Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 845
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте!
На 01.05.2012 станах мама. Имам си едно прекрасно, сладко момченце. Не ми остава време за мен, той поглъща цялото ми време. Но си заслужава  Grinning. Нямам време за маски, за глезотийки и т.н. Докато влезем в ритъм ще е така.

Честито! Пожелавам здраве и много да Ви радва! А ти дано бързо успееш да наваксаш Simple Smile)

Бихте ли ми препоръчали хубав измиващ шампоан?

# 541
  • в 1001-та нощ
шампоанът за изтощена коса на афоджи измива добре, форс вектор и също специализираните - clean start на CHI, pure resourse на лореал ...

# 542
Самсара, на киселите обикновено им пише изрично ph-то  Peace, примерно ph 2, ph 4, ph 2,5, ph 3,5 ....
с каква цел търсиш такъв  newsm78 често са и за след боядисване, но не само  Peace

Благодаря Simple Smile
Не търся конкретно с цел, а да разбера - каква е целта на тези, които "затварят" косъма - (т.е. ако е от тези, които "отварят" и слагам маска за да поеме и после балсам или финиш за да се затвори косъма),  и се чудех каква им целта и как действат? Малко объркно го обясних, дано ме разбра  Crazy

# 543
*dreamer* Честита ти радост!!!

Момичета,как намирате протеина на Афоджий ?

# 544
здравейте
напоследък нещо ми се оголва челото, оредяла ми е косата там, МОЛЯ да ми препоръчали за косопад ефикасни ампули или  други продукти шампоани незнам, че се лутам има наистина доста неща за косопад, но което сте изпробвали  и сте доволни,благодаря

# 545
Аз бих ти препоръчала шампоана Фитоциан+ампули ревалид.
Пия и макси хеър и биотин.
За няма и 3 седмици ми спря косопада, който боря от 7-8 месеца.  ooooh!

# 546
То в макси хеър-а нямаше ли си биотин ?  newsm78

# 547
  • в 1001-та нощ
Самсара, правило си разбрала, основната им цел е да измият косъма, затова са алкалани, а не за да отворят косъма, но това че го отварят е страничен ефект  Peace и ние слагаме маска

а киселите, често се ползват след боя, за да прекъснат реакцията и затворят косъма, за да се фиксира и цвета  Peace

# 548
благодаря , а за стимулиране на разстежа на косата, за да се запълни това оредяло място ?

# 549
Има, да 2мг.
Аз пия отделно 5мг.
Едно хапче макси хеър+едно биотин вечер след хранене.  Simple Smile

п.п Тези продукти ще помогнат И за стимулирането на растежа.  Peace

# 550
  • в 1001-та нощ
благодаря , а за стимулиране на разстежа на косата, за да се запълни това оредяло място ?

индивидуално е кои ампули как ще ти подействат - пробвай кресина - те са 2 вида - едните са за стимулиране на растежам другите са против косопад, пробвай на дюкре (анастим, неоптид и хроностим), на лакме, на виши - деркос .....

# 551
Да, Алена е права, ако имаш възможност си купи от по-скъпите ампули, аз нямах големи финанси, затова купих ревалид, но съм много, много доволна. Сега ще се заредя с още една кутия.  Peace
Много благодаря на Филинг.  Hug

# 552
  • Велико Търново

*Biskvitka*, според мен имаш натрупване на масла, вакси, силикони .... и от липса на разнообразие в продуктите

аз бих спряла текущите прелести и бих посегнала към по-леки за бодисвана коса, каот витамино колор на лореал и към по-протеинови, като дийп кеър на лакме, предполагам с няколко измивания - косата ще се промени

също и финиша - спри коприната и се ориентирай към някой спрей, пяна ....гел з аобем, топката на тиги ....  Peace
[/quote]

Благодаря ти,Алена   bouquet Тази седмица ползвам само ш-на и маската дийп кеър,имам волюмактив,хидратиращия на Афоджий и хрома рич на Керастаз.Като финиши имам кристали на Алфапарф и Л2,освен коприната;при ползване на дифузера слагам и спрей за обем на Чи-но въпреки страхотния ефект,който има,косата ми,особено ако е по-топло,става лепкава от него Confused Какво още да допълня към "бойния арсенал" Wink

# 553
благодаря ви много за препоръките,ще купя още утре и да пробвам, направо съм се уплашила точно отпред по челото, а става ли да ползва два пъти в седмицата обаче от различни марки,или е по добре да се ползва от една марка така известно време?

# 554
а от хининовата вода дали има ефект за стимулиране и растеж?

Общи условия

Активация на акаунт