Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 844
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
Самсара, на киселите обикновено им пише изрично ph-то  Peace, примерно ph 2, ph 4, ph 2,5, ph 3,5 ....

с каква цел търсиш такъв  newsm78 често са и за след боядисване, но не само  Peace

*Biskvitka*, според мен имаш натрупване на масла, вакси, силикони .... и от липса на разнообразие в продуктите

аз бих спряла текущите прелести и бих посегнала към по-леки за бодисвана коса, каот витамино колор на лореал и към по-протеинови, като дийп кеър на лакме, предполагам с няколко измивания - косата ще се промени

също и финиша - спри коприната и се ориентирай към някой спрей, пяна ....гел з аобем, топката на тиги ....  Peace

# 526
http://zlatnaribka.com/category/presi-416.html
 може ли отзиви за някоя от тези преси,нищо не ми говорят техните покрития,коя  как предпазва и т.н.
искам да си купя преса,и чудя кой модел да избера за изрусената си коса
мерси

# 527
При мен много добър резултат срещу това "смачкване"(уж плътен косъм, но пак се смачка по едно време) даде серията Age Supreme.
http://zlatnaribka.com/category/age-supreme-br-za-uplytnqvane-240.html

По мое мнение е и гланцираща.   Peace

Feeling, има нещо в тази серия, което не разбирам. Хем уж действа уплътняващо, хем пише, че е за дълбока хидратация (специално маската). Двете "действия" не се ли отблъскват? Нали уж дълбокохидратиращите продукти са обогатени с повече масла и на фини коси действат именно сплескващо?  newsm78 Не знам дали се изразих добре...  Embarassed

Някой отзиви за шампоана Bain Volumactive
и маската Kérastase Resistance Volumactive? Усеща ли се наистина обем?  Thinking

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 14:32 от ♥Пандичка♥

# 528
  • Пловдив
Здравейте!
На 01.05.2012 станах мама. Имам си едно прекрасно, сладко момченце. Не ми остава време за мен, той поглъща цялото ми време. Но си заслужава  Grinning. Нямам време за маски, за глезотийки и т.н. Докато влезем в ритъм ще е така.

# 529
*dreamer*, честито да ти е момченцето и ти да си честита с него. Здраве и късмет!

♥Пандичка♥, Bain Volumactive не е никак лош, на на мен лично по-добър обем, уплътняване (без неприятна твърдост) ми дава Bain de Force. Маската не съм я ползвала, може и да е хубава (ще се радвам, ако някой сподели впечатления), но Lait Volumintense, както бях писала преди време, хич не ми харесва, бетонира и заплита косата ми.

# 530
  • в 1001-та нощ
Честито *dreamer*  Hug Heart Eyes   bouquet

♥Пандичка♥, от сюприйма не съм усетила уплътняване, шампоанът ми харесва много повече от маската, която ми е по-посредствена, като усещане, шампоанът - действително "гланцира"

шампоанът - волюмактив - умерен е, не  е нещо пресушаващо  Peace харесва ми, маската не съм ползвала  Peace

# 531
*dreamer*, честито да ти е момченцето и ти да си честита с него. Здраве и късмет!

♥Пандичка♥, Bain Volumactive не е никак лош, на на мен лично по-добър обем, уплътняване (без неприятна твърдост) ми дава Bain de Force. Маската не съм я ползвала, може и да е хубава (ще се радвам, ако някой сподели впечатления), но Lait Volumintense, както бях писала преди време, хич не ми харесва, бетонира и заплита косата ми.

Честито ! Сигурна съм, че съвсем скоро ще влезнеш в старите релси.

Аз съм се дехидратирала и мисля да се насоча към цялата серия олео релакс, в момента имам само финиша. За съжаление вчера изпуснах кода от LF , а в рибата няма маската в малката разфасовка

# 532
*dreamer*, честита радост!      ylinfant     newsm67

♥Пандичка♥, леко уплътняваща усетих серията.
Осигурява добро омекотяване, да.
Определено не е от силно уплътняващите серии. Добър баланс ми е.
Ако се нуждаеш от силно уплътняване обаче, това не е серията.   Peace

Днес пробвах шампоана за изтощена коса на Афоджий. Много ми хареса. Силно измивен, без да оплита косата ми. Това е впечатлението ми от еднократно ползване. Нямам идея, ако ползвам по-често дали мнението ми ще е същото.
Благодарности на съфорумката, която ми отдели доза!      bouquet

След шампоана, ползвах двустъпковия протеин, след него хидратиращия балсам на Джойко с ултрасоник.
Получи се страхотно. Няма и следа от втвърдяване, а косата е подсилена и с много блясък - първо - от протеина, второ - от балсама с ниско РН и трето - от реконструктора на Джойко, също с ниско РН.   Heart Eyes
Отмятам си комбинацията като успешна.   Peace

# 533
Dreamer, ЧЕСТИТА РОЖБА! Да е живо и здраво синчето ти и страшно много да ви радва! Това е най-хубавото нещо на света!  newsm51

Feeling, и аз така предположих. Твоята коса (доколкото помня) е плътна и с естествен обем и за това на теб тази серия има хубав, балансиращ ефект. Но на супер тънка коса като моята вероятно ще има по-скоро сплескващ ефект.  Thinking

# 534
Чак сплескващ, едва ли, но и аз предполагам, че не всеки ще я усети леко уплътняваща.
Точно затова (правилно си спомняш    Hug  ), все споменавам, че косъмът ми е плътен и, естествено, много по-лесно усещам уплътняване и много по-трудно - хидратация.   Wink

# 535
От две ползвания съм очарована от шампоана на Джон Фрида за брюнетки - много нежен, и наистина косата е хидратирана  Peace. Препоръчвам! На другата противоположност съм за двуминутния реконструктор на Афорджи - това е най-несполучливата ми покупка - не прави нищо!!
Вчера ползвах за първи път балсама на Тони & Гай за чуплива/ къдрава коса - още нямам твърдо мнение, само че мирише много характерно!
Dreamer,   bouquet  bouquet честито!

# 536
Dreamer, ЧЕСТИТА РОЖБА! Да е живо и здраво синчето ти и страшно много да ви радва! Това е най-хубавото нещо на света!  newsm51

Feeling, и аз така предположих. Твоята коса (доколкото помня) е плътна и с естествен обем и за това на теб тази серия има хубав, балансиращ ефект. Но на супер тънка коса като моята вероятно ще има по-скоро сплескващ ефект.  Thinking

Ейдж Сюприм на Керастаз и аз бих я нарекла "посредствена серия", поне за моята коса. Ще се изкажа още по-радикално - след активното и положително използване на циментената серия в комбинация с протеина на Редкен, преминах на Ейдж Сюприм и буквално си развалих косата - отново се върна изтъняването, накъсването, в комбинация с бързо омазняващи се корени, никаква плътност и блясък.... Определено за една коса в добро състояние, с естествена плътност, би се отразил чудесно...но на коси като нашите - не е най-добрата опция.

# 537
  • Варна
Коя маска да избера Маскинтез или Нутри термик, предвид че ползвам преса и боядисвам?

# 538
fitblond, Age Supreme е на L'oreal Pr.   Peace

# 539
Поръчах си днес това
http://beautyexpert.bg/grizha-za-kosata/stilizanti/arganovo-masl … a-unikalen-blasak и се чудих и реших и това http://beautyexpert.bg/grizha-za-kosata/shampoan/za-suha/shampoan-3-BAMBOO-300ml някой ако го е ползвал да даде отзиви Rolling EyesСдобих се с преса и трябва да си изправям косата, по добре ми стои, искам да попитам това на Керастаз достатъчно ли е да ми я предпази или трябва и други мерки да предприема
http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-za-boqdisana-kosa-kerasta … -ml-212-1373.html
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт