"Черешката на тортата" - 2 сезон - 9

• 35 396
  • 445
  •   1
Отговори
# 420
Всичко добре тая седмица, ама тая показност снощи в дрешника, джакузито .... ми супер селско бе хора  Tired

Сега й се е паднало на Тедито да покаже какво има Simple Smile За мен тя и майка си обичат показността...Затова не ги и харесвам... Но вечерята й беше хубава!

# 421
  • Испания
Всичко добре тая седмица, ама тая показност снощи в дрешника, джакузито .... ми супер селско бе хора  Tired

Да не говорим за дебелашкия израз, употребен за ракията от сватбата на майка й: "Силвето - кайсийката на..." /не знам името на милионера/. Ниво - какво да правиш!  ooooh!

... Но вечерята й беше хубава!

Да.

# 422
Ми сигурно кайсиева беше ракията, бре. Влюбени хората, шегуват се. Кви сте такива лоши пък вие Crossing Arms А и тя с насмешка го спомена.
Да не е в ракиено-винения бизнес човекът?

С килера и аз бих се фукала.
За джакузито - не знам, има си го, казва си.

Мен асансьорът във всекидневната почти повече ме впечатли. Не съм попадала на такива.

# 423
Хубава беше вечерята! Интересни ястия. За дома й - може би наистина не е хубаво да парадираш с такива неща, но на мен ми беше интересно  Embarassed (особено асансьора - директно вътре)

# 424
Ай ся, парадирали! На мен пък ми се гледа. На който му пречи да не гледа. По цял свят се снимат жилища за списания и предавания, включително дрешници и обувници.
Знам за кооперация, където асансьора влиза в жилищата направо. В случая не беше директно в хола, в антре си беше, после имаше врата, ама понеже беше отворена, пък и гласа зад кадър подведе с коментара. Видя се, че в антрето се отваря асансьора.

# 425
Изгледах представянето на Теди и да ви кажа под секрет Mr. Green - Очарована съм Peace.
Чудесна вечер, хубава маса, разнообразно меню, вложено старание и замисъл. Приятни изненади, изобщо разкошна вечер и според мен напълно заслужен плакет, макар, ако ме питате всички в тази петица са победители. Съжалявам, че тяхната седмица свърши, защото останах с особено приятен привкус и видях, че Черешката може да бъде върната в лоното си на предаване такова каквото трябва да бъде. Peace Благодаря на тазседмичните участници и за това, че най накрая гледах едни наистини весели, усмихнати и позитивни хора!

# 426
Ми сигурно кайсиева беше ракията, бре. Влюбени хората, шегуват се. Кви сте такива лоши пък вие Crossing Arms А и тя с насмешка го спомена.
Да не е в ракиено-винения бизнес човекът?
Теди прочете надписа на етикета който гласеше" Силвето кайсийката на Любо".

# 427
 На мен много ми хареса компанията от изминалата седмица. Всички бяха сладури, позитивни, усмихнати, веселяци, интелигентни  млади хора. Беше приятно за нас, които ги гледахме.

# 428
Не е новост в България асансьорът да влиза в апартамента.
Това не е лукс, а от мерки за сигурност.
Дрешника - това е необходимост. Жалко , че в повечето жилища липсва.
Хареса ми , че показа жилището си .Да не си мислят финландците ,че сме аборигени !
Спомням си нейно интервю - беше изумена,че родителите на съпруга и имат
столове само за членовете на семейството, което означава ,че там външни хора не влизат.
Тази затвореност, изрядност и уреденост  - нещо,  което на нашите географски ширини
е непознато, но трудно за начин на живот на една опредена възраст,особено
с родители музиканти,творци.Теди не се вписва в подобно ежедневие и както не веднъж
каза "обичам България!"

# 429
  • Има много детски смях.
И мен ме впечатли асансьорът, а и беше с много интересно осветление кабината.
Не по- малко ме впечатлиха накитите на Теди последните две вечери.  Money

# 430
  • София-Младост
Уж снощи гледах предаването, но какъв беше десерта newsm78?

Тиквеник, който не се появи на масата. Вероятно, не е останало време и са го изрязали, като са монтирали материала.

Не беше ли щрудел, дето си направила заготовката предварително Simple Smile

# 431
И на мен ми хареса това, че показа целия апартамент, защото има какво да покаже наистина - хареса ми много, бих обитавала такова жилище с удоволствие. Масата беше красиво подредена, вечерята - тематична, ястията - подбрани и интригуващи, компанията - повече от приятна, а за изненадите - какво да кажа - също толкова екзотични и интересни, колкото цялата вечер. Какво повече да искаме?

Надявам се и следващата седмица да е приятна и весела като изминалата. Харесвам Стефан Вълдобрев и Ирина Флорин, не харесвам Мишо Шамара, за радиоводещата и Максим Бехар нямам категорично мнение, ще видим...

# 432
Аз чак сега разбрах,че Мишо Шамара ще участва  Rolling Eyes

# 433
  • София
Какъв Шамар бе, хора, Биг Ша се зове вече  Laughing А синът му е Лил Ша.
Скрит текст:
И котка си взели, казва се Мър Ша  Crazy  Mr. Green

# 434
Анкетка за новата седмица? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт