Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 510
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хайде да не визираме повече.Не мога да отговарям за писанията на другите.Не търси под вола-теле.И аз да дремя пред компа по 24ч.ще стана като вас и пази боже.Змиярник!!!

# 286
Laughing Laughing Laughing
ryannn страхотна си! Поздравявам те, пишеш много добре. Според мен трябва да концентрираш енергията си в творчество, това е талант и не трябва да го пропиляваш. Това е мнението ми.
А странно как тези 2 уж различни потребителки (визирам лунатаааа и дреб4о)и двете не знаят, че се пише СЪС ЗДРАВЕ, а не С ЗДРАВЕ  Grinning Grinning пък и начинът им на изказ - еднакъв и стилът - грубоват.

Естествено, че е ясно за какво става въпрос- то не е лесно да се научиш да пишеш "С Здраве" rotfImbo
Момичета, може би да направим един игнор на новата фурия, нахлула тук smile3514,
дето страда от раздвояване на личността   fight

# 287
Laughing Laughing Laughing
ryannn страхотна си! Поздравявам те, пишеш много добре. Според мен трябва да концентрираш енергията си в творчество, това е талант и не трябва да го пропиляваш. Това е мнението ми.
А странно как тези 2 уж различни потребителки (визирам лунатаааа и дреб4о)и двете не знаят, че се пише СЪС ЗДРАВЕ, а не С ЗДРАВЕ  Grinning Grinning пък и начинът им на изказ - еднакъв и стилът - грубоват.

Естествено, че е ясно за какво става въпрос- то не е лесно да се научиш да пишеш "С Здраве" rotfImbo
Момичета, може би да направим един игнор на новата фурия, нахлула тук smile3514,
дето страда от раздвояване на личността   fight

Раздвоена като самата чудотворка-жената с мъжко  име Laughing, която троснато рекламира.

# 288
ryannn, това с мъжкото име, да не те учудва толкова мила. Чувала съм от приятелки и за други ясновидки, на които са превеждали пари по банков път на мъжки имена- съпрузи, синове...

Да не забравяме, че ''ясновидките'' добре знаят колко ''могат'' и се покриват добре...да няма отникъде пряк достъп до тях...а и данъци не плащат за лъже-деянията си...но все някъде трябва да си получат ''заработеното''...и затова са мъжките имена. Simple Smile Мое мнение. Simple Smile

# 289
ryannn, това с мъжкото име, да не те учудва толкова мила. Чувала съм от приятелки и за други ясновидки, на които са превеждали пари по банков път на мъжки имена- съпрузи, синове...

Да не забравяме, че ''ясновидките'' добре знаят колко ''могат'' и се покриват добре...да няма отникъде пряк достъп до тях...а и данъци не плащат за лъже-деянията си...но все някъде трябва да си получат ''заработеното''...и затова са мъжките имена. Simple Smile Мое мнение. Simple Smile
Именно, казвам го иронично....Ясно е за какво иде реч.
Макар че, за да получиш пари чрез банков  превод или пощенски/телеграфен запис, трябва да представиш лична карта.Ако  чародейката трупа суми ,които получава с лична карта на мъж,то или тя самата е ...мъж или е завъртяла цяла схема.....
Тези  операторки  явно смятат,че могат да си се вихрят безнаказано,но, както мъдро се обобщава " и за най-хитрото прасе идва Коледа!  Naughty

# 290
 Joy Форума направо си стана капан за наивници. Новата "звезда" от "звезден прах" и тя тръгна на принципа "човека взе парите и каза - ще видим". Хвърляш 25лв. в нищото и чакаш...или поредните празни приказки, или изобщо не получаваш отговор и такива случаи имахме с Карла, само че на цена от 10лв.

# 291
Добро утро, а бе вие нямате ли срама бе хора, дайте да подпомогнем на горката жена все пак са само 25.00лв и то така като се почне около 100 човека по 25.00лв необлагаем доход, чиста печалба. Защо да не пробват хората да рекламират нали вече веднъж е минал този номер, може пак да се хванем като рибки. Направо не знам тези хора как спят вечер, не ги ли е срам, не ги ли е страх, че след време всичко се връща и то не на тях, а на децата им.

# 292
Ryannn, изчисти си кутията, моля!   bouquet

# 293
Оооо, да!!! Поне цените са паднали наполовина. Преди 2 години и аз се прекарах да преведа пари на секретар на глухонямата Магда. 48лв. Малииии, срам!!! Може ли да съм толкова проста! Може, може - казал оптимистът. Wink
За мен е ясно - Далия ще да е сборен образ от компютърно грамотни хора, които са намерили своя начин за лесна печалба.
Да са живи и здрави - продадоха ми надежда, която ме крепеше цяла една година! Може би затова не ми се ще да ги съдя морално - 48лв са нищо за стоката, която закупих.

# 294
Магда-глухоняма,Далия-или както й е там мъжкото име-не можела да говори,но поне чува и най-вече вижда -банкови преводи.

# 295
Магда-глухоняма,Далия-или както й е там мъжкото име-не можела да говори,но поне чува и най-вече вижда -банкови преводи.
Анелия Лечева, Карла и т.н.

# 296
Вече почнаха да ни взимат за големи шарани. А забравят, тези дето ''виждат'' всичко, че хората сега в кризата сме особено мнителни.

Много персони с куп лични и други проблеми, изолирани от света си правят сайтове, искат да им се преждат суми, за да решават нашите проблеми.

Всеки вече може да си направи сайт за каквито и да е услуги и да си открие банкова сметка  (или да ползва чужда)  и да започне да прибира пари от отчаяни хора.

Какво винаги съм казвала- Има мошеници на едро и мошенiци на дребно!

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 12:56 от allforone

# 297
Хайде да не визираме повече.Не мога да отговарям за писанията на другите.Не търси под вола-теле.И аз да дремя пред компа по 24ч.ще стана като вас и пази боже.Змиярник!!!

Ама,права си!Баш така е!!Влезне човек да удари  малко безплатна реклама на женска врачка с мъжко име ,която не можела да говори,ама виж пък по  мейла се вихри -съобщава се тук таз блага вест ,че да почнат да валят банкови превоводи, а някакви ,вместо да хукнат към гишето и да пращат,да пращат  се държат неизгодно!Уфф,ужасно се получи!

# 298
Здравейте, някой може ли да сподели вече за сбъднали се или несбъднали се прогнози на Н.Узунов? Много ми се иска поне той да познава от ясновидците, но изпаднах в доста странна ситуация с негова прогноза и съм силно разколебана какво да мисля. Във форума му има много въпроси, много благодарности за направените прогнози, но не видях някой да благодари за сбъднали се прогнози. Тук dobreva1 пише, че прогнозите му при нея и нейни познати (които не са във форума) се сбъдват. Някой друг от регистрираните във форума да има конкретен резултат - положителен или отрицателен? 

# 299
Засега при мен няма резултат на Ники Узунов.А и той постоянно си променя сроковете.

Общи условия

Активация на акаунт