Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да преведа и легализирам български документ в Лондон?
Плащат ли неработещите майки в Лондон НИН?
Какво да правя, ако детето ми не е прието в желаното училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да преведа и легализирам български документ в Лондон?
-
Плащат ли неработещите майки в Лондон НИН?
За да се определи дали неработещите майки в Лондон трябва да плащат НИН, е важно да се консултират с местните данъчни органи или специалисти по данъчно облагане. Те ще ви предоставят информация за задълженията и възможностите ви по отношение на плащането на НИН в съответствие със законодателството във Великобритания.
-
Какво да правя, ако детето ми не е прието в желаното училище?
Ако детето ви не е прието в желаното училище, можете да подадете жалба. Процесът на обжалване включва подаване на официално искане и предоставяне на допълнителни доказателства в подкрепа на вашата молба. Важно е да се консултирате с училищната администрация или местните образователни органи за точната процедура за обжалване във вашия случай.
-
Какво представлява изпитът IELTS?
-
Какви са нивата B1 и B2 в контекста на английския език?

.Желая ви успех и всичко да се нареди по местата си много бързо .
Сметки и такива неща не сами искали в училище,единствено когато ги записвах ми искаха паспортите на децата и някаква сметка на наше име,но това беше за доказване на адреса. Повечето неща момичетата са ти написали ,аз само да допълня че всичките тези терзания след известно време ти се струват излишни и отминават, всичко си идва на мястото ,а адаптацията на децата ще ти се струва най малкия проблем.

обясних му, че мен още Декември/Януари ми казаха колегите му, че нямало нужда да ме виждат повече, но уви той не се съгласи с тяхното решение и ме метна и мен на преглед + сега чакам писмо с нова дата, кога да се върна за по-обстоен преглед. И аз съм на Кело-Кот + pressure band за лакътя, а и за разлика от предния лекар този освен на малкия, забрани и на мен поне 1/2 години да си излагам изгорените участъци на слънце, което си е без къси ръкави и за 2ма ни и само дълги панталони/поли/клинове

, та сега всеки ден си говорим за времето
Другите говорят само с мъжа ми, мен не ме поздравяват, само ако съм с малката си говорим
Сега ще спи на светло.