Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 776
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
И аз съм от тези , които си мият косите веднъж на 3 дена  Mr. Green.
Между другото исках да ви питам нещо. Като ходя на фризьор косата ми издържа без проблем и 5 дена! Уж я мия с същия шампоан който ползват в салона , ползвам същия сешоар като техния , но разликата е очевадна:) Вие забелязвате ли такава разлика и на какво мислите че се дължи ?

# 691
  • София

Сигурно хиляда пъти е писано, но можете ли да препоръчате някакъв дълбоко почистващ шампоан? И да попитам също, като е такова положението само шампоана без балсам ли да ползвам известно време?
Този:
http://zlatnaribka.com/dylboko-pochistvasht-shampoan-chi-clean-s … -ml-271-2319.html
 Мисля и аз да го поръчам и веднъж в седмицата да го ползвам.

Аз да споделя възхищението си от Milk Shake Leave in Conditioner,три пръствания и разплита косата на момента!По-успешно досега нищо не ме е разплитало.Малко ми омекотява и приглажда в повече ,но като сложа след него и small talk на Тиги нямам проблем.

# 692
Здравейте, извинявам се, че нахлувам с въпрос, но тук разчитам на мнение от опит...
В рибката има една марка Пинк - дали е хубава? Някакви впечатления? Като цяло купувам рядко продукти за коса - не трупам, като свърша нещо тогава си вземам пак, та се чудя да заложа ли на тях или по-добре да ги пропусна? Огромно благодаря!

# 693
И аз съм от тези , които си мият косите веднъж на 3 дена  Mr. Green.
Между другото исках да ви питам нещо. Като ходя на фризьор косата ми издържа без проблем и 5 дена! Уж я мия с същия шампоан който ползват в салона , ползвам същия сешоар като техния , но разликата е очевадна:) Вие забелязвате ли такава разлика и на какво мислите че се дължи ?
Да,аз съм забелязала.С моята коса е по същия начин...
Днес дори го коментирах с фризьора ми.Той смята,че пресата,която слагам вкъщи,макар и само по краищата,е причина косата да губи обем и да издържа по-малко...Аз не съм сигурна,че е само това...

# 694
# 695
ПО въпроса за миенето няма да споря, всеки открива за себе си най-добрия вариант.
Вярно е, че аз МОЯТА коса не мога да си я представя на третия ден.   bouquet

# 696

Днес дори го коментирах с фризьора ми.Той смята,че пресата,която слагам вкъщи,макар и само по краищата,е причина косата да губи обем и да издържа по-малко...Аз не съм сигурна,че е само това...

Фризьора ти преса ли ползва ?? Shocked Shocked Shocked
Между другото ако не ти е хубава пресата наистина може да е от това. На времето си мислех че няма значения каква преса ползваш, но от как пробвах пресата на GHD, съм на друго мнение;)

# 697

Фризьора ти преса ли ползва ?? Shocked Shocked Shocked
Между другото ако не ти е хубава пресата наистина може да е от това. На времето си мислех че няма значения каква преса ползваш, но от как пробвах пресата на GHD, съм на друго мнение;)
Не ползва преса.Аз ползвам вкъщи.Моята е GHD именно.Първата ми покупка от ЛФ Peace

# 698
  • в 1001-та нощ
...
Сигурно хиляда пъти е писано, но можете ли да препоръчате някакъв дълбоко почистващ шампоан? И да попитам също, като е такова положението само шампоана без балсам ли да ползвам известно време?

По първия въпрос - Pure resourse на лореал, Clean start на CHI ....

По втория - аз бих ползвала лек балсам - например витамино колор на лореал, без да е натъпкан с масла, вакси и т.н. 

# 699
Много ми харесва интенс рипеър, повече дори от джойко.  #Crazy А нямат 500мл. опаковка в ФЮ,изтървах я, по закона на Мърфи.  #Cussing out

# 700
Много ми харесва интенс рипеър, повече дори от джойко.  #Crazy А нямат 500мл. опаковка в ФЮ,изтървах я, по закона на Мърфи.  #Cussing out

Аз като гледам цените са близки до тукашните магазини, сега курса на паунда е около 2.4. В рибката имат 500 мл.

# 701
В рибката е 50 лева, а във ФЮ беше 15 паунда, а като добавиш това, че си изкавах нова карта и щях да изпозлвам отстъпка 5 паунда, прави 10=двойно по-евтино.  Sad

# 702
Така да, сори, аз щото мернат една друга на Лореал, май за къдрава коса, която 500 мл. е 25 паунда и не очаквах да има такива разлики по различните серии.  Embarassed

Наиситна жалко. И аз си я бях взела и много ми хареса как хидратира и придаде обем.

# 703
  • в 1001-та нощ
В рибката е 50 лева, а във ФЮ беше 15 паунда, а като добавиш това, че си изкавах нова карта и щях да изпозлвам отстъпка 5 паунда, прави 10=двойно по-евтино.  Sad

не се ядосвай  Wink тези пропуски не са случайни - целувка от Съдбата  Blush

ще ти се усмихне за нещо друго и ще си по-удовлетворена  Peace

# 704
Именно, изобщо не утежнява, а косата става копринено мека, макар че с джойко имам повече блясък, тази маалко повече ми харесва.  Blush А след тези две абсолюта съвсем отпада, със сигурност ще се хареса на много бухнали и къдрави коси, обаче.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт