Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 851
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Чудесно, много ти благодаря, и моята е такава, изненадах се, като знам колко гъст е абсолюта.  Laughing   bouquet

# 511
Някой може ли да ми даде инфо за Kerastase Bain De Force за каква коса е този шампоан ?  newsm78

# 512
Някой може ли да ми даде инфо за Kerastase Bain De Force за каква коса е този шампоан ?  newsm78
ЗА тънка, слаба, увредена, късаща се коса.

# 513
ЗА тънка, слаба, увредена, късаща се коса.
Благодаря  Hug

# 514
Момичета, този шампоан от тези ли е, който "отварят" косъма - http://zlatnaribka.com/shampoan-sreshtu-nakysvane-na-kosata-lore … ml-360-1463.html?

Слагам маската за накъсване след него и балсам, така ок ли е?
Само съдържащите протеини ли се водят, които "затварят" косъма?  Blush

Анч, ако това е твоята коса на аватара, прекрасна е, просто прекрасна - Поздравления!

# 515
  • в 1001-та нощ
алкалните отварят, киселите затварят, повечето са алкални, кисели има за след боя, боядисана коса и т.н.

# 516
  • Варна
Взех си шампоана за растеж Simple Smile
Някой може ли да ми каже служи ли за нещо долната синя част на флакона, която се върти или е безполезна  Crazy

# 517

Анч, ако това е твоята коса на аватара, прекрасна е, просто прекрасна - Поздравления!
Не е моя. И аз въздишам за такава.  Hug

# 518
Здравейте дами,
Препоръчайте ми, моля, маска преди шампоана, освен еластисайзър Филип Кингсли... newsm78
Благодаря ви предварително. Hug

# 519
Здравейте дами,
Препоръчайте ми, моля, маска преди шампоана, освен еластисайзър Филип Кингсли... newsm78
Благодаря ви предварително. Hug

http://zlatnaribka.com/koncentrat-za-dylboko-vyzstanovqvane-lore … -ml-230-1547.html

# 520
  • Велико Търново
 Здравейте  bouquet Влизам,за да се оплача от състоянието на косата си напоследък Confused и да потърся съвет от вас Hug От 4-5 месеца насам ползвам проф.продукти/ с помощта на съфорумки Hug/ - за тънка и боядисвана коса,след боядисване слагам ботокс,ползвам р-рите на Афоджий и Чи,коприна по краищата,пия добавки....и въпреки това,от месец насам косата ми е някак смачкана,липсва й плътност и еластичност;не ползвам преса,суша с дифузер,не ми пада повече от обикновено...и не мога да си обясня аз ли някъде бъркам,или просто състоянието й е повлияно от сезона... Thinking Предполагам,че и при вас косата се променя, така че ще се радвам да споделите идеи Hug

# 521
При мен много добър резултат срещу това "смачкване"(уж плътен косъм, но пак се смачка по едно време) даде серията Age Supreme.
http://zlatnaribka.com/category/age-supreme-br-za-uplytnqvane-240.html

По мое мнение е и гланцираща.   Peace

# 522
  • Варна
Дайте идея за финиш, за боядисана коса, за след преса. Иска ми се да е подхранващ или пък да е слънцезащитен, и да не утежнява много.

# 523
алкалните отварят, киселите затварят, повечето са алкални, кисели има за след боя, боядисана коса и т.н.

То това хубаво, ама как да знам кой е алкален, кой кисел  Grinning

# 524
  • София
Дайте идея за финиш, за боядисана коса, за след преса. Иска ми се да е подхранващ или пък да е слънцезащитен, и да не утежнява много.
Аз бих ти препоръчала флуида Олео релакс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт