Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 851
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Моля, моля!   Wink

DELI22, върху Лакме имам съвсем слаб поглед. Имам бегъл спомен, че имаше дами, ползвали таза серия. Ще пусна една търсачка, да видим.   Peace

малката лисичка, коя комбинация избра? С какъв шампоан мислиш да съчетаеш? Ултрасоника имаше ли?
На мен най-добре ми се е отразявала терапията с пресата или с нагряване. Тези подходи правят резултата ми далеч по-осезаем.   Peace

# 646
Моля, моля!   Wink

DELI22, върху Лакме имам съвсем слаб поглед. Имам бегъл спомен, че имаше дами, ползвали таза серия. Ще пусна една търсачка, да видим.   Peace

малката лисичка, коя комбинация избра? С какъв шампоан мислиш да съчетаеш? Ултрасоника имаше ли?
На мен най-добре ми се е отразявала терапията с пресата или с нагряване. Тези подходи правят резултата ми далеч по-осезаем.   Peace
и ами шампоан не знам имам бейн сатен 1 ,bain chrome (пробички) с нагряване мога да пробвам

# 647
Препоръчвам и лосиона на Фитовал против косопад. Много съм доволна и от него. Другият ми фаворит са ампулите на Дюкре- Анастим.

# 648
Благодаря ти Анч за препоръките

# 649

Mina`s mom, запечатката е специфичен продукт с консистенция на маска, който се ползва след ботокс серума, за да го запечата в косъма  Peace

след това така започнахме да наричаме маските, които ползваме след ампула  Peace
Alena,да разбирам ли,че след ампулите е добре да се сложи някаква маска,която ще "запечата" ампулата? Hug

Feeling от кой балсам на Paul Mitchell конкретно си доволна?Не можах да се ориентирам.Трябва ми хидратиращ балсам и гледам към Paul Mitchell,но ми се ще да е нещо препоръчано.
Благодаря Peace

# 650
  • в 1001-та нощ
DELI22, благодаря за малките букви и на аглая за забележката; в интернер - ползването на големи букви се счита за крясъци, все едно влизаш да ни се караш  Peace

шампоанът на Дюкре е много мек и хидратиращ - затова ти го предложиш, мисля, че няма да съжаляваш  Peace

Епона, понеже всички продукти, които си ползвала са нови - то няма как да знаем кое е причината, затова първо успокояваме, запасяваме се с търпение  Blush и тогав апоследователно проверяваме; ефектът може да е бил и от комбинацията, но ме съмнява

аз очаквам да е шампоанът - особено, ако има всякакви извлеци, етерични и т.н.  

аз лично много дълго време ползвах ботокс със запечатла - след боя - тогава скалпът е най-уязвим, но реакция не е имало; разбира се, индивидуално е  Peace

лисичката  Hug виждам, че вече са те ориентирали  Hug очакваме да споделиш задоволството  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 651
Да,утре мисля да се пробвам да видим Simple Smile  Peace

# 652
ок извинете за големите букви, Алена понеже не пиша често и затова не че искам да се карам разбира се че не,даже ми е стъжнено в момента от това оредяване,досега не съм купувала такива продукти за косопад,дори и след раждането не ми беше почнало такова оредяване, но като ме видя фризьорката и тя ме насочи да почна една терапия против косопад. Аз често си връзвам цялата  косата  назад,дали е възможно от опъването това да е причина и затова на челото така да оредява?

# 653
  • в 1001-та нощ
Mina`s mom, разбира се, зависи каква е ампулата и какъв шампоан е ползван преди това  Peace

например аз - преди ампула - не ползвам приглаждащи шампоани, а нещо, което почиства, измива или подготвя за протеин

и след такъв шампоан е нужно нещо за кондициониране на косъма - някаква смазка

освен това самата ампула е течност (тези, които ползвам), не маслена и само тя не е достатъчна за кондиционираме

действам на принципа - серум за кожа и крем за кожа - серумът вкарва активни в-ва дълбоко, и после кремът - "запечатва и кондиционира" ....

в случая е подобно, ако само напръскам добре измития косъм с някаква течност, особено протеинов концентрат, после косата може да скърца или да е суховата, заплитаща се .... затова - според ампулата - подбирам и запечатка - в повечето случаи е нещо по-силиконово или протеиново, с малко масла

например, ако ползвам ампула за обем, няма да запечатам с масла, или ако ползвам концетрат за заключване на цвета

# 654

Feeling от кой балсам на Paul Mitchell конкретно си доволна?Не можах да се ориентирам.Трябва ми хидратиращ балсам и гледам към Paul Mitchell,но ми се ще да е нещо препоръчано.
Благодаря Peace

Тази серия имам предвид:
http://www.lookfantastic.com/brands/paul-mitchell/paul-mitchell- … tree-special.list
На мен ми е прилично хидратираща въпреки, че няма претенции да е такава. Сякаш ми заключва водата в косъма.   Peace Страхотно освежаващо чувство оставя, грижи се и за скалпа - включително балсама.

Иначе, конкретно хидратиращата им серия е тази, но нея не съм я ползвала.
http://www.lookfantastic.com/brands/paul-mitchell/paul-mitchell- … avender-mint.list

Сега чакам този шампоан:
http://www.lookfantastic.com/paul-mitchell-tea-tree-lemon-sage-t … 0ml/10304237.html

В момента има 25% OFF на всички продукти от марката в ЛФ.   Wink

# 655
Алена, още веднъж благодаря! Дано скоро се успокои, че ще почна и в разни филми да се вкарвам. Сега измислих днес да пропусна миенето, а после няколко дни да пробвам с шампоана на детето, нали е с неутрално pH и нещо за успокоение.  Praynig Praynig Praynig Дано и наистина да е от шампоана, предпочитам да е той, защото не е нещо особено, а файбърсютика ми се отразява толкова прекрасно на костата, че ще е жалко.

# 656
  • в 1001-та нощ
във всички случаи - по-нататък - можеш да нанасяш ботокса няколко см от корена надолу; току що израсналата коса не е критично увредена и може да бъде обгрижена с ботокс - няколко месеца по-късно, когато израсте  Peace

друг трик, но малко пипкав е - да нанесеш в корените маска за скалпа - трябва да отделяш косата на кичури, за да не оплескаш всичко и после по дължините слагаш ботокс  Peace

правила съм си такива играчки от заиграване, преди да тръгна на работа, защото имах време; сега изключително рядко правя нещо на спокойствие и по-скоро гледам да съкратя грижите  Blush

# 657
Аз не издържах и си направих дозичката,е, голяма красота!  Heart Eyes

# 658
То аз и сега гледах да избягвам корените, ама на. Ооо, абсурд ми е с такива пипкави работи да се занимавам. И да искам нямам време, абсурд. Може някога в далееечното бъдеще да пробвам.  Peace   Ще видим тези дни как ще е, силно се надявам да отшуми. Много ти благодаря за съветите!  Hug

# 659
Alena,Feeling,Благодаря Hug
Протеина в две стъпки на ApHodee с каква маска или балсам за 2-ра стъпка да го ползвам?
И понеже стана въпрос за Фузио-дозите на Керастаз,които много искам да пробвам...след фузио-дозата слага ли се някаква маска или тя е по-специфичен вид ампула и не изисква такава newsm78

Общи условия

Активация на акаунт