ЧИН, как си?
ТИНА, миличка

ПАО, изумена съм.........
Имам си християнче- голям рев падна, а утре пътуваме............

.Той усещаше че си отива и в сряда вечерта след като веднъж викахме бърза помощ пожела пак да ги викнем и да отиде в болница и ние го пуснахме - там си отиде за 1ч.,явно не е искал да е пред нас и внучетата,че беше и вечерта.Майка се върна от болницата и след час се обади доктора че си е отишъл.Поплакахме си,майка беше силна и подготви всичко.За по-нататък не ми се говори ,че пиша и
.
.Краси все по уверено ходи и повтаря срички,даже два пъти каза "куче" и май ще проговори заедно с батко си.Голям умник ни е 
,за съжаление смъртта е част от живота и трябва да я приемем колкото и да боли.
за баща ти
Но наистина така може би е по добре, че не се мъчи с месеци.
е сребърен нитрат. Като отишъл ММ в поликлиниката и му казали, че не го правели при тях, а във аптеката. Във аптеката му казали, че не го правят там, а го внасят от чужбина
Та за пореден път се убедих колко са компетентни тук медицинските лица
Четох че и във Бг се използва сребърния нитрат за рани, но трябва да се внимава с него. Най-добре питай лекарката ти, тя би трябвало да знае как се използва
Надявам се тази информация, дори и скромна, да ти свърши работа

Надявам се повече да нямате такива случки 
Браво на Йоана, че е била толкова послушна 

Бог да я закриля 

Дано всички зъбки ги изкара леко и безболезнено 
Успокои се чак като и отчупих малко и направо имам чувството че щеше да полети от кеф. Сега гледам да се крия като хапвам нещо, което не става за нея 

. Тази част с кърлежите за мен е малко по-страшна, като знам колко извадиха на Карла миналото лято
).
. Вече няма да го боли, казват че добрите хора си отивали бързо, за да не се мъчат

Браво и на Йоанка-Послушанка! 

Но за около 5 минути се адаптира и й беше кеф да я плацикат. 

Всеки твърди, че детето било негово и направо изтръпвам като чуя такова нещо. Идва ми да им издера очите, но аз си търпя и си мълча... и ето наградата - още мрънкане и за капак скандал от ММ. Уж досега винаги беше на моя страна, а ето сега и това.

Да сме живи и здрави и по-добри 

как сте?