Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 103

• 44 624
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
# 16
И  мен този трейлър нещо ме разочарова..! Ами поне има торта има със свещички!

# 17
Това което аз разбрах от трейлъраHeart Eyes Wink

Керим : Видя ни
Мерием: отива си, отива си
Фатма - Хваналили са ги?
Керим: Слава богу
Рахми - Намисли си желание
Керим - Имах едно желание и то вече се сбъдна, но сега искам с Фатмагюл да сме щастливи (или нещо подобно от подсказките)

# 18
Привет !  Hug
Точно Ви четях и .. трейлър ! Малчева, благодаря ти,че го хвана !

Хриси      Embarassed

Добре,че съм на 19 и половина
 Two Hearts

# 19
  • Бургас
Аууу,Хриси както казват комшиите евала  bouquet

# 20
  • Стара Загора
Здравейте в новата тема и от мен!
Мариана  smile3525благодаря за темата,...то стана всеки ден ,най-много два и  нова тема!
Ама момичета ще ме довършите тая вечер -на Хриси творението е толкова вълнуващо и разтапящо,а тия песни и клипове....чудо направо!!!
Малчева Hug-браво за трейлъра,благодаря ти!А за това,че може и да ни зарадваш след 2-3 месеца-дерзай смело мила,аз ще очаквам новината Laughing!
Мушмулке /Мамит Hugчестит нов ник,много ми харесва!
Вале Hugот вчера се каня да ти честитя и на теб новия аватар,много си джиджана!
Дани Hugмерси за скоростния превод на трейлъра!

# 21
Ах,тези очи!

# 22
  • Разград
Aman Aman by soie FGSN

# 23
Само да попитам, Мушмулке, какво означава Сега отивам да напитя милото? Grinning

Joy Joy Същото, същото. Нали писахте, че този сериал ни оказва благотворно въздействие и на нас. На ви сега въдействие  hahaha

Трейлъра, въпреки убеждението ми, че совите пак не са това, което са, малко ме разочарова. Така се надявах Фатмето и Керим да са си сами някъде на РД-то. И да четат последното издание на новелата на Хриси.

# 24
Малчева,благодаря за трейлъра Hug
Нали не си представяте,че цялата серия ще е с нашите сладури EmbarassedНе че имам нещо против де Wink Все пак има и други около тях-например искам да видя света Мукадес как се пържи в собствен сос от страх да не я разкрият Mr. Green

# 25
  • Разград
Fatmagül'ün Suçu Ne? 71.Bölüm Fragmanı

# 26
Не се разочаровайте,ще ни изненадат,приятно. Нали каза онзи мой приятел,че това щяла да бъде най-хубавата серия!

# 27
  • В Града на липите
Мушмулке, рано им е още за моето издание. Не са готови, за разлика от нас.
Обаче Мукадесита е от почетните гости на рождения ден, още малко щеше да духне свещите вместо Керим. Много повече щях да се зарадвам на отсъствието й. Този път поне ни спестиха многострадалния Мустафа.

danitoo12, благодаря за превода   bouquet.

п.п. Помня обаче, че ни обещаха 71-ви епизод да е по-хубав от 62-ри.

# 28
Хриси, страхотна си! Благодаря много! Остави ме без дъх и със сълзи, стичащи се като водопад! Много ми се искаше да има още!

# 29
Миленче,Мехчул този път нищо не каза за Мустафа.Дано не му гледаме и в тая серия омразния фейс Wink

Общи условия

Активация на акаунт