"Черешката на тортата" - 2 сезон - 9

• 35 425
  • 445
  •   1
Отговори
# 330
Може би това е целта на занятието - да са различни типажи, за да има сблъсък на характери и скандал.

# 331
Здравейте на всички! Чукча читатель, не писатель в моя случай, но тъй като се оплаквате от кратката тема този път, реших да запълня малко място.  Laughing
На мен тази група ми е супер приятна, много добре се стиковаха помежду си, няма мрънкала и люде с големи претенции, които след това готвят боб и варена тиква. Тези досега готвят хубаво, Милица малко понакуцва само - никой като че ли не коментира вкусовите качества на хтаната, само колко са сладки калинките, как се е старала. Simple Smile Само Роро каза, че рибата е била хубава, но не знам колко е обективен. :Д Среброто супер много ме кефи  Heart Eyes - спокоен, забавен, интересни манджи... Надявам се да спечели Simple Smile
Другата такава група, на която много се изкефих, бяха Ицо, Тодор, Митко, Йоана и Ирина и те си бяха паснали екстра. Чудя се, кои повече ми харесват в крайна сметка, засега има патова ситуация.  Simple Smile

# 332
  • out of space
Ехоооооо, продуцентите!  cow Искам Денис Ризов, моля!

# 333
  • На земята, която е всъщност звезда.
Според мен и първата седмица беше приятна, т.е. без глупави изцепки или изсмукани от пръстите на продуцентите скандали.

# 334
Знаете ли от къде мога да намеря всички рецепти на участниците в предаването . Спомням си , че в по-стари теми някой беше дал линк  Praynig  bouquet

# 335
  • Варна
Аз само искам да попитам запознатите - риба, печена във фолио така ли се сервира - увита, че малко странно ми се стори.

# 336
Месечинка , и на мен ми направи впечатление фолио +
пльок една лъжица пюре / диетично /
Не зная как е правилно да се сервира , но аз махам фолиото.

# 337
И аз не мога да гледам днес в Новаплей, липсвало видео на сървъра. Интересното е, че и старите епизоди не мога да заредя. Rolling Eyes

# 338
  • София
Аз преди малко гледах там два епизода Peace
Милица Гладнишка я знаех като глас,толкова детски филмчета е озвучавала......Харесва ми.

# 339
И на мен ми се видя странно увитата риба да я сервира с пюре до нея. Те като я развиват нали ще се омажат.

__EtnA__ , аз гледам епизодите на страницата на нова телевизия, не в новаплей.
http://novatv.bg/shows/view/742/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%88%D … 0%B0%D1%82%D0%B0/ - като скролнеш надолу и ще видиш епизодите

# 340
"Камелия Воче и Мария Илиева признават, че могат да разчитат една на друга за всичко. Ето защо именно бившата моделка беше човекът, който се оказа рамо до рамо до певицата по време на приготовленията й в предаването Черешката на тортата." - цитат от сп. "Блясък"

# 341
Благодаря!  bouquet

# 342
И на мен ми се видя странно увитата риба да я сервира с пюре до нея. Те като я развиват нали ще се омажат.

__EtnA__ , аз гледам епизодите на страницата на нова телевизия, не в новаплей.
http://novatv.bg/shows/view/742/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%88%D … 0%B0%D1%82%D0%B0/ - като скролнеш надолу и ще видиш епизодите

Е добре де от там също се прехвърля на новаплей Thinking

# 343
Аз само искам да попитам запознатите - риба, печена във фолио така ли се сервира - увита, че малко странно ми се стори.
Във заведение са ми сервирали със  фолиото  пе4ената риба и аз го приех , 4е така е правилно и така съм сервирала във къщи ,като направя  Rolling Eyes.

# 344
И когато  е приготвена в пергамент, също се поднася неразопакована.

Общи условия

Активация на акаунт