"Черешката на тортата" - 2 сезон - 9

• 35 460
  • 445
  •   1
Отговори
# 75
Людмила Сланева не я харесвам, хеле пък като певица, може би, ако не имитираше едно към едно мъжа си, повече щеше да и се получава, не знам...
 Залагам на Александър Сано и Милица, най-симпатични са ми. Като цяло вечерта беше приятна според мен - нямаше чудеса от храброст, нямаше напрежение ...това с песента дойде малко в повечко, но пък им беше забавно като че ли.
И на мен ми е много неприятна .
Говори като здраво стисната за гърлото .Лигава ми е .
Сега ще погледна какво и как ще готви.
Пилето с мед ми звучи гадно . Sick
Оффф и тая облизва лъжицата и я мята обратно в чинията с маринатата . Sick
Еййй не се ли усещат тия хора бе , така готвят и за гостите си явно.

# 76
  • Варна/Лондон
Щом сме едва на 6-та страница, ми е ясно колко ще е интересна тази седмица. Щеше ми се поне един бесен катър да има, свикнахме някак. Laughing

# 77
  • София
Къде можем да гледаме епизодите, че на Nova Play напоследък не им работи сървърът?  Rolling Eyes
Току що го изгледах в Нова плей без проблем  newsm78 Може да е временен проблема .. опитай след малко пак да го пуснеш  Peace
http://play.novatv.bg/play/270915/

# 78
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хайде и аз да отчета присъствие в отбора.Реших радикално проблема с неизлъчването на епизодите в чужбина -
Скрит текст:
сложих си прокси сървър.

Хубава 5-ца са подбрали тази седмица,видимо ще протече без нервни изблици и позьорщина.

# 79
Людмила Сланева не я харесвам, хеле пък като певица, може би, ако не имитираше едно към едно мъжа си, повече щеше да и се получава, не знам...

че талантите, ако се предаваха по полов път ... ехеее  Mr. Green

Хареса ми атмосферата на вечерта, макар че в някои моменти се  попреиграваха ролите сякаш, но ненатрапчиво и с положителен резултат като цяло.  Домакинята - Локото (адски глупав псевдоним, ми прилича малко на Челси от Двама мъже и половина) не бих я нарекла кулинарен връх -  още има да учи и практикува в тази област.  Милица е много интересна особа, ще чакам да видя какво ще покаже.
бтв.  слагат боб 2-3 чаши във фолио върху тестото, за да натежи и да не са надига, ама пък само едно зърно какъв смисъл !? newsm78  ...  за да не хване уроки ли нещо ? Wink то нали разни врачки  гледат и баят на боб  Shocked Laughing

# 80
  • Русе/София
хайде и аз тук

# 81
  • Испания
Много приятна, спокойна и позитивна вечер. Май, за първи път се случва такова стиковане от първата вечеря. Куп изненади, добре обмислени, всеки гост се почувства добре, според мен. Посрещането беше страхотно. И ястията ми харесаха. Салата от моркови, ряпа и цвекло обожавам. Правя си я често, само я сервирам по друг начин. Прекрасно беше, че всички поднесоха цветя на Люси Сланева.  Simple Smile

# 82
  • софия
Людмила се справи чудесно!

# 83
  • Mediterraneo
Направо ми се издигна в очите с този десерт  Mr. Green

# 84
Христос Воскресе!

Поредната скучна седмица!     Wink
Само Теди Кацарова съм "виждала" тук-там из ефира....другите 4-ма са ми непознати.Ако не бях загледала 2-3 серии на "Етажна собственост", и Милица нямаше да знам ,че е актриса.
За снощи:
скучно, банално меню-салата-моркови, основно-пиле, десерт-минитарти.
А пеенето на терасата с китарата.....май е по-добре да не пее тази жена, за първи път я чувам, хич не ме впечатли "музикалния й талант".
А и прекалено ми дойдоха тези Ах-Ох-Ех на всички през 5 минути....чак ми мина мисълта, че петимата имат предварителна уговорка само да се хвалят тази седмица.
Съжалявам, че съм от нехаресващите, но....    Grinning

# 85
  • София
Добре събрани участници, без дразнители и висши претенции, без нагласени сценарии с цел злепоставяне на някого. Замисълът и режисурата на вечерта на Людмила ми хареса, готвенето й не беше върха, но пък компенсира с отношение и сърдечност. Звездоброецът Апостол ми беше състудент. Само не знам кой я е убедил, че става за певица. Не харесвам и Стенли като певец, а тя с имитациите си вече ми идва прекалено. Определено талантът не се предава по полов път, но пък явно превземките се предават  Mr. Green

# 86
  • София

А и прекалено ми дойдоха тези Ах-Ох-Ех на всички през 5 минути....чак ми мина мисълта, че петимата имат предварителна уговорка само да се хвалят тази седмица.
Събрали са се петима артисти, няма как да очакваме друго освен артистичност, лека доза превземки и ах-ох-ех Simple Smile На мен са ми интересни. Харесват ми и предполагам, че така си общуват и извън камерата.

# 87
Най - накрая позитивна петорка! Хареса ми вечерта при Людмила и се надявам останалите четири вечери да протекат също така ведро  Wink

# 88
Сега ще изгледам снощния епизод, защото вчера заложих на сериала  Whistling

# 89
  • София
Не ми допада Любмила,за мен се превзема повече от необходимото.

Общи условия

Активация на акаунт