Априлчета се раждат вече - всяка мама чака своето човече!

• 36 225
  • 617
  •   1
Отговори
# 300
Biberon_81, аз контракции имам от месеци наред, като последните седмици зачестиха ама както виждаш - резултат никакъв.

Аз понеже за първи път ще ходя в ОБ за тонове можеш ли да ми кажеш дали се плаща?
Досега само при доктора, който ми води ЖК всеки ден съм на тонове, но там не плащам нищо.

Ще чакам утре да споделиш какво са ти казали за преносването, аз също ще пиша след като минат.
Тия телета верно по-упорити и от овнета ще излязат:)

# 301
dvav, не съм плащала нищо за записа на тоновете, носех си обменната карта и направлението, само ми ги погледнаха, направиха ми записа и след това и преглед за разкритие

# 302
Мерси, и аз така ще направя!
А твоето разкритие колко е? Има ли някакво? И ти ли попита да те гледат за разкритие или те така решиха?
На мен онзи ден и по-онзи ден от прегледа ми падаше тапата. Днес гледам, че пак пада почти постоянно:)

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 12:59 от dvav

# 303
Хммм, добре че се зачетох в туй дето бяхте написали за афтите, защото аз си мислех, че бебка трябва да се чувства некомфортно при сукане, да отказва гърдата и разни подобни... Сега звъня на педиатърката, да видим и тя какво ще каже!

# 304
нямах никакво, утре ще разбера дали има напредък  Sad

# 305
нямах никакво, утре ще разбера дали има напредък  Sad
А те ли решиха да те гледат за разкритие или ти ги питаш? Питам, за да знам дали евентуално и моето пак биха погледнали...може да се е увеличило. Въпреки че и разкритието не е достатъчно красноречиво...ей ме на! Ходя си с 2,5 см и нищо. То явно се е получило от безбройните ми контракции

# 306
Здравейте!

Честит син на wood-nymph! Да е жив и здрав бебока!

Охх, аз да ви се оплача, вече не ми издържат нервите - днес набих баткото за първи път, ама не се стърпях - малката се дере като луда и ми е нон стоп в ръцете, Алекс и той ми се тръшка и капризничи и накрая изяде боя. Чудя се дали да не го заведем на психолог, че откакто бебето е вкъщи се държи абсолютно откачено и неадекватно   newsm78 Колкото и каквото да му обясняваме не можем да се справим. На всичко отгоре след 9 месеца пауза отново пропуших, и май ще спираме с кърмата, то и без това успявам да събера само за 1-2 хранения...

Хубав ден на всички  Hug

# 307
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Имам едно бързо запитване към вас - Какви памперси ползвате и сте доволни, да знам какви да донесе таткото довечера?
Ние имахме Памперс от Англия, чудесни бяха, но свършиха, след това взех един път от Бг, пак бяха добри, но вторите от същото място са различни и по-гадни ...... плюс това ни стискат и оствят ластичета  Sick Tired

# 308
  • Sofia
Честити бебчета и леко раждане на чакащите!
Благодаря за отговора mimsat
Не съм сигурна дали от юздичката е проблема в кърменето, но го държа повече от час да суче. Активен е първите 10-15 мин. и после дреме, не дърпа както трябва и така. Ако го махна и се почва рев, треперене нервничи. Постоянно го будя и закачам.Почнах да му давам вечер добавка и ефекта е на лице, не иска да седи на гърда дълго време, плюе зърното и капризничи. Давам и двете гърди, държа го поне 40-50мин. и тогава додавам АМ. Лошото е че от 2 дни съм на антибиотик и на метергин и се притеснявам дали и това не оказва влияние за сукането му. Днес пак мисля да се изцедя и да видя какво ще се получи.
Пеленките ги пълни по голяма нужда 5-7 пъти. ПО малка нужда са си мокри  постоянно.
Дано съм те ориентирала по-добре.

# 309
За преносването - да май наистина до 42 седмица се води просто удължена бременност и, ако няма усложнения си чакат. Поне така упорито докторката твърдеше предната бременност, когато преносих 9 дни. Според един друг лекар, след 7я ден трябва да си в болница под наблюдение.

Но сега.........не, 5 дни преносване вече било много, особено за второ раждане, особено с понамалели води, не-смъкващо се и голямо бебе (3800гр) ...интересна логика....абе май просто и не е удобно да ходя да раждам по 1ви май.......та надявам си се и аз да тръгне...ама едва ли. От миналата неделя що км съм навъртяла...и нерви изхабила с тия болести във вкъщи. Днес ударно пия Арника, да видим newsm78

А за памперсите - за госпожицата много бях доволна от Huggies Premium...сега за младежа мисля Libero да ползвам, ще видя.

# 310
pezota, и според моя доктор трябва утре -вдругиден да ида направо със сакчето евентуално да ме приемат, но сутринта това, което чух от преносващата мама не ме окуражи много.
Иначе и ноите води са намалели, и бебето май е голямо, BPD на главичката ни отдавна върви над средните стойности та и аз вече не знам бебе ли ще родя, слонче ли. И бременността ми е втора

# 311
dvav, прегледа за разкритие те искаха да го направят, аз не съм настоявала

# 312
Biberon_81, значи може би и мен утре ще ме гледат.
Аз се чудя нормално ли е днес пак цял ден след ходене до тоалетна да имам слуз с кръв - допускам, че това е тапата. Иначе контракциите много се разредиха, почти изчезнаха:)

Стискам палци вече утре да ни приемат и да раждаме!

# 313
  • Пловдив
И още един въпрос който ме тормози - Покривало, така нареченият шал за кърмене /мадъркеър имат например такъв/ някой ползвал ли е, или мисли да ползва и тук в БГ продават ли такива на други марки например?  newsm78  Hug

# 314
Здравейте момичета!
Имам едно бързо запитване към вас - Какви памперси ползвате и сте доволни, да знам какви да донесе таткото довечера?
Ние имахме Памперс от Англия, чудесни бяха, но свършиха, след това взех един път от Бг, пак бяха добри, но вторите от същото място са различни и по-гадни ...... плюс това ни стискат и оствят ластичета  Sick Tired

Ние сме на Памперс Премиум Кеър, все още сме с първи номер. Доволна съм. С баткото бяхме на Пуфис, а сега за него купувам от Лидълските, но за малко дете не бих рискувала с тях. Щом ви стискат не трябва ли да преминеш на по-големия размер, аз поне така практикувам.

Общи условия

Активация на акаунт