Честити месечинки на всички сладки бебочета!

Ире-честити ви зъбчета!
Стискам палци за изследванията и да няма нищо сериозно! 
Честити зъбчета и на всички останали озъбили се мъници!

Кити-честито християнче!Бог да е с нея!

Ичка-честито "мама"!

Шуши-честит ви уолкър!

Василиска-как си ,как е твоят татко?
Хоупфул-още мъничко ,измъчихте се и вие с този гипс,дано всичко е вече Ок

Василиса,Дидолинка и всички момичета,благодаря ви за подкрепата и ,че сте се сетили за нас!

Ева-много се радвам,стискам силно палци,за твоето момиченце!

Вова,Рексадалия -скорошно оздравяване на всички ви!
Чинче-браво на Слав!браво и на теб ,аз съм едва ли щях да се сдържа,без значение какъв е смс-а,многооо съм зле в тази област

За консултацията ,не е голяма загуба и да не го заведеш,като е добре детенце не се кахъри!В тези зарази май няма голям смисъл от тези постоянни консултации.Ние съм убедена ,че от там лепнахме варицелата
Аз преди я водех всеки месец ,но по принцип тук са 9 месеца и после чак на 12 месеца консултация,та вече ще съм по тази схема, като препатила 
Алекс ,е сравнително по-добре,започнаха вече да позагарят пъпките
,температурата спадна,даже беше доста понижена 34,5 и се бях уплашила и затова,страх ме е само за белезите много дупки и останаха по личицето,дано с времето да се заличат
Днес Й взех Biogaia капки за имунната система и смятам от утре да и давам,малко за усилка след тази гадна шарка 
Слава Богу, вече е живичка не се спира,но с хапването малко сме скарани,мляко пие по 50 -100 мл и така изкарва 3,5 часа, неиска и се дърпа и реве абе ужас .Надявам се малко по-малко да и се възвърне апетита и го отдавам в резултат на варицелата........, а може и зъбчета ,в действителност ми се вижда отслабнала
Имаме вече и второ зъбче-като зайче е
Вчера ми изтръгна от клавиатурата на лаптопа буквата ММММ -напълно е оздравяла по мои изчисления 
оффффф искам и още много да пиша ,но да не дотягам
Така е, като отсъства човек няколко дни от форума
Спокойна нощ на всички!
Това мисля е достатъчно.
Беше аз за нас. Саша, обаче изкара с мноооого пъпки, но никакъв сърбеж и темепратури. Вдигна преди да избие първата вълна. А за сърбежа явно на 2 месеца нервната система е толкова недоразвита, че не я сърбя, за разлика от нас 

Дано и при Йоанка всичко да минава бързо
После като му казах, че съм била аз, много се смяхме 

. А ние сме накрая