Женените са по-лесни.

• 6 849
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
Много лично почна да става, но като съм го подкарал на откровения... след още няколко срещи по взаимно съгласие решихме всеки да си върви по пътя. Не съм я виждал след това, тя ми беше от забивка в дискотека.

# 31
Историята помни и доста случаи, в които следва развод и нов брак с любовника. При мен проблема е лв съм с две деца и това малко или много усложнява нещата.

Проблема е в парите ли?  newsm78 Защото това не е малък проблем.

Иначе - да, историята помни и точно това - нов щастлив брак с любовника, тамън два имам пред очите си.

Много лично почна да става, но като съм го подкарал на откровения... след още няколко срещи по взаимно съгласие решихме всеки да си върви по пътя. Не съм я виждал след това, тя ми беше от забивка в дискотека.

Така де, предпазили сте се демек от първия ми сценарии по темата.  Laughing
Въобще това с женените и любовниците - не е лъжица за всяка уста.

# 32
Лв=че не знам как съм го объркала.

Интересно ми е защо един мъж започва връзка с жена с 2 малки деца , която връзк уж по неговите думи не е само секс.

# 33
Повечето връзки започват именно от само секс. След това се появяват разни там чувства.
От друга страна думите - при нас не е само секс - са така изтъркани от мъжките уста, че не знам как се връзват жените вече.
Нещата не се говорят, доказват се.
Щом е започнал - виж какво дава и тогава прецени - защо.

# 34
Чувствата (не само моите)са още от преди моя брак, но до сега имаше нещо което го спираше.

# 35
Тогава къде е казуса?
Така или иначе си започнала - кажи си нещата, както са, пък да видим  Laughing
Той ти е бил гадже, ти си се оженила за друг, родила си две деца, през времето на брака - имали ли сте връзка с гаджето или не - и затова ли се разведе?

# 36
Тогава къде е казуса?
Той ти е бил гадже, ти си се оженила за друг, родила си две деца, през времето на брака - имали ли сте връзка с гаджето или не - и затова ли се разведе?
Гадже не ми е бил и може битам е проблема. Ако бяхме минали от там всичко щеше да е приключило. Разведена не съм, все още. В момента имаме връзка в начален етап.

# 37
  • На десетия....
Аз се извинявам, за личния въпрос  Simple Smile просто ми стана интересно какво искаш да кажеш с постовете си защото не ставаше ясно. Може би в конкретния случай и жената не е била сигурна, че иска друг  а ти не си искал  някаква сложна връзка.

# 38

Повечето връзки започват именно от само секс. След това се появяват разни там чувства.

И като приключи всичко се стига до тук...  Whistling
Или веднъж като фане бика за рогата.. стой та и гледай сеира.. ама като на кино!!!  Joy
Та верно Вилико.. чувствата се появяват след това!!!!  Hug
Амин!!!!  Laughing

# 39
Тогава къде е казуса?
Гадже не ми е бил и може битам е проблема. Ако бяхме минали от там всичко щеше да е приключило. Разведена не съм, все още. В момента имаме връзка в начален етап.

Не зная как успяваш да изградиш въобще връзка с двете деца и мъж у вас. Предполагам всъщност само. Мога само един съвет да ти дам. Ако искаш да се развеждаш - направи го заради себе си, а не за да се хвърлиш в новата връзка. Отдели се, нека минат няколко месеца, в които да си сама и да си изчистиш главето. Става страшно мазало, ако се разведеш и отидеш директно при новия, повярвай ми, знам за какво говоря.
От кога искаш развод, тоест от кога не вървят нещата с мъжа ти?

# 40
От около година.
Както казах всичко е в начален етап и още не е ясно какво и кога и най-вече дали.

Виждаме се веднъж седмично защото сме в различни градове.

# 41
Заради него ли искаш развод или?

# 42
Искам за се разведа, защото не се разбирам със съпруга си а не защото имам връзка.

Няма значение, темата не е за мен, просто исках за разбера според вас защо до прави.

# 43
Еее, за теб е, но няма как да разбереш чрез нас - ако не знаем как стоят нещата  Wink
Пък и дори да знаем - то така отстрани нещата изглеждат различно.
И все пак - ако не дадеш нещо конкретно - не виждам за какво да си пишем.

# 44
Еее, за теб е, но няма как да разбереш чрез нас - ако не знаем как стоят нещата  Wink
Пък и дори да знаем - то така отстрани нещата изглеждат различно.
И все пак - ако не дадеш нещо конкретно - не виждам за какво да си пишем.
Какво ви интересува?

Общи условия

Активация на акаунт