Joy след 1-2 мин зацепих  Mr. Green
golden, радвам се че дечицата с такава усмивка тръгват на училище и с още по голяма се връщат, все да е така  Hug
На всички много успех с търсенето на работа  Hug
Аз съм добре, днес бях на тест за ГД....няма такава гадост..задавих се докато го пиех това сладко нещо  #Crazy Дано резултата да е наред  Praynig.  Днес се чувствам много отпаднала и до сега спах....моя половинчо още не се е прибрал от работа  Confused миличкия ми работи здраво....а аз мързелана нищо не съм сготвила и днес  Tired та запретнах ръкави и правя сега ядене, че ме жал като се прибере скапан и да почва нещо за ядне да прави  Tired Имам дни на муза и готвя много, но като ме хване мързела.... ooooh! Ех, как искам да съм си в къщи при близките и да ме поглезят и с  готвено и с всичко  Heart Eyes
В събота ще ходим на цирк  Grinning като споделих със майка, ме разсмя, за какво ми било цирк като след два месеца и вкъщи ще е цирк  Joy
Толумби как ме усмихна с този цвят на акото  Laughing хич дори не се бях замисляла за това, че ще ми е тревога  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт