Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 430
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
някой ходи ли вече до Тони от Асеновград? Simple Smile

# 211
Здравейте...впечатления от тази жена някой да им?

http://www.nomerologia.com/%d0%bd%d1%83%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%be% … 1%8f%d1%82%d0%b0/

# 212
  • В.Търново
Може ли кординати на Соня Щерева от Г.Оряховица или на някой добър гадател от В.Търново?Спешно ми е! Praynig

# 213
Здравейте на всички!
Искам да ви споделя какъв шанс изпуснах тази седмица.От понеделник имам местния вестник и все не ми оставаше време да го прочета...И преди малко го отварям и чета статия,в която пише за Алейдин Тахиров,известен като най-младия ходжа в България и който тази седмица е приемал в Ст.Загора.Не съм го чувала,но информацията,която прочетох за него в интернет ме заинтригува.Не мога да си намеря място от яд,че не я видях по-рано въпросната статия и поне можех да звънна по телефона да видя бих ли могла да го посетя!А от 2 седмици се чудя,с кого бих могла да се свържа,защото в момента съм доста затруднена финансово...Както и да е,поне някой може ли да ми каже чувал ли е за въпросния човек и дали наистина съм изпуснала,като не съм го посетила?!
Никакъв шанс не си изпуснала...изпуснала си да загубиш пари. При мен 1:1 с разказаното от Ивет:

Нищо не си изпуснала.
Беше преди година и половина в Бургас, беше случайно.
Питах го за здравословен проблем уж ми каза че ще ми каже нещо, но той почна да ме занимава с клюкарското си врачуване кой баща, кой сват, кой на булката брат което мен изобщо не ме вълнува ама и там удари на камък.
Накрая каза че съм имала  нещо което не било магия, ами наистина забравих му името и каза че щял да ми го разваля за беше нещо около 150-180 лева.   
Като приключих с него на секундата го забравих, обаче след няколко месеца когато е имал идване в моя град Варна запомнил че ме е срещал в Бургас и ми върти по телефона да ходя да ми разваля  това дето уж съм го имала....разбира се че не отидох, та аз се шокирах от обаждането му и останах в почуда че той търси хората..
Нека позная, казал ти е че имаш урама и си урадисана. Урадисан човек – стъпил на лошо, нечисто място (примерно мръсна вода или препикано място) и се разболял.

Иначе за Ангел от Дианабад се върнах назад и по другите теми и прочетох отзивите...

# 214
Цитат
fr_aleks: Нека позная, казал ти е че имаш урама и си урадисана. Урадисан човек – стъпил на лошо, нечисто място (примерно мръсна вода или препикано място) и се разболял.

Да точно така по скоро първото - урама, минала съм през нещо мръсно, препикано.
Пропуснах почна да се хвали в колко вестника и книги  биле писали за него.....това че е вписан в книгата "Топ лечителите на България".......или нещо от сорта беше голяма гордост за него. А в началото ме помисли за журналистка, тоест да не съм журналистка под прикритие да го разследвам нещо.

# 215
Привет на всички:)))

Виждам,че няма отрицателни мнения за Ники Узунов-наистина ли е толкова добър в прогнозите си????

# 216
Цитат
fr_aleks: Нека позная, казал ти е че имаш урама и си урадисана. Урадисан човек – стъпил на лошо, нечисто място (примерно мръсна вода или препикано място) и се разболял.

Пропуснах почна да се хвали в колко вестника и книги  биле писали за него.....това че е вписан в книгата "Топ лечителите на България".......или нещо от сорта беше голяма гордост за него. А в началото ме помисли за журналистка, тоест да не съм журналистка под прикритие да го разследвам нещо.
"Майсторът" вижда къде в публичното пространство  анонимен извършител е уринирал и как  впоследствие си установила физически контакт с така силно енергизираната препикана площ,което е довело до тежки девиации в съдбините ти,които той, с дивната си дарба и взетите от теб пари тутакси ще намести, но не вижда ,че не си "журналистка под прикритие", дошла да разследва интригуващата му персона....?!!
Явно, поредният разтърсващ талант!Аман от фарс  и безочие!

# 217
Пропуснах почна да се хвали в колко вестника и книги  биле писали за него.....това че е вписан в книгата "Топ лечителите на България".......или нещо от сорта беше голяма гордост за него.
И при мен беше така, но имах добра препоръка за него и си затворих очите с надеждата че наистина върши работа...уви, пропилях пари на вятъра.

За Ники Узунов и мен ми е любопитно...

# 218
Привет на всички:)))

Виждам,че няма отрицателни мнения за Ники Узунов-наистина ли е толкова добър в прогнозите си????

Много се надявам да е така, защото според него до средата на другата година предстоят да ми се случат много хубави неща. Моля хората при които нещата вече са се случили да споделят.

# 219
http://zovnews.com/bg/yasnovidkata-mariya-hristova-na-vratsa-y-p … i-dobro-badeshte/
Някой чувал ли е за нея ? А и темата е прясна 10-04-2012.

# 220
Здравейте момичета, вижте на какво попаднах http://zvezden-prah.com/
Много съм доволна от ясновидството на дамата, позна ми всичко с абсолютна точност !

# 221
Здравейте момичета, вижте на какво попаднах http://zvezden-prah.com/
Много съм доволна от ясновидството на дамата, позна ми всичко с абсолютна точност !

Честита  регистрация и първа публикация, в която посочваш този сайт.
Би ли уточнила,доколкото  можеш, какви събития ти бяха предсказани от ясновидката  с nickname "Далия",които впоследствие се случиха в реалността?
Също така-комуникацията с нея протича само по имейла?

Благодаря.

# 222
и каква е цената за това абсолютно точно познаване?  bouquet

# 223
И май няма да получим друга информация.Засега само че много познава и супер ясновидка.

# 224
И май няма да получим друга информация.Засега само че много познава и супер ясновидка.
И да получим...може и да има баш същата стойност, каквато и ако не получим.
Впрочем,най-дълго споменаваната в този форум консултантка бе въведена тук по абсолютно същия начин-нова регистрация, използвана само, за да   се  съобщи, че еди коя си "всичко ми позна",каквото и да значи тази  формулировка, след което беше съобщен съответния сайт за свързване и поръчване на гадания  and the rest is history.

Общи условия

Активация на акаунт