Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 103

• 44 633
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • В Града на липите
Аз продължавам да гледам еп.70 Никога не съм гледала някой епизод с такова усилие. Не мога да ги гледам толкова наранени и тъжни.
Та стигнах до разговора между Керим и Мерием и тези й думи ми направиха впечатление:
"Не си справедлив, много си несправедлив с Фатмагюл. Ти наистина си бил много объркан
Ако разкажеш всичко на Фатмагюл и я нараниш, наистина ще стане много лошо за теб. Стига вече, не я обвинявай в такива неща. Чу ли ме?"
Дали тези думи няма да забавят възмездието дето ще се стовари на главата на Мукадес.  newsm78
Защото иначе просто недоумявам, как нещо толкова важно като последната конспирация на Муки би останало неразкрито.

# 61
Според мен са си обичайните присъстващи - семейство Кетенджи, семейство Пакалан, Юмер, татко Фахретин, Мехмед и Емре. Мехмед винаги присъства - беше и на Нова година, и на годежа на Мерием и Кадир.
Наистина и Юмер е там.Той е седнал до Мурад.Мехмед или Емре снима? newsm78 newsm78 newsm78Не мога да фиксирам!

# 62
Момичета, Добра Ви вечер! Hug Hug
От половин час Ви чета и се заливам от смях, въпреки всичкото ми......
Хриси, Hug   bouquet newsm51    love001  love001гордея се, че имам такава колежка! Peace Peace Но наистина дали не си си объркала професията???? newsm78 newsm78 newsm78 Че сме си талантливи , по това спор няма, ноооооо....... ти надмина и най-смелите ми очаквания!  

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 09:33 от Goni

# 63
Аз продължавам да гледам еп.70 Никога не съм гледала някой епизод с такова усилие. Не мога да ги гледам толкова наранени и тъжни.
Та стигнах до разговора между Керим и Мерием и тези й думи ми направиха впечатление:
"Не си справедлив, много си несправедлив с Фатмагюл. Ти наистина си бил много объркан
Ако разкажеш всичко на Фатмагюл и я нараниш, наистина ще стане много лошо за теб. Стига вече, не я обвинявай в такива неща. Чу ли ме?"
Дали тези думи няма да забавят възмездието дето ще се стовари на главата на Мукадес.  newsm78
Защото иначе просто недоумявам, как нещо толкова важно като последната конспирация на Муки би останало неразкрито.

Аз още днес казах ,че не е случаен факта ,че не разкриха Муки.Историята с писмата ще има продължение!Трябва да има материал за още няколко епизода.Освен "кекса" ще тябва да забъркат и още нещо,може и по - соленко да е! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 64
  • Разград
SEN CANIMSINN.( YASEMİN )

# 65
Мехмед снима! Емре нали е ранен и не може да стои прав без патерица,а и телосложението повече е на Мехмед отколкото на Емре!

# 66
.......
От трейлъра разбрах ,че някой е влязал в къщата на Фатмето и Керим.Заприлича ми на жена!Не знам дали след това Кадир е ходил да говори в кафенето или вече е говорил,но явно не е имало голям ефект......

Това може да е Бодрум, нали ще търсят доктора, написал фалшивия медицински доклад. Жената просто си върши работата, те гледат някой за гърба и - по всяка вероятност доктора.
Скрит текст:
Марта , права си!
Това не е новата къща.Там е доста по зашумено!Как я харесаха тази барака не знам!

# 67

Аз още днес казах ,че не е случаен факта ,че не разкриха Муки.Историята с писмата ще има продължение!Трябва да има материал за още няколко епизода.Освен "кекса" ще тябва да забъркат и още нещо,може и по - соленко да е! hahaha hahaha hahaha hahaha

Има и солени кексове! Не си ли ги опитвала???? newsm78 newsm78 Joy Joy Joybowuu Joy

# 68
Поздравявам ви с двама мои любимци Hug

http://www.youtube.com/watch?v=FYDpI9Ht91Q&feature=related

# 69
Мехмед снима! Емре нали е ранен и не може да стои прав без патерица,а и телосложението повече е на Мехмед отколкото на Емре!
Даже забелязах ,че до Юмер има жена с дълга/пусната/коса!

# 70
  • Разград

# 71

Тц,няма жена..Това е ефект от покривката и свещите.Вгледай се внимателно.Между Юмер и Мурат пейката е празна!

# 72
  • В Града на липите
Детелинке
Скрит текст:
Кой е филма? Много обичам италиански филми, но този не съм го гледала сякаш newsm78

# 73

Не мислите ли, че Керим ще попита:
"Ще се омъжиш ли за мен?"

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 22:28 от ЧЕТВЪРТЪК-21:00

# 74

Тц,няма жена..Това е ефект от покривката и свещите.Вгледай се внимателно.Между Юмер и Мурат пейката е празна!
Подредени са така:Мурат, Юмер и жената,след нея е ъгъла на масата!
Пусни си фрагмана на забавен кадър и ще видиш!

Общи условия

Активация на акаунт