Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната идея на диетата, обсъдена в публикацията?
Как се изчисляват точките в тази диета?
Какви примери за менюта и хранене са споделени в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната идея на диетата, обсъдена в публикацията?
Диетата, спомената в публикацията, се фокусира върху ограничаването на въглехидратите и мазнините, като вместо това дава приоритет на протеините. Тя позволява консумация на алкохол, но препоръчва избягване на сладкиши, тестени изделия, картофи, ориз, хляб и плодове с високо съдържание на захар. Освен това насърчава малки порции месо и алкохол. Диетата цели тялото да използва запасите от мазнини като източник на енергия при ограничен прием на въглехидрати.
-
Как се изчисляват точките в тази диета?
Точките в тази диета съответстват на грамове въглехидрати на 100 грама продукт. Например, кисело мляко с 4 г въглехидрати на 100 г ще има 16 точки в кофичка от 400 г. Сладките картофи с 20 г въглехидрати на 100 г ще имат 10 точки в количество от 50 грама. Таблиците или етикетите на продуктите могат да се използват за определяне на грамове въглехидрати на 100 g продукт или процента въглехидрати.
-
Какви примери за менюта и хранене са споделени в публикацията?
В публикацията се споделят различни менюта и хранителни опции, като кафе с мляко, сурови ядки, пилешко, риба, кренвирши, салата, яйца, сирене и месо. Споменават се също плодове като пъпеш, кебапчета от таратор и бисквити. Освен това има дискусия за контролиране на храненето и справяне с изкушенията чрез плодове.
-
Какви са резултатите от диетата, споделени в публикацията?
-
Какви са стратегиите и проблемите, свързани с диетата, обсъдени в публикацията?

Тити, благодарности за темата, мила! 

, а ги ОБОЖАВАМ , но вместо това си вмъкнах 100на грама бадемки
и се прибирам в родния град, където надявам се (няма да ми мине желанието) ще си тичкам всеки ден, та да се постегна малко.. Решила съм да не се тегля, но имам чувство, че съм се повталила, а месцето ми е някакси отпуснато
Откога точкуваш?