В паркове и градинки, Юнчето обича на слънчице да се припича.

• 31 039
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от нас момичета! Hug
Честити месечинки на всички сладки бебочета!  bouquet
Ире-честити ви зъбчета! Heart Eyes Стискам палци за изследванията и да няма нищо сериозно! Praynig
Честити зъбчета и на всички останали озъбили се мъници! Simple Smile
Кити-честито християнче!Бог да е с нея! Hug
Ичка-честито "мама"! Heart Eyes
Шуши-честит ви  уолкър! Simple Smile
Василиска-как си ,как е твоят татко?
Хоупфул-още мъничко ,измъчихте се и вие с този гипс,дано всичко е вече Ок  Praynig Hug
Василиса,Дидолинка и всички момичета,благодаря ви за подкрепата и ,че сте се сетили за нас!  bouquet
Ева-много се радвам,стискам силно палци,за твоето момиченце! Praynig Heart Eyes
Вова,Рексадалия -скорошно оздравяване на всички ви!
Чинче-браво на Слав!браво и на теб ,аз съм едва ли щях да се сдържа,без значение какъв е смс-а,многооо съм зле в тази област ooooh!
За консултацията ,не е голяма загуба и да не го заведеш,като е добре детенце не се кахъри!В тези зарази май няма голям смисъл от  тези постоянни консултации.Ние съм убедена ,че от там лепнахме варицелата #Cussing out Аз преди я водех всеки месец ,но по принцип тук са 9 месеца и после чак на 12 месеца консултация,та вече ще съм по тази схема, като препатила Sad

Алекс ,е сравнително по-добре,започнаха вече да позагарят пъпките ooooh! ,температурата спадна,даже беше доста понижена 34,5 и се бях уплашила и затова,страх ме е само за белезите много дупки и останаха по личицето,дано с времето да се заличат Praynig  Днес Й взех Biogaia капки за имунната система и смятам от утре да и давам,малко за усилка след тази гадна шарка #2gunfire
Слава Богу, вече е живичка не се спира,но с хапването малко сме скарани,мляко пие по 50 -100 мл и така изкарва 3,5 часа, неиска и се дърпа и реве абе ужас .Надявам се малко по-малко да и се възвърне апетита и го отдавам в резултат на варицелата........, а може и зъбчета  ,в действителност ми се вижда отслабнала newsm78  Имаме вече и второ зъбче-като зайче е  Simple SmileВчера ми изтръгна от клавиатурата на лаптопа буквата ММММ -напълно е оздравяла по мои изчисления hahaha
оффффф искам и още много да пиша ,но да не дотягам Rolling Eyes
Така е, като отсъства човек няколко дни от форума
  bouquet Спокойна нощ на всички!

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 00:46 от @ALEKS@

# 106
  • София
Да ви кажа- количката Макларън е чудно лека, но не може да сложиш чанта, защото се обръща...

Кити, има мрежи за колички. Нормално е тоя тип количка да се обръща от чанта. Това не е количка, която може да вози багаж. Затова за лекички неща си сложи мрежичка. Аз съм виждала такава в ТЕМПО, ама сис сигурност има и на други места. Макларъна, който съм ползвала аз си имаше такава. Не знам дали е била с него или е купувана допълнително.

Чин, само ще кажа, че ако Слав има какво да крие никога нямаше да видип СМС-а  Wink Това мисля е достатъчно.

Шуши, на твоята количка не се ли застопоряват колелата? newsm78 Продължавам да се чудя защо не отглеждате децата естествено, ами непременно с някакви приспособления и то навсякъде. Аз също купих уолкър, но за това свирещото отпред и сега Ралка у нас го тика. Опредлено не смятам да го изкарвам навън, просто не виждам нужда от това. Вкъщи пък скоро ще го махна. Като цяло дори се чудя на себе си що го купих. ooooh!

heberlea, таман днес вече мислех да ти звъня... Rolling Eyes Къде изчезна? Добре ли сте?

Днес и ние бяхме на консултация. Гюленцето тежи 10,710 кг и е 75 см  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Всичко й е наред. Взехме бележка за детска кухня и ще подавам документи другата седмица като се снабдя с бурканчета  Sunglasses

Ето... голяма съм блейка.. можех и аз да видя Дидолинка. Нищо! Лятото... Hug
Кити, можеш да върнеш в Джъмбо всичко е деня за рекламации.

Хоупфул... айде да махат вече тоя гипс. Много ми става мъчно за детенце.. Confused

@ALEKS@, не се притеснявай за варицелата  Hug Саша я е карала на 2 месеца. Сега й е сезона на нея. Може да се лепне от всякъде. Изобщо не е задължително да е от поликлиниката. Може да е дори от някой с активен Хепрес Зостер.  Ние с мъжа ми не бяхме карали. Първо той се разболя, после аз и после бебе Саша  Wink Усилвай имунната система и не извеждай навън в карантината. Не заради другите, а заради нея самата. Биогаята изобщо не засилва имунната система. Давай вит. С и пази детето от много контакти. Нормално е да не яде. Обрив има както по кожата така и по вътрешните органи. В устата със сигурност има. Стават афти. Аз не можех да говоря  Sick Беше аз за нас. Саша, обаче изкара с мноооого пъпки, но никакъв сърбеж и темепратури. Вдигна преди да избие първата вълна. А за сърбежа явно на 2 месеца нервната система е толкова недоразвита, че не я сърбя, за разлика от нас  Tired
Аз съм пропуснала вашето разболяване и може да давам неадекватни съвети към момента...

# 107
Добро утро!

Никола последно време започна да спи по до късно - до към 8.10, а сега дори още спи.

Деси това със закачането е много готино. Никола също така се закача с баща си. Той стои на дивана и гледа телевизия и се прави че не го вижда. Никола го доближава с уолкъра и му вика Еееей. Тогава ММ рязко се обръща и се прави на супер изненадан че го вижда и Никола през луд смях започва да бяга. И така повтаря упражнението по няколко пъти докато се измори.
А за посочването , само посочва къде  е баба и мама.  Grinning

Алекс, хубавото е че сега кожата расте и ще се поизпънат белезите.

# 108
Добро утро.

Ани, и Йоана почна да става късно. Лошото е, че се събужда със зверски глад, а аз също не съм от ранобудните и трябва да чака докато направя закуската. Марти и Йоана се закачат по този начин докато вечеряме. Тя се прави, че му дава бисквита и когато той се надеве да отхапе я дърпа веднага и почва да крещи и да се смее.

Днес трябва да я водя на ТФЕ. Дано ония увеличения вече ги няма, че ми писна все да ходим на някакви прегледи.

Кити, деня за рекламации в Джъмбото във Варна е от понеделник до петък, т.е. може всеки ден. Дано и в Сф е така, че да не се разхождаш 2 пъти. Става супер лесно. Дават ти едно кредитно известие и трябва поне за тази сума да си купиш стока. Може и по-скъпа, ще доплатиш. Отиваш на определена каса (те ти казват на коя) с новата стока и си готова.

Чин, не е голяма загуба консултацията. На Йо вече ще са на 3 месеца, ей тогава ще пада гояма забравяне. Следващата една година ако я заведа 2 пъти ще е голям късмет  Laughing

# 109
Здравейте!

Голяма разходка вчера-краката ми бяха подути чак вечерта.С една от майките,с които се събираме заведохме децата в двора на една гимназия-то беше пълзене по земята,омаза се максимално.Чудя се сега с какво да му чистя обувките от тревата  ooooh! Много се забавляваха,имаше и по-големи деца и ги закачаха,голям кеф.

Искам да ви кажа,че не се бях замисляла за Е-тата,защото аз си нагъвам следобед бейк роуз и той като ме гледа му дадох да хрупа и така се почна да му давам като ям.Добре,че казах,че да кажете,че както съм се отвеяла напоследък нямаше скоро да спра.

Големи деца с хубави мерки!   bouquet  И ние днес сме на консултация,но ще дам по-късно резултата.Той нещо взе да ми се сополеви последните дни и то доста,вече ме притеснява наистина,но ще видим днес какво ще каже педи.

Чин моите колеги като твоите ми извъртяха номера с лекциите,но добре,че съм оправна и си ги намерих от друго място.Писали в групата на курса във фб да си пратим мейлите за лекциите.Е,на мен никой не ми прати нищо,но здраве да е.Моя позната,която е последна година ми ги даде готови извадени.

Алекс  Hug Ваче е права сега по-лесно ще изчезнат белезите като е по-малка.

Само да споделя набързо и спирам,че много дълго стана-Мим вчера ми проговори,но по темата не.Нито се извини,нито нищо.Просто започна да ми говори,да ме пита разни неща.Негова позната ни пратила дрешки за Краси и подаръци,че разбрала едва преди 2 седмици,че имал дете,защото била във Франция.Искам да ви кажа,че всичко,което ни е пратила ни оправя перфектно до зимата.Толкова много дрешки и то страхотни.Наистина невероятна изненада!

Пожелавам на всички хубав ден!  Hug

# 110
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile

Деска, ние също имахме наскоро млечица. Сестрата, която идва вкъщи ми препоръча да я мажа с газирана вода. За няколко дни нямаше и помен от белите петънца и мехури Peace Дано и при Йоанка всичко да минава бързо Hug
Сега за рождения си ден иска да му осигуря мажоретки да му танцуват.  Laughing
Joy Joy Joy
Ани, твоя младеж вече държи първо място в класацията ми за най-оригинално и забавно дете Wink Hug
Ева, много се радвам за хубавите новини Hug Ще се моля за теб до края Praynig Hug
Мейдънли, радвам се че се разписа Simple Smile Пиши по-често Hug
Рексдалия, по-добре ли сте вече Hug
Съншайн, аз също мисля че кърмата няма как да ти намалее или поне не много, след като кърмиш по толкова пъти Peace
Ире, честито ви зъбче Simple Smile Да е беличко и здраво Hug
Ние още сме беззъби Wink
Чин, преди доста време и при нас имаше подобна случка. Бяхме още гаджета и аз реших да  си направя майтап с ММ. Написах му смс от непознат номер, че съм го видяла и харесала. И той отговори, че имал приятелка от еди колко си месеца и даже и колко дни беше написал Crazy После като му казах, че съм била аз, много се смяхме Simple Smile Но и през ум не ми е минало да се ядосвам че е отговорил, при положение че тогава бях мнооого ревнива Embarassed Mr. Green А сега пък още по-малко бих обърнала внимание на такова нещо. Тук момичетата са доста нахални и разкрепостени, и постоянно му правят намеци, а някои и директни предложения ooooh! Но на мен не ми пука, защото познавам мъжа си и знам че не би обърнал внимание на никоя друга Heart Eyes  За мен доверието е на първо място и след като му вярвам безрезервно, не ме интересуват постъпките на другите Peace
Така че, ако вярваш на Слав, мисля че няма от какво да се притесняваш. Според мен е постъпил добре Peace
Хеберлеа, надявам се всичко да се оправи при вас Hug
Пао, и Евелин до скоро спеше по 3 пъти на ден, но за един ден си промени режима. Аз бих се водила по детето и бих го оставила да спи по колкото пъти иска Peace
Ичка, разбира се че ще ти е хубаво. ''Мама'' е най-хубавата дума Heart Eyes (надявам се не и за мъжете ни де Mr. Green Joy )
Вова, бързо да се оправяте Hug
Шуши, как е Камен днес Hug
Алекса, не се притеснявай. Няма да останат белези Hug
За консултациите - радвам се, че тук са от дъжд на вятър Peace При положение, че детето ми е спокойно, жизнено и видимо изглежда добре, не ме интересува колко кг и колко см е Peace

При нас няма нищо ново, освен че Евелин започна много да бърбори. Не се спира това дете ooooh!
Извинявам се ако пропускам някого.
Хубав ден на всички Hug

# 111
Не съм чела, влизам само да сложа почерпка за последната месечинка на Нико.
А и на Явор.
При мен е малка лудница, това дете ще ме подлуди днес... сутринта изсипа целия си пакет мляко на главата.  Whistling

по-късно ще ви пиша.  Hug

# 112
Честита последна месечинка на Нико и Явор!  Hug
Вова,да се оправяте бързо!
По този повод.... Надя е отново болна,кашля и снощи вдигна Т.  Confused Май носи моя ген и ще е болнава...ох,писна ми.
Чинче,консултациите вярно ще се разреждат,няма смисъл да го водиш за едните мерки.Аз меря Надя на кантара и после с метъра,ей така ориентировъчно.
Ваче, ще те глобявам  Hug Айде ,следващия път...
Алекс,няма да останат белези,тя кожата колко пъти ще се обнови,докато порасне...
Ире,честито зъбче!!! Има ли още неозъбени?Ние от 2 месеца си седим с 2 зъба...
Василиса,ти къде живееш,пропуснала съм?Казваш,че консултациите не са редовни..
Надя се събуди,отивам да я оправям.Извинявам се ако пропускам важни неща   bouquet

# 113
  • София
Здравейте!

Честити последни месечинки на Никончето и Явор!  Леле, кога пораснаха тези деца Rolling Eyes Heart Eyes

чинче, успя ли да заснемеш момента?  Не ти е било до смях, но ще ти е много забавно след време Wink

деска, успех днес, стискаме палци Praynig
Аз знам, че млечницата са си гъбички, но не знаех как се получават, освен при кърменето.  Сега вече разбрах.  Дано й минат на Йо бързо с Дактарина, както са писали другите.

Алекс, как така изтръгна буквата, много е силна явно Laughing  Дано не й останат белези, но според мен е твърде малка и с времето ще изчезнат.

дидолинка, ех Confused  Дано е нещо дребно и мине бързо Praynig

# 114
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте и от мен  Hug

Честити месечинки на Нико и Явор,да са живи,здрави и все така палави за радост на мама и татко Hug

Ева,тихичко честито.Леки оставащи 20 седмици  Hug Hug Hug

Ире,честити зъбчета Hug

Рексдалия,Алекс,радвам се че сте по-добре Hug

Вова,Хеберлея ,дано ви се случват само хубави неща вече HugПишете по-често....а колко майки липсват още....Ани 2...Къдрокоске,я бързо да се разпишеш Hug

Кити,честито християнче.Да ти е жива и здрава Дара Hug

Василиса,дано татко ти е добре Hug

Деска,да пишеш за резултат от ТФЕ

Тина,браво за изненадата и дано с Мим си оправите отношенията Hug

Ваче,полезно ми беше да прочета за варицелата HugБраво за хубавите мерки на Ралка Hug

Ани,подготвяш ли се вече за РД?

Хоупфул,дано скоро да махнат гипса Hug

Ичка,честито"мама" Heart Eyes

Сигурно пропускам някоя мама,нека да ме извини,но толкова запомних,като не пиша редовно Hug

Жорката изкара този път по-тежко гадните ваксини-с повръщане,разстройство и висока температура.Днес вече е по-добре детенцето,ще видим как ще се пребори и другия месец ooooh!
Иначе на мен ми е много мило,като казва "тати" Heart Eyes...."мама" още не е казал.Най-често повтаря "баба" и "дядя".Спи 2 пъти по 2 часа сутрин и следобяд,а вечер заспива между 21 и 22 часа.И сега спи,а аз отивам да си направя кафе.
Хубав ден от нас с Жорето Hug

# 115
Здравейте!
Честити последни месечинки на Нико и Яворче!  bouquet
Пораснаха ни дечицата...колко бързо лети времето Crazy
Ваче-благодаря ти! Hug От днес ще започна да Й давам и витамин Ц ампули,добре,че се запасих от БГ  с 10 бройки .
Ани,Дидолинка,Бюти,Тина Т,Василиска,Иси- Hug Дано и аз на това се надявам да ги израсте белезите
Дидолинка-дано бързо се оправя мъниче  Praynig Hug
Бюти- аз докато разбера ,вече буквата я нямаше,то колко му е ,доста са слабички тези по лаптопите.Сега бъркам в дупката ,за да мога да допиша поста си. Crazy Надявам се нашият тати да изммисли нещо по въпроса Simple Smile
Ани -много се смях с Ивко и неговите танцъорки Joy Представих си го като шейх ,а край него мадами ,които му танцуват.Голям е образ Joy Hug
П.С.- Ваче, Рали е много сладка на снимката с чесъна! Heart Eyes

# 116
Здравейте
Честита последна месечинка на Нико и Яворчо!След месец стават и те на годинка.Мъници сладки... Hug
Чета ви,но нищо не ми влиза в главата,адски ме боли от сутринта.Ще се гръмна вече.Ники втори ден е крив и май втория зъб е на път-дано... ooooh!
Дидолинка,много лошо с тия болести...Да се оправяте бързо...
Приятен ден...

# 117
  • София
Алекс, само да кажа, че на мен са ми казвали да не давам на бебето вит.Ц повече от 3-4 дни.  Не знам дали е правилно, но го имай предвид Hug

# 118
Момичета, благодаря ви много за подкрепата   bouquet Hug Hug Hug
И за честитките за зъбаците на Ивелин Hug

Честити месечинки на най-хубавите батковци Нико и Явко  bigdance2
Още месец ипочват рождените дни Party. А ние сме накрая Whistling

Алекс, аз карах варицелата в 5-6 клас и всички белези ми се изчистиха. В 11-и пък рубеола, много по-гадно беше, имах пъпки по езика и в гърлото, и между краката, ама на вътре Tired, и от рубеолата белезите изчезнаха. И за да ми още по-весело в 12-и карах заушка Mr. Green. Това са си бебешки болести и по-добре да си ги карат като бебета, че да не помнят гадостите. Али също нищо няма да помни, а според мен няма и да си види белезите Hug

Шуше, честит уолкър, чакаме клипче Wink
Иво е гола вода с уолкъра, по мебелите по-добре се справя, ама що батерии изтощи на музикалния панел, поне не сме го купували залудо Crazy.

Дес, и Иво имаше млечница съвсем мъничък, мисля че беше по времето, когато мина изцяло на АМ. Някъде пишеше, че децата на АМ по-често я развиват. Давай си Дактарина, бързо ще мине Hug
Успех на ТФЕ  PraynigHug

Ичка, честито "мама"  bouquet Hug

Иси, Жожето много приказва вече, браво Party

Дидолинка, бързо да и минава на сладурката Praynig, ще си изгради имунитет Hug

Тина, браво за подаръците, а и за проговорилия мъж Hug. Слабо го строяваш, дай малко по-хард, точилка нямаш ли си Mr. Green

За закачането - на моето диване баща му му е слабост, като го види че се прибира, цъфва и му  вика "папа" с едно тънко гласче като на малко момиченце Crazy. Снощи пак така - "папа, папа", а ММ зяпнал компа, разсърди се малкия, обърна се и занарежда троснато "а-па-па-пу-пу-па" hahaha

Вашите децата започнали да спят до по-късно, а моят станал вчера по-рано (аз бях до болницата, свеки дойде да го пази) и през деня спа два пъти защото с един не издържа, нощес в 0.30 със зор го приспах в количката ooooh!. Днес пак стана в 8 (това му е раното Mr. Green), но в никакъв случай няма да му дам да спи два пъти и после пак цяла вечер борба ooooh!

Пак 2 километра пост Whistling Blush

# 119
Влизам само да кажа - ако някоя от вас /дано няма такава/, има и най-малкото съмнение, че детето не се развива нормално, незабавно да иска второ, трето, пето мнение. При нас нещата от "Не се занимаваш достатъчно с него", придобиха съвсем други контури. Не искам да плаша никого, но не правете моята грешка да чакате с месеци... дано съм първата и последната в тази тема, която пише такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт