пак се поизгубих, но моят човек стана неудържим, с гипса пак прави опити за изправяне, лази из целия хол, вече няма спирка. А и много лошо спим. На нощ се буди по няколко пъти, става в леглото, сяда и плаче.

Искам да питам кърмещите мами (пак) как сте с количествата, много ми е чудно защо, но кърмата ми намаля доста сериозно. А кърмя по 4 пъти дневно, понякога 5. Какво да правя се чудя, плз хелп.
Първо!! Ева!!! Страхотни новини при вас, бъдете здрави, стискам палци всичко да е наред и бързо да минат оставащите седмици, представям си как чакаш и ги отмерваш една по една

Чин, снощи ти четох историйката, звучи много мило, не се ядосвай, много хубаво е отговорил според мен.
Корички и бисквитки - давам понякога, давам и солетки. Имали сме едно задавяне, но се справи детенцето. Но все още няма зъби, така че това усложнява нещата при нас.
Тина, това с ДК не звучи добре. Отиди наистина и говори, ако трябва направо се отказвай или ги сменяй. Ти ще му правиш на детенце по хубави неща, няма съмнение.
На мен специално ми е по-лесно да готвя, отколкото да се разкарвам до кухня и да взимам храна. Ако ми я носят вкъщи по-бива, но пак се съмнявам, че ще готвят с толкова подбрани продукти , както аз. Вчера с ММ гледахме една био детска кухня, ама много соленка - 8 лв. на ден. То реално толкова излиза с био продукти, или айде, не точно , по-малко, но пак в този порядък. Ако съм на работа и мога да си позволя, бих записала, но засега - no way.
Иначе, мисля до годинка и нещо да сме само на био, а после да минем и на общи продукти, а само каквото имам домашно да е био. Че нещо много кеш лети...
Да се оплача, толкова съм разсеяна напоследък, ето сега минах на латиница и пиша едно изречение 3 пъти и трия, защото забравям да сменя на кирилица. А онзи ден в мола на цариградско забравих да си валидизирам билетчето и на бариерата

Деска, браво за мерките ви.
Яни, ще я забелят, спокойно, поне ще сте при специалисти, а не кварталният педиатър да "ръчка" там, както при нас стана първия път. Наистина няма да има спомен детенце.
брб...че дребчо започна с белите..