И аз да честитя на патерица на всички празнуващи вчера....
Завърнахме се от гостито при свеки-еее,оцелях!Имаше доста изцепки от нейна страна,но май вече свикнах да не й обръщам внимание.....
Утре имаме час за уролог-следобед ще го заведа малчо и ми е толкова притеснено...Някой има ли представа дали ще му цепват нещо-ципичка или незнам какво е точно или ще го забелват по-рязко?
Ейй,и без друго съм си паника и все има за какво да се тревожа!Е то с дечицата винаги се тревожи човек,но ми е много кофти

Ичка,браво за попаденията!Защо да се откаже Дарка на 1г. и нещо,предполагам че им се изгражда навик сега...
Аз 2-3 пъти съм го слагала и само гледа къде да се хване,за да стане!Явно няма скоро да се научи,но аз и не бързам!За бибата също е хубаво,ако ти се получи,никак даже няма да ви е зле!Ники я смуче само като спи или ако е много кисел,но съм сигурна,че и с нея ще ни е трудно....Деска,много добре звучиш

Днес споделих с майка и тя отбеляза, че грешката е изцяло моя. Щом съм искала да не си пилее играчките там
(защото според нея така или иначе ще си ги разпилее тук 
а Руменчо зад мен се търкаля на леглото.Виече нямаме търпение да дойде неделя и да си ходим за България.Юмаме още някои неща за пазаруване от тук,че като се приберем едно че в БГ е три пъти по-скъпо,а пък и няма да имаме време

Но като дойда на твойто положение ще видим дали така ще мисля 
Отивам за кафе и да сядам да уча