Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 815
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Днес си взех от фризьорката няколко ампули лосион за блясък на Алфапарф. Някой ползвал ли ги е? Какво да очаквам?

# 661
  • в 1001-та нощ
Mina`s mom  Peace на мен най-много ми харесва 2 минутния кератинов реонструктор на Афоджи, а преди това шампоана за изтощена оса на Афоджи  Peace

# 662
Здравейте! Пристигнаха ми продуктите -арганово масло на Наши и бамбуков шампоан на Наши-много съм доволна  HugСложили са ми една маска пак на Наши ,мостричка и се оказа страхотна-сега съм с мека, блестяща и благоуханна коса PeaceДа знаете че са хубави ако решите да си купувате  Naughty
А от къде ги поръча?
Поръчах ги от beautyexpert- Peaceтам ги мернах и другаде не се рових и веднага реших да поръчам-може и някъде другаде да се намират

и аз ги заглеждам отдавна тези продукти. Simple Smile Наистина ли миришат много силно и хубаво? Flutter

# 663
Здравейте! Пристигнаха ми продуктите -арганово масло на Наши и бамбуков шампоан на Наши-много съм доволна  HugСложили са ми една маска пак на Наши ,мостричка и се оказа страхотна-сега съм с мека, блестяща и благоуханна коса PeaceДа знаете че са хубави ако решите да си купувате  Naughty
А от къде ги поръча?
Поръчах ги от beautyexpert- Peaceтам ги мернах и другаде не се рових и веднага реших да поръчам-може и някъде другаде да се намират

и аз ги заглеждам отдавна тези продукти. Simple Smile Наистина ли миришат много силно и хубаво? Flutter
За мен много хубаво и трайно мирише маслото Peace

# 664
За мен много хубаво и трайно мирише маслото Peace

А как го ползваш,като кристали ли? Rolling Eyes

# 665
Аз станах много активна тук...
Незная защо,но при все цялата козметика за коса,която се старая да ползвам правилно,косата ми губи обем...След имиване 2 дни е ок,след което се сплесква някак си.Не се омазнява,просто губи обем.Косата ми е гъста и плътна.Изглежда доста по-здрава и я усещам такава,откакто ползвам Керастаз,но не ми е гот да я мия през 2 дни,особено при условие,че дори не е замърсена.Само за справка-имала съм периоди /вярно,преди да я боядисвам/,когато я миех на 5-6 дни.Имаше обем и не се е омазнявала...
Сега ползвам най-активно Kérastase Bain Volumactive и след него Kérastase Masque Age Recharge.Разнообразявам,но най-често са те,като активно ползвам Redken All Soft Argan-6 Oil по най-разнообразен начин,но обикновено преди сешоар и преса и след него Kérastase Ciment Thermique.
Това е...Ако някой има идея... Praynig
ааа да-сега чакам Paul Mitchell Extra Body Daily Boost от ЛФ,та да видим кога и дали ще дойде Praynig

# 666
Днес си взех от фризьорката няколко ампули лосион за блясък на Алфапарф. Някой ползвал ли ги е? Какво да очаквам?
Ако са едни синички съм ги използвала и бях доволна PeaceИма много блясък и косата става жива.

# 667
  • в 1001-та нощ
Mina`s mom  Blush според мен е нормално на третия ден да я измиеш  Peace и за скалпа е хубаво  Peace

# 668
  • На острова
Mina`s mom  Blush според мен е нормално на третия ден да я измиеш  Peace и за скалпа е хубаво  Peace
Ето колко сме различни хората, аз пък не мога да си представя да я мия на три дена  Peace

# 669
  • в 1001-та нощ
аз моята я мия през ден  Peace и всеки ден бих я мила, но всяко измиване сваля цвят (боя) и това е единственото, което ме спира  Peace

но всеки си намира личната формула  Peace

# 670
  • На острова
Ама омазнява ли ти се?
Моята коса на 3-4-ти ден е все едно току-що измита. Даже много повече си я харесвам тогава.

# 671
  • в 1001-та нощ
не се омазнява точно

от мръсотията на въздуха полепват всякакви частици и става различна

виж, когато съм в планината или извън София е много различно  Peace

но на мен ми харесва да я обгрижвам и не е драма, че ще я мия Wink

# 672
  • На острова
Е, чак пък драма  Rolling Eyes

# 673
Наистина колко сме различни хората, все едно живеем на различни континенти, абсурд ми е да не си мия косата 3-4 дни.
Меко казано се изненадвам от хора, които се чудят как да не си мият косата по 5 дни.  newsm78

# 674
Аз си я мия всеки ден, ако излизам навън. С цялата тая мръсотия ми е абсурд да не я измия. Но разни хора, разни идеали.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт