В паркове и градинки, Юнчето обича на слънчице да се припича.

• 30 819
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добър вечер!

Благодаря за пожеланията за месечинката на Лори.  Ние днес бяхме на консултация.  Кантарчето показа 8900 гр., което е +250 гр., а метърчето - 74,5 см., което пък е +1 см.  Педиатърката видя и едно наболо зъбче отгоре. 

хеберлеа, съжалявам, че си минала през труден период Confused  Дано всичко се оправя вече, влизай по-честичко да казваш как сте Hug

чин, присъединявам се към Кити по повод на смс-а.  Като си си взела хубав млад мъж ще трябва да свикнеш, че ще го забелязват и други жени.  Важното е, че той категорично е отклонил поканата, а това, че го е направил всъщност показва, че е възпитан и чувствителен.  Така си мисля аз...Не бих споменавала нищо пред него.

Шуши,то рано или късно всяко дете ще се сблъсква с тези Е-та под една или друга форма.Няма как да ги опазим,колкото и да ни се иска.Но аз съм на мнение,че всеки сам си решава какво да дава и какво-не на детето си.

Абе то, че не може от всичко да ги опазим - не можем.  Ама раничко ми се вижда и на мен за такива неща...Нищо няма да им стане, ако ядат, но нищо няма да им стане и ако не ядат Wink  Като пораснат и няма измъкване - ще даваме, къде ще ходим.
Аз давам солетки и бебешки бисквити.  Много се колебах за тези солети, но се реших.  Досега само веднъж се е задавила (да чукна на дърво) и сама се оправи.

хоупфул, нямам никаква идея колко суче като количество, съжалявам Rolling Eyes

Ире, стискам палци да не е нещо сериозно  Praynig

Деска, откъде тази млечница Shocked  Ти как разбра, че е това newsm78

Ние пък нямаме уолкър..Май няма и да купуваме Rolling Eyes

# 91
ХХЕБЕРЛЕА, липсваше ми, дано избистрянето значи добро Praynig

ДЕСКА, как разбра наистина?

БЮТИ, и аз няма да купувам уолкър, надявам се да проходи сама скоро!

Ние днес имахме чудна среща с една прекрасна малка модерна госпожица- Надето и с готината й майка- ДИДОЛИНКА, беше ми много приятно!

Мами и тате, дали мога да върна кукла от ДЖАМБО- не работи, купихме я вчера, струва ли си да ходя до там?

# 92
Здравейте.

Хелънче,ами то детето вече е готово за първото парти значи : )) На Марто най-малко пъти съм му показвала "колко голям ще стане",а най-бързо го научи. Thinking  За водата- според инструктора по това време на година (тази година от 24 април) 40 дена се прави прочистване на организма от токсини и всякви екстри.Нямах време да го питам защо точно сега и подробности други,но другия път ще питам.Пият се по 6 чаши гореща вода(колкото можеш да понесеш да е топла) на малки глътки и в продължение на час -два,зависи колко можеш.Обикновено няма да можеш да изпиеш от раз 6 чаши,затова започваш,колкото можеш и постепенно увеличаваш.Изпотяваш се много и така изкарваш гадости от тялото.Звучи лесно,но си е доста гадно,особено за човек,който не го е правил.На мен миналата година ми стана лошо и спрях,че и бременна бях.Но аз се изсилих и на екс издумках две чаши и затова стана така май.Мисля да пробвам пък колкото издържа.
Аурора,вкъщи ли правиш асани и дихателни упр. ?Аз вкъщи малко на гимнастика просто го докарвам,а като отида при другите е съвсем различно усещането.Но инструктара пали свещи,говорим на всякви теми преди практиката,пуска мантри,понякога пеем и накрая винаги има релаксация плюс дих. упр или медитация.
Чин,отстрани бих казала,че е мил смс-а и че не е повод за пререкания,НО ако се случи на мен първосигнално веднага ще видя дали има във входящи нещо,после следва цупене първо защото е писал и второ защото не ми е казал.Но според мен това,че не правиш от мухата слон си е за браво,умееш да контролираш емоции и да помислиш преди да реагираш,въпреки че ти е станало кофти,на мен ми е супер трудно. newsm10
Шуши,ако правиш същото проучване като с количката,без да го мисля направо ще купя същия като вашия уолкър  Simple Smile И аз трябва да купя,аз искам да мога да си го сложа в багажника на количката,защото ще го ползваме само навън,другото ми е все едно.Та кажи ти на какво се спря де,онзи дето показа ми хареса  Peace .
Кити,много искам да видя Дара от кръщенето.Чакам снимки с нетърпение. Hug
Хоупфул,никога не съм знаела колко суче като количество.И сега не знам,нямам бебешки кантар,за да меря с такава точност.Защо мислиш,че е намаляла кърмата,не чуваш да преглъща малчо ли?   Радвам се,че другата седмица ще го махнат гипса,дано дано всичко да е наред. Praynig Hug
Хаберлеа,дано да имаш време,остявай лошото назад и си идвай вече.
Тина,ей моята свеки как ще ти се радва,че си дашна мама : ))) Аз съм лоша,защото не двам нищо,ама тя свикна де : )))
Честито на Иво,бели и здрави да са му.

Ирето ме замисли,че и аз трябва да се изследвам. Thinking А според вас ако сега си пусна пълни изследвания на хормоните реални ли ще са?Или като спра кърменето да го направя?Говорих с хомеопат,каза като приключя с кърменето,тогава ще действаме по моите проблеми. Rolling Eyes
Ире,не се шашкай предварително. Hug

Мартин спи още по три пъти на ден,обаче след последния сън се буди крив и е така понякога час,понякога просто докато си легне после пак.Много тъпо се получава,защото не може да се наяде като хората,лепва ми се и не иска нищо да прави,само се гуши и оглежда.Ако сме навън успявам за малко да го разсея и като се сети пак започва да мрънка.Ако опитам да го разсейвам да не спи,после става сртрашна работа,ляга си гладен и по-рано от кокошките ... Как да процедирам не знам ... Има ли други  такива  Grinning ?

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 20:48 от PaO

# 93
Кити, Бюти, тя се познава млечницата. Като бели мехури е по езика и вътрешната страна на устните и бузите. Като почистих с лайката отдолу кожата е супер червена и след това пак става на мехури. Млечницата си е кандида, не е само болест по кърмачета от млякото. Страх ме е да не слезе на долу, ама взех вече мерки де.

# 94
Здравейте,
Чинче,ааа моля моля ние сме без зъби !!! LaughingМисля,че ще сме последните озъбили се ,но аз до такава степен вече свикнах ,че даже като ме питат ми е смешно да отговарям! Grinning Браво за реакцията и на двама ви по повод смс-а! Hug
ТинаТ,аз давам бисквитка и солетка ,бананче и рядко ябълка! За бейк ролс -не бих дала ,но както всички са ти казали ,всеки си знае за себе си и своето дете кое е най-добро!
Бюти,честита месечинка на Лорчето -да ти е жива и здрава иии послушна! Hug
Кити,и аз мисля ,че Дара доста ще поплаче на кръщенето ,но то е за хубаво този плач!Радвам се ,че сте си изкарали добре с Дидолинка! Hug
Хеберлеа,добре завърнала се! Hug
Пеперудке,супер е ,че по празниците си се почувствала все едно си си вкъщи! дано скоро се оправи времето при вас и да излизате на разходки!
Ирееееее,честити ви зъбчета-да са белички и мнооого здравички! Hug
От няколко дни Дара ме мамосва и ми е много хубаво! Heart Eyes Повечето бебета отдавна го правят ,но при нас просто всичко е по-късничко и много очаквано !Почти се разплаках като я чух как казва мам мам!Играе си много добре с други бебочета и особено с чуждите играчки-любими са й още отсега Laughing И вече стои до вратата и тропа ,за да излизаме !
Днес успях да се подстрижа ,боядисам и изсуша ,та се чувствам нов човек!
Хелънче Hug Heart Eyes  bouquet
Деска,Дара имаше за кратко млечница и Дактаринът наистина много бързо помогна!

Хубава вечер на всички!

# 95
Kiti, влизам специално за теб - сега си идвам от Джъмбо. Гишето за рекламации е точно зад касите и пише, че се приемат само с касова бележка и ако дефектът е фабричен (демек не си го счупила ти). Доста табели има навсякъде, така че смятам, че често се занимават с върната стока и са си разработили хубаво системата в тази посока. Отивай спокойно! Да не говорим, че е право на всеки потребител да върне стока във всеки магазин - както аз върнах каишката за прохождане в Чиполино.

От въпросното Чиполино днес взех проходилката Simple Smile скоро ще има нови клипчета, макар че Камен е малко по-несигурен с нея отколкото със столчето, ама като се наспи ще видим дали не е било от умора.
ПАО, то тук няма особено за проучване Simple Smile Бях я виждала в парка как върши работа на детенцето, а Камен я тества в магазина и това беше. Останалите бяха с по-тесни задни колелца и по-малки. Това мога да ти кажа ако действително искаш да купуваш. (тази от снимката е - Хипо)
ПП: само се чудя защо не я взех втора употреба, че гледам ги дават по 30лв. Има една обява на жена от Пловдив даже за 25...

Яни, за жалост си права за непредвидените сблъсъци с Е-та Simple Smile днес Камен тая боя дето я изяде със сигурност не съдържа цветя и рози... но иначе за храните щях да кажа същото като Бюти.

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 21:14 от Шуши-

# 96
  • София
Деска, много неприятно, наистина от къде пък сега я е хванала. Мажи и стискам палци бързо да мине Praynig Hug
Хоупфул, как разбра че намалява кърмата наистина newsm78 Не го усещаш да преглъща ли newsm78 Аз 10 месеца кърмя и нямам идея, нито колко изсуква, нито дали има много кърма или малко Mr. Green Според мен докато суче по 4-5 пъти на ден, няма как да ти намалее кърмата Hug
Ние днес ходихме до Лидл набързо, взехме дънки, суитчер, комплект 2 блузки, всичко по 11.99, много са готини Mr. Green
Бюти, браво на Лорка за мерките, пораснала мадама Hug А и горно зъбче, и аз искам вече Крисчо да има, много е кисел пък #Crazy
Кити, виж в продавалника колко вървят количките, аз нямам идея колко е струвала като нова, виж там как ги пускат и според това колко е запазена я пусни Hug Качи снимки на сладката Дара, и аз чакам да я видя Hug
И на мен ми се вижда доста рано за Бейк ролс, наистина поне докато можеш да не ядат такива неща, пък после няма да има как да ги спрем. По принцип, не всички Е-та са вредни, но пък тези Бейк ролс са и с някаква мазнина, която кой знае каква е...солетите като цяло са най-безобидни, нищо кой знае какво няма в тях Hug
Хеберлеа, дано кофти периода да е минал и всичко да е наред при вас Hug
Нашия уолкър е на Чиполино, ама Крисчо не е особено ентусиазиран да се движи с него, предпочита да лази или да се движи по мебелите, сам никога не се сеща да се движи с него, само ако аз го подпра и тръгва. Но пък не съм пробвала навън, утре ако не вали ще го изнеса на терасата Laughing
Ох май стана дълго, спирам, лека вечер от мен Hug

# 97
КИТИ  Heart Eyes За нас беше голямо удоволствие!  Hug Така хубаво се разходихме,ще повторим задължително,да цункаш Дара!
Деска, с дактарина бързо ще й мине,не се тревожи!
Ичка, "мама" е най-милата дума,разбира се,че ще те зарадва  Hug
Хеберлеа,дано всичко е зад гърба ви!
Уолкър и ние нямаме,то им е време вече да вървят,а и ми се струва доста НЕбезопасно това
 " устройство"....  newsm78
ПаО,не знам как да процедираш с късния сън,може би не е време още да си променя режима детето,остави го на 3-кратно спане,нищо че е крив.
Отивам да правя папкането на човека.
Хубава вечер!

# 98
Здравейте...

Дидолинка, Хеберлеа- липсвахте. Пишете по-често.

ПаО, моето дете днес спа само веднъж, така, че не мога да се включа по въпроса. Сега откърти в 21 часа и мисля, че повече няма да се събуди до сутринта..

Ичка, посмях се, представих си как тропа Дара Simple Smile

Деси, милото дете, дано минава бързо. Важното е, че си взела мерки.  Hug

Кити, Бюти, че какво му е пък толкова хубавото на моя мъж...  Whistling  Wink
Иначе сте прави... всичките. Всички въпроси, които повдигнахте и аз си ги зададох, после реших да се замисля как бих постъпила аз и какво бих вложила в това.
Ами също щях да пиша..  Rolling Eyes но ако е някакъв отвратителен младеж- не, пък ако ще невъзпитана да изляза Simple Smile
В интерес на истината, странно ми е, че така реагирам. До преди година сигурно щях да постъпя като Пао и Пеперудата... сега обаче си мълча. Това, което ме подразни всъщност е, че не ми сподели, но предвид буйния ми нрав, сигурно се притеснява как ще реагирам.  Mr. Green
Абе... да сме живи, здрави и щастливи, пък каквото сабя покаже Simple Smile Ако е писано и на улицата пред нас ще се хване с някоя, не мога да го мисля и него...  Wink

# 99
Влизам за малко да Ви кажа, че Ви чета редовно, но нещо не ми се пише.
И ние като Рексдалиа сме болни от Великден. Чревен вирус явно - Стефи и аз. Стефи също кашля, а от днес и Теди. Тази пролет май не ни се отразява добре. Преди 2 седмици оздравяхме, сега пак болни Sad.

Хеберлеа, днес си мислех точно за теб. Че не си писала от много отдавна и се чудех как ли си. Дано всичко се нареди както трябва Hug.

Теди и тя спи пак по 3 пъти на ден, и ако пропусне 1 сън, е много крива. За сученето - нямам идея колко изсуква. Суче по около 5 пъти на денонощие и се надявам да й стига. Въпреки, че сега покрай болестта ми, пак намаля кърмата.

Ева, радвам се за теб и ще чакам още новини за теб и бебка Grinning Hug

Прегръдки на всички Hug Hug Hug

Лека нощ

# 100
Хеберлеа, радвам се че се разписа. Жалко че с минорно настроение. Но пожелавам въпросителните да се изяснят напълно.

По въпроса за снаксовете - и на мен ми се видя странно на бебе да се дават такива неща, аз на Иван не му разрешавам да си купува (само при някакви извънредни ситуации), та за бебе ми е просто непонятно. Но както Шуши казва, че това е решение като дали да си оставиш детето на тревата и затова не се меся. Всеки сам си решава с какво да храни детето си. Мен например пък са ми правили забележка, че съм хранела Иван здравословно.

Пао, моя уолкър (на Чиполино) не мога да го побера в багажника на количката.  Wink

Шуши, честита проходилка. Бързо ще й свикне!

Ичка, честита "мама"!  Heart Eyes

# 101
Добър вечер!

Ичка,поизгуби се.Дано вече си по-добре емоционално.Честито ти "мамосване". Heart Eyes

Ире,добре,че си хванала проблема и сега ще оправиш нещата. Hug

Съншайн,миличкото ти детенце се измъчи с този гипс.Още малко... Praynig

Вова,много неприятно с тези вируси.Ще мине,но е  ooooh!

Бюти,много ми харесват мерките на Лорка! Wink

Шуши,леко и "безаварийно" бутане на Камен!

Чинче,защо ти е сдухано?(заради смс-а ли)Никонче има ли соплки още?

Хаберлеа,успех в решаването на важните въпроси и развой на какъвто се надяваш. Hug

Деска,сега пък откъде се взе тази млечница?Други оплаквания има ли Йони?Да не е понижен имунитет.Обикновено от там се пръкват гъбите в организма на човек.То ние всички си ги имаме и "отглеждаме",но понякога се проявяват след изкаран грип,настинка или прием на АБ.То предполагам всички го знаят това,ама да си кажа... Peace

Сигурно пропускам и още неща ,но стана дълго.. Laughing

# 102
Здравейте и от мен  Party

Деси - Борис беше с млечница преди около 3 месеца и с Дактарина изчезна за 2 дни. Понеже и той нямаше други симптоми ми казаха, че най- вероятно е понижен имунитет и майка ми веднага ми заяви, че проблемът е че не яде качествена храна ( сирене, кисело мляко, прясно мляко, боб, леща и т.н.) а беше на около 6 месеца.... Laughing

Ичка- честито " мама"  Hug Аз все още чакам моето....засега само " баба" и  " айдеее" казва....но и аз много ще се развълнувам, както за всичко свързано с Борис... Blush

Бюти- супер мерки има Лорчето. Браво!!! Ние утре сме на консултация и имам чувството , че бая е качил този месец, пък ще видим   Rolling Eyes

Аз снощи май забелих пишката на Борис без да искам и нямам търпение утре педи да я види, че е доста зачервена по цялото ръбче  Thinking

Чин- евала за реакцията, аз едва ли щях да вдигна скандал, но поне сериозен разговор нямаше да му се размине  Grinning

Пао- Борис до преди 10 дни спеше по 3 пъти, което не ми допадаше, защото вечер много късно лягше и това забавяше и кака му и нас, защото нея я оправяме след него, а ние с ММ обичаме да си сипем по питие, салатка..... та аз му направих 2 спанета, като ги изтеглих- сутрешното от 9.30 , го изтеглих чак в 11, следователно стана и по- дълго. Преди спеше 40 мин , а сега спи по 1ч и 20 мин, 30 мин. След което спи от 14.30, 15.00 до 16.30 и вечер почваме да го оправяме 20.30....

Лека нощ от мен Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 23:49 от monica_hi

# 103
Силве,Моника, видимо на Йоана й няма нищо. Дори се държи като пренавита пружина. Едва преди малко заспа  Laughing И аз знам, че гъбите се активират при понижен имунитет. Възможно е умората покрай РД и пътуването да е дало отражението си.

Ичка, и от мен честито мама. Много е хубаво. Като бяхме във Варна (дано не се повтарям де) бабите нещо я закачаха Йоана (къде е мама, тати...) и тя се обърна към мен, посочи ме с пръст и каза ма-ми. Днес пък баща й се правеше, че не я забелязва и тя му подвикна абе еееей  Shocked

Йоана до скоро спеше по два пъти. Първия път от 10 до 11, след това от 14 с различна продължителност. От няколко дни се разбута режима, но го отдавам на новото работно време на баща й. Спят сутрин до късно, той се прибира късно и тя си играе с него.

# 104
Аз този месец не съм водила Нико на консултация.  Shocked Забравих. Теглих го вкъщи, но не съм му записала колко е и на см. не знам дали е пораснал.

Силве, не, не ми е сдухано заради това. Ние се сдърпахме де, та му се сърдя за друго нещо, но това въобще не съм го споменавала, защото не ми е и повлияло толкова.

Моника, защо те няма на срещите?
УУф, тази пишка много ме притеснява мен. Ще викам доФтора май.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт