Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да преведа и легализирам български документ в Лондон?
Плащат ли неработещите майки в Лондон НИН?
Какво да правя, ако детето ми не е прието в желаното училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да преведа и легализирам български документ в Лондон?
-
Плащат ли неработещите майки в Лондон НИН?
За да се определи дали неработещите майки в Лондон трябва да плащат НИН, е важно да се консултират с местните данъчни органи или специалисти по данъчно облагане. Те ще ви предоставят информация за задълженията и възможностите ви по отношение на плащането на НИН в съответствие със законодателството във Великобритания.
-
Какво да правя, ако детето ми не е прието в желаното училище?
Ако детето ви не е прието в желаното училище, можете да подадете жалба. Процесът на обжалване включва подаване на официално искане и предоставяне на допълнителни доказателства в подкрепа на вашата молба. Важно е да се консултирате с училищната администрация или местните образователни органи за точната процедура за обжалване във вашия случай.
-
Какво представлява изпитът IELTS?
-
Какви са нивата B1 и B2 в контекста на английския език?

Обикновено има два дена с хубаво време, но рядко един след друг.
) адвайзърка. Обаче попълваха на края едни евалюейшън въпросчета и много писаха, че искат допълнителна информация за бенефити и продължаване на образованието след това. Смятам да обсъдя с шефа другата седмица и евентуално да организираме и такива лекции, където мога да се включа по-адекватно. 

Моите са хубави хора, по цялата дължина на улицата. Говорим си, поздравяваме се, няма изкуствени усмивки и т.н. Дори с тая отгоре (въпреки, че е клиничен случаи и съм се оплаквала тук от безпирните партита) сме в прилични отношения. Не съм чула лош коментар по наш адрес, напротив скоро разбрах от приятелка, която започна работа и е колежка на едната комшийка, че се е изказала много хубаво за мен и била впечатлена колко възпитан е Габриел.

(само не ми се смейте на въпросчето) Вчера кандидатствах по обява за продавача в магазин. Днес ме поканиха за интервю в Понеделник, но са ми пратили линк за сайт за кредитна проверка - защото за позицията се изисквало cash handling и искали да ми видят credit score-a. Ама мен ми се струва нещо странно: работата с пари си е работа с пари, но какво ги бърка мен какъв ми е кредит скора?!?!

Нали се сещаш ако пратят на 20 кандидата искане за пари предварително каква сумичка им се събира.