Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 103

• 44 625
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Сега забелязах,че те празнуват в тяхната къща рождения ден на Керим.

# 31
Миленче,Мехчул този път нищо не каза за Мустафа.Дано не му гледаме и в тая серия омразния фейс Wink

Дай Божее!  newsm17 Ако не на Керимовия,то поне на моя рожден ден!

# 32
Това което аз разбрах от трейлъраHeart Eyes Wink

Керим : Видя ни
Мерием: отива си, отива си
Фатма - Хваналили са ги?
Керим: Слава богу
Рахми - Намисли си желание
Керим - Имах едно желание и то вече се сбъдна, но сега искам с Фатмагюл да сме щастливи (или нещо подобно от подсказките)

Мисля, че най-силното желание на Керим е да получи прошка.

# 33
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Успех във всички начинания и много любов.

Това което не знаем за Енгин Акйюрек
(а може би вече знаем)

Енгин Акйюрек за шанса:

„Не вярвам в шанса. Важно е какво  става с вашите възможности и умения. Всъщност е съдба, или в нашия случай, талант и в точното време да направиш  правилните неща.  Разбира се, оределящ е таланта. За това и стигнахме до тук.”

Енгин Акйюре,  в ролята на Мустафа Булут, каква е причината да  обича героя:

„Този който има слабости,  винаги е лошият. А пък добрият  винаги е героя. В Мустафа виждаме и двете неща,  образ като в кино реалността. В живота си ние имаме и слабости, и вини, и егоизъм. Но на пръв поглед всички  сме много добри. Поради тази причина обичам Мустафа. И ако сложите лошите неща, които е направил на страна, Мустафа е така страстно влюбен, че в модерния ни, съвременен живот, никой от нас не е способен на това.”

Духай, духай, (юфле, юфле) и си намисли желание - казва Рахми на Керим.

# 34
Предвкусвам една невероятна серия. Селим и Айчето бягат, да ги заловят и тях и заедно с Ердо обратно в Турция
Дани благодаря за превода  Hug
А сладурите ще си изкарат супер първо в Бодрум, после в тяхната нова къщичка  Two Hearts

# 35
На РД на К Мукито е на почитно място до ФГ и К...от първи ред им се зурли.

# 36
Благодаря ти!
Скрит текст:

# 37
  • Разград
SENİ SEVİYORUM ÇOK.( YASEMİN )

# 38
  • Стара Загора
dani_ka   bouquetмерси за част от интервюто на Е.А.Много хубаво се изразява човека!Още повече го харесах Embarassed!
Стана ми много смешно с на Рахми думите"Духай,духай(типично в негов стил Laughing Laughing Laughing)и си намисли желание!"
 ooooh!оффф правилно съм видяла,че Мукалина е първа кипра до Фатмагюл на рожденния ден на Керим...що си мислех,че няма да иде  newsm78?!

# 39
Аз само не разбрах кога е нейния рожден ден-на Мукито де!Сигурно я е страх да не се охарчи.Според мен -по-добре ,че са тук иначе всички щяха да отидат при тях.В никакъв случай нямаше да ги оставят сами!

# 40
Ама как няма да иде Мукенцето...такъв уважаван член на семейството! Дори и татко Фх на другия край на трапезата са го сложили. Явно още няма да се разконспирира Микодовището и тя весело ще си им пляска.

# 41
  • София
И мене ме е яд, че Мукито е там. Все се надявах поне за малко да я прогонат веднъж поне да
си получи заслуженото.

# 42
Те каквито са търпеливи нашите остава да и кажат само нещо от сорта...“Не трябваше така Мукелинке...не е редно така да се прави...нищо...за другия път да си знаеш!"  Laughing

# 43
Ааа...и забравих капака....“Я да дойдете да си живеете тука с нас, че без вас накъде?"

# 44
Леле, от миналата тема ви гоня, улисах се за малко и съм изпуснала много вълнуващи моменти. Хриси, вече ни трейлър чакам, ни нов епизод, щом те има тебе. Страшна си, да знаеш! Продължавай, ние може да четем и за втората брачна нощ и за третата, пък и за дните също, те имат много да наваксват.
Мариана, често ти гостуваме, не знам как сколасваш, благодарим за гостоприемството! Hug
Боровинка, радвам се, че си забелязала аватарчето. Много ми е секси там Керим. Забелязахте ли, че на първия танц е много близо до ФГ, направо усещам аромата на тялото му от разкопчаната риза. После,  се сближават и отношенията им са по-топли, но сексапила му на Керим се позагуби, от Овен (Коч) стана кротко Агънце.  Simple Smile
dani_ka благодаря за превода! Hug
Момичета, възползвах се от предложението за филм на Нелка, и на мен ми хареса, гледах го днес.

Общи условия

Активация на акаунт