Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 479
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
ами да по телефон 0,96ст на минута или 40,00лв по скай или лично като разговора бил около час и половина. До колкото знам, че е нумеролог и отделно карти таро.
Мене ме интересува, за здраве, на таро не може да се гледа за здраве. А някакви ниейни кординати имате ли?

До колкото съм чувала от познати за Ники за здраве бил доста точен

# 196
ами да по телефон 0,96ст на минута или 40,00лв по скай или лично като разговора бил около час и половина. До колкото знам, че е нумеролог и отделно карти таро.
Мене ме интересува, за здраве, на таро не може да се гледа за здраве. А някакви ниейни кординати имате ли?
Дай боже, дано.

До колкото съм чувала от познати за Ники за здраве бил доста точен

# 197
като напишете Ели Маринова излиза сайт с карти таро и там точно има телефони, има и нормален телефон ако искаш да си запишеш час

Благодаря!

# 198
Добрите резултати са най-голямата реклама newsm26

И аз за това апелирам - да споделяме такива мнения.
Да, нека споделяме за тези, които се "рекламират" от човек на човек! И то местни хора!
Аз например живея в Хасково и  съм споделяла мнения за такива хора в града- добри и не дотам. Кореспондирали сме и на лични съобщения. който иска мнението ми за Хасково, да пише! Hug

# 199
Здравейте ! Нека и аз да се включа по темата Ники Узунов, с допълнение Морисън и Емилия. И 3-мата доста добре ми описаха настоящето. Узунов ми даде най-позитивен срок, Морисън малко по-напред във времето, а Емилия не ми определи срок, но пък тя ми каза как точно ще се развият събитията. Това разбира се по даден въпрос. Към Узунов съм се допитвала и продължавам всъщност, за какво ли не и мога да споделя, за последното ми питане, че ми отговори така: сама вземи решение, но гледай да не се бавиш повече от 3 дни (ставаше въпрос дали да сменя работата си), аз се зачудих защо ли, но се оказа, че за пореден път се оказа прав - взех решение, но не действах по въпроса и точно на 4 ден, се оплете доста ситуацията. Говорила съм с него и по телефона. На мен също ми каза, че с мисълта си изместваме дадено събитие напред във времето, ако мислим негативно и обратно. Ще завърша така - изключително съм доволна и от 3-мата, пък да не говорим за Узунов. Споменавам го всяка вечер в молитвите си, дай Боже да помага на всички, така както помага на мен ! Успех на всички ви !  Peace

# 200
Здравейте, относно работата Николай Узунов беше изключително точен в предсказанията и при мен, както в сроковете, така и в развитието.

# 201
Здравейте! Четох дълго тук. Регистрирах се и сега Ви моля да ми помогнете, ако някой знае надеждна гледачка около Казанлък. Моля Ви!

# 202
За тези, които знаят руски...малко разнообразие и забавление, дано и да има верни попадения на тези експерти:
http://www.liveexpert.ru/

# 203
Здравейте. Можете ли да ми кажете тук в темата или на ЛС тел. на Николай Узунов и начина, по който става контакта с него. Трябва ми спешно. Благодаря ви. Лека вечер.

# 204
Здравейте. Можете ли да ми кажете тук в темата или на ЛС тел. на Николай Узунов и начина, по който става контакта с него. Трябва ми спешно. Благодаря ви. Лека вечер.

Здравей, в темата има телефон за Ники Узунов, в момента тефтера не е в мен и не мога да ти го кажа, но можеш да го види тук и темата някаде.

# 205
Здравейте, някои от вас да е чувал за Ангел от София, по име и ЕГН може да ти каже дали имаш енергийна намеса.
Благодаря!

# 206
  • Sofia
Здравейте, някои от вас да е чувал за Ангел от София, по име и ЕГН може да ти каже дали имаш енергийна намеса.
Благодаря!

За първи път чувам Ангел да иска ЕГН.

# 207
Благодаря!

За първи път чувам Ангел да иска ЕГН.
Извинявам се не ЕГН, а дата на раждане.

# 208
Вероятно става въпрос за Ангел от Дианабад, в темите има писано за него.

# 209
Има и един Ангел от Надежда -II. За кой става въпрос? По принцип почти всички искат рождена дата.

Общи условия

Активация на акаунт