Женените са по-лесни.

• 6 861
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • На десетия....
Може много неща да иска - сериозни отношения, защото е осъзнал, че ти си жената на живота му щом имате предистория. Може да иска просто секс или срещи на духовно ниво - всичко е до човек. Имам позната на средна възраст разведена с  големи деца има си приятел - значително по млад от нея женен от скоро с малки деца. Срещат се не само за секс, тя казва че знае че НЕ може да разчита на него, но си прекарват  добре  когато са заедно. Говори ли сме много пъти по темата защо не си намери някой свободен мъж, но тя казва че така и е добре, защото не е длъжна да готви, чисти и подрежда на някой.

# 46
Еее, за теб е, но няма как да разбереш чрез нас - ако не знаем как стоят нещата  Wink
Пък и дори да знаем - то така отстрани нещата изглеждат различно.
И все пак - ако не дадеш нещо конкретно - не виждам за какво да си пишем.
Какво ви интересува?
Теб какво те терзае точно?
Не му вярваш, не знаеш какво очаква от връзката ви или като цяло си объркана и се чудиш...

KuKumqlka - всъщност то хубаво така да си говори твоята приятелка, ама в един момент ще й се прииска някой вечер да я гушне и да й направи топла супа като е болна. Тия неща са до време...

# 47
  • На десетия....
viliko -  съгласна съм с теб и за това много пъти съм говорила по тази тема с нея, но хората са различни, виждат нещата по различен начин и искат различни неща.

Мишка - може да говориш директно, да питаш какво очаква, какво иска

# 48
Не точно да говори, а да усети. За мен думите нямат значение. Наслушах се на какви ли не прекрасни думи, накрая видях, че те са едни от най-лесно правените неща без грам истинност.  Wink
Нима думите - винаги ще съм тук, винаги можеш да ме намериш и ще си остана твой приятел - значат - не ме търси повече за нищо? Защото и това чух  Laughing

# 49
  • На десетия....
Пита директно и после бързо се разбира каква е реалността  Simple Smile ако не иска сериозна връзка може и да не и го каже, но няма и да я залъгва още дълго време - наистина понякога думите не значат нищо, но ясно изказани нещата поне не оставят съмнения.

# 50
Усещам че има чувства и иска да сме заедно. Той казва че е само секс и иска да приключим защото аз съм искала нещо повече. Според мен го е страх. Но така или иначе всичко приключи с питамето.

# 51
Усещам че има чувства и иска да сме заедно. Той казва че е само секс и иска да приключим защото аз съм искала нещо повече. Според мен го е страх. Но така или иначе всичко приключи с питамето.

Доста ми е познато.   Laughing
Ами освен да се оставиш в момента на течението, да видиш дали и колко дълго ще сте заедно, защото това си е и зпит за чувствата. Накрая, нека го е страх, но ти можеш да се разведеш, без планове с него, да останеш сама /както ти казах и в началото/ и тогава вече - изборът ще е само въз основа на чувствата - няма да има от какво да го е страх. НО ако те остави - ще се съсипеш. Имай впредвид, понякога правиш всичко по силите си, дори собствения си живот объркваш, накрая - оставаш в пръст в уста. Случва се.

# 52
 Ако мъжът на въпросната не става или просто не й обръща необходимото внимание, то съгласна съм... Инак не, особено, ако дамата има дете! Naughty Все пак не говорим за мъже! Laughing

# 53
Тоест не говорим за мъже, които по дифолт имат слаб ангел и биха си били камшика без проблем, въпреки детето ли  Laughing

Иначе - жената си казва, че има дори 2 деца, ама я тегли другаде.

# 54
Не е задължително женените жени с дълъг семеен стаж да са по-лесни,и не мисля че брака след 10 или 20год.може да се изтърка,това зависи и от двамата в семейството.Винаги има начин да са си интересни,да имат какво да си кажат един на друг, да споделят,да имат общи цели  и интереси за в живота.
Има си жени дори и да не са женени пак са си лесни и не отказват трудно,но това си е до самата жена,до мисленето и и до ценносната и система.На други пък им харесва само флирта,а стигне ли се до нещо по-сериозно бързат да избягат.А пък в случайте когато нещо в брака куца,нормално е дали той или тя да търсят на вън това което им липсва.
Но според мен не може всички да се слагат на един кантар,женена жена =на лесна жена.

# 55
Те целите лека полека се изчерпват, като станеш на определена възраст и остават само интересите. Ако тия интереси саразлични, ако двамата са бутали колата заедно в името на дома, семейството, в даден момент, като децата отлетят - се сещат, че могат вече нещо друго да си пожелаят. Често се случва.

# 56
Може и така да е,но аз лично не бих живяла с никого ако не се чувствам добре с него.Децата са си деца, дори и след раздяла примерно те пак си остават наши.

# 57
  • Пловдив

Отговорът по темата ми е: женените жени не са по-лесни, но с тях е по-безопасно... защото имат семейство и няма да направят проблем на мъжа, да го карат да се развежда и т.н.  Имах познат, който постоянно изневеряваше на жена си...той казваше така: изневерявам само с женени жени, щото неприятности не искам

# 58
На женените вече толкоз им е омръзнало от партньорите, че какво да говорим. Още повече като дойдат и скандалите и прочее. ЧОвек има нужда да разпусне, да чуе някоя добра дума и т.н. На женените бързо им блесват очичките. Понеже на жените/мъжете им отдавна им е минал сексуалния плам и все им се струва, че другия мъж/жена са доста по-страстни. Simple Smile)

# 59
  • Варна
Повече от 10 год. съм с настоящия си съпруг, но сме женени от 5 г. Не се караме, имаме общи интереси, разбираме се с половин дума и секса е редовен. И тъй като късно се "взехме". След още 10 год. заедно и пораснали деца съвсем няма да съм във възрастта, в която да търся сексуални авантюри.
Да! Омъжена на 20 за първия... след 10 години е тъкмо времето за нов партньор. Включително настъпва момента със скандалите, защото се оказва, че интересите наистина са различни... Казах го в началото на темата. Няма как омъжените да са по-лесни... лесни са 18 - 35 годишните.

Общи условия

Активация на акаунт