Професионални серии за коса - Тема 33

• 57 809
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Алена, винаги са ти толкова позитивни изказванията!  Hug

Сори за офф-а...

# 706
В рибката е 50 лева, а във ФЮ беше 15 паунда, а като добавиш това, че си изкавах нова карта и щях да изпозлвам отстъпка 5 паунда, прави 10=двойно по-евтино.  Sad

не се ядосвай  Wink тези пропуски не са случайни - целувка от Съдбата  Blush

ще ти се усмихне за нещо друго и ще си по-удовлетворена  Peace
Така е, мисля си сега, ами ако пък я бях поръчала както си мислех, а не им беше харесала?  Mr. Green
А сега си имам едни прекрасни 300мл. от размяна, които ще изразходя с кеф.  Heart Eyes

# 707
  • в 1001-та нощ
Епона  Hug

anonimnite  newsm78 сдоби се от 300 мл от интенса ли (от рязмяна)  Rolling Eyes преди да се влюбиш - колко пъти я ползва  newsm78

на мен ми харесваше в началото, но с регулярно ползване се натрупва кофти и утежнява - ти ще си усетиш, разбира се  Peace

аз честно казано не съжалявам за големите разфасовки, да, цената е хубава, но все предпочитам да пробвам няколко нови продукта, от колото да имам 1 голям  Simple Smile

и разбира се - след много проби - към някои продукти се връщам за по-големи дози (еднократно Wink , а  само 2 бр са във вечния списък  Blush   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 708
Какво е това ФЮ?

# 709
  • в 1001-та нощ
сайта feelunique  Peace

# 710
www.feelunique.com

Използвала съм я 5 пъти досега.  Peace
Може и скоро да се прояви този ефект, за който говориш, но тогава ще редувам с други, струва си за ефекта върху сухата ми коса.  Heart Eyes

# 711
И моята коса издържа по- дълго време чиста след фризьор, и формата си запазва. Предполагам, че е заради градусите на пресата. GHD май работят само на 200 градуса, поне нещо такова ми се върти в главата.
Моята фризьорка ползва преса GHD, не виждам нищо странно един фризьорски салон да е оборудван с най- различни уреди.
Моята коса е ужасно мека и губи форма дори след професионален сешоар. Не смятам, че грешката е във фризьора.

# 712
Някой ползвал ли е този лак? Мнения?
 И още 1 въпрос, между TiGi и CHI, кое бихте избрали? Разбирам, че зависи от конкретния продукт, но все пак коя е по - добрата марка от двете, според вас?

# 713
И да добавя, аз не разполагам с големи финансови възможности, затова и големите разфасофки са ми идеални, предивд колко често си мия косата, доста икономисвам с тях.

# 714
  • София
a.l.e.n.a стана ми много любопитно кои два продукта са във вечния списък  Embarassed Hug

# 715
  • в 1001-та нощ
единият го знаеш  Peace на милк шейк - професионалната млечна терапия (шампоана - олио за блясък + млечен протеин и база)

и другият е колагеновата терапия на Шварцкопф - шишенцето е само 100 мл и ми стига за 2 пъти  Cry Cry Cry Cry

колагенът е на крачка след млечния протеин  Blush

всичко друго някак или ми омръзва, или има алтерантива - тези двете все още са на пиедестал  Heart Eyes

# 716
  • София
Подозирах, че единият ще е това  Heart Eyes трябва и другия да пробвам тогава  Hug

# 717
  • в 1001-та нощ
не дава същия ефект, пак е протеин, (пак е"животински"), но колагенов

косата е пълна с живот, леко уплътнена, но не дървена и много витална, от нея струи щастие  Heart Eyes

# 718
И моята коса издържа по- дълго време чиста след фризьор, и формата си запазва. Предполагам, че е заради градусите на пресата. GHD май работят само на 200 градуса, поне нещо такова ми се върти в главата.
Моята фризьорка ползва преса GHD, не виждам нищо странно един фризьорски салон да е оборудван с най- различни уреди.
Моята коса е ужасно мека и губи форма дори след професионален сешоар. Не смятам, че грешката е във фризьора.

Напротив ,точно от фризьора зависи Simple Smile На скоро моя фризор нае ново момиче което суши косите и няма ти казвам, на косата ми на другия ден на нищо не прилича Cry докато той като ми я направи се запазва дълго време. Колкото за пресите, моя изправя само с сешоар и ефекта е поразителен.

# 719
Няма да споря. Познавам по- добре косата си, мека е и не държи форма само със сешоар.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт