Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 103

• 44 621
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
А ако каже на някоч фенка ела  Mr. Green Whistling

# 691
От фенките са малко тези дето ще откажат

# 692
От фенките са малко тези дето ще откажат

Tе няма да откажат,но каак ще се дърпат  Outta Joint

# 693
  • София
Уф,не мога да ви изчета,много ме развълнува трейлъра.
Исках само да вметна,че определено сценаристките четат бг-мама и по-конкретно Хриси.Видяхте ли моментът с пръстчето на Фг, което отива към едното копче на ризката на Керим??? Embarassed Heart Eyes,ухаааа... Heart Eyes/Това сигурно сте го обсъждали,ама ще ме извините,развълнувах се Mr. Green/

# 694
  • Разград
Kerim & Fatma

# 695
  • В Града на липите
Вени, страшен репортер си.  Joy  Joy

Цитат
Керим ще каже ли Ела? Остани с мен-ще каже ли? Ще бъде ли краят в това топло легло?
Аз пък си мисля, че Керим ще каже: Ела и Остани с мен. Виж за края вече не съм сигурна, надявам се да бъде Grinning

# 696
  • Стара Загора
Вени
Скрит текст:
Аз като някой български реотан  newsm53чак сега видях ,че си ме снимала зад Енгин снощи на награждаването!Мислех да си остане тайна,ама кат ме разкри се изтипосвам в подписа си!Мерси мила,много ми харесва newsm51!
Л_Д -видях го аз тоя момент и довечера ще карам милото с камуфлажа  да си ляга Laughing
Майтапа настрани,но после видя ли как заравя пръсти в косата му когато полегнаха вече Embarassed?

# 697
  • софия
Най-вероятно Керим няма да каже ела.Иначе що за безумен въпрос?

първо реших да се разведря.... Керим ще се сети, че тате и кака ги чакат за вечеря,....ама подсказката си беше сериозна......керим помни онази нощ , още не си е простил..../нещо такова беше/
Дано не се дръпне рязко,  че да попари и Фати....а и как го бива с погледите...тя веднага ще го усети

п.п. Вени - много си добра Hug....и Боровинка и Славенка си хванала Joy

# 698
.Видяхте ли моментът с пръстчето на Фг, което отива към едното копче на ризката на Керим??? Embarassed Heart Eyes,ухаааа... Heart Eyes

Shocked Shocked Shocked Shocked
Как не я срам Фатма да му пипа копчетата на Керим,нали ще се простуди така Sick...отивам да кажа на Муки Crossing Arms

# 699
  • В Града на липите
Л_Д, не знам дали ме четат сценаристките Joy обаче съм сбъркала в тъмното. Не той захапа долната й устна, а тя неговата.  Embarassed
Лоша сестра, бреййй. Изяде го това момче.

# 700
Няма изобщо да се дърпат фенките,ще го изядат с парцалите и въобще няма да му оставят време да мисли.То лигите и без това отдавна им текат

А на Фатмето е възможно да не и каже „ела”,защото колкото и да е железен все пак това граничи с паранормалното

# 701
На това попаднах вчера докато се рових в нета,автора е fluti  newsm78
Ода за бг мама:

Скрит текст:
Бг мама всичко знае
и не може да си трае.
Щом развихри се дебатa,
яхват мамите метлата.
"Туй, ваксините, са чума,
хич и да не става дума!"
Щом хомеопат го казва,
няма що да се доказва.
БГ мама в сайт прочела
конспирация дебела:
Фарма-мафия голяма
дебнела над наш'та мама!
Туй веднага потвърдила
на пазара лелка мила.
Тя подробности разбрала,
пък от шоуто на Гала.
Мама хвърлила престилката,
памперсите и точилката,
седнала пред компа бясна
във главата с мисъл ясна:
"Тия лекари със хъс
ще натиря в кучи г*з!
Информирана от врачки,
екстрасенси и баячки
имам право, и избирам:
бебето не ваксинирам!"
Мамите са като ято,
форума превръщат в блато,
а опиташ ли да спориш
няма шанс да се пребориш
Дори науката е няма
пред мощта на бг мама!

# 702
Този трейлър ме направи много щастлива....
Точно тази любов и трябваше на Фатмагюл - не ранната детската, а точно тази, врялата и кипялата  през тези 2 години.
Любовта дошла с разум и сърце, Любов, която и в малките неща се познава.
И два типа мъже:
Страхливеца и безсилният, който  седна на брега и плачеше от тъга
А истинският Мъж сам я намери.. и сам се бори за нея...

# 703

Случайно попаднах на този клип на марта-49.
Мисля че е много подходящ за момента.

# 704
 #Crazy #Crazy #Crazy
Прриввввет ! Направо съм в тъч !
Страхоооотеееннн трейлъъъррр !  newsm44 newsm68
Сега сериозно  Thinking сексът ще остане мираж до сватбата. Но това,че Керим, а не Фатмагюл ще прекъсне идилията е много важно и показателно. Не ми се иска, но и според мен Марта ще се окаже до някаква степен права. Дори и са стане така, Керим вероятно ще го обезпокои самото място, и дано проблемът да не е по-дълбок. Каквото и да си говорим, Фатмагюл трябва да го погледне право в очите и да каже "Прощавам ти, прости си и ти". Това на него му е много нужно и преди това да се случи интимност според мен няма да има. Пред Керим има една психологическа бариера, а парадоксът е,че при Фатмагюл тя ще падне в четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт