Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 592
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
Ами аз бих казала: " Нищо ново под слънцето. "
Нали всички тук страдаме от същия синдром.
Предсказанията са от "Осанна" до "Разпни го".
Ти сама си избираш на какво да вярваш.
Simple Smile

# 316
  • Sofia
Здравейте.
Не съм писала досега,но редовно чета темите.Бих ви споделила следния казус.В рамките на кратко време питах двама ясновидци: Има ли смисъл да се боря за дадена връзка и ще бъда ли с човека,с когото съм в момента и за в бъдеще.Единият ми отговори:не този човек не е за теб,за в бъдеще ще срещнеш друг и ще бъдеш много по-добре с него.А другия каза:да този човек е подходящ за вас и отношенията ви ще бъдат или това,което очаквате да се случи ще стане в еди какъв си период от време...И така,вие какво бихте си помислили на мое място?

Аз бих казала да спреш да питаш ясновидците и да се помолиш да намериш/видиш кое е най-доброто за теб, може да ти се случи когато най-малко очакваш - като сън, на дадено място и др.

# 317
  • София
Марина от Граф Игнатиев в София повече от месец....Последните две абсолютно никъде не се рекламират...

А познават ли бъдещето?

# 318
  • София

Има един на който чакам и се надявам да не остана с това чакане. Върни се малко по напред и ще прочетеш за хора които са от форума.

Моя те кажи кой чакаш и за предсказание ли става дума, че нямам в момента никако време да се върщам и чета. Или ако имаш време ми пиши ни лични. Благодаря ти предварително.

# 319
  • София
Отзиви ли Людмила Накова  - http://ludmila-nakova.ovo.bg/???

# 320
Марина от Граф Игнатиев в София повече от месец....Последните две абсолютно никъде не се рекламират...

А познават ли бъдещето?

Точно това посочих, че въпреки че при тях има  върволици  и въпреки че не се рекламират никъде,което уж да е критерий за истинност/качество-резултатът си беше традиционният.

Конкретно като събития, които заявяваха , че ще се случат в бъдещето, абсолютно  нищо такова не стана.Сравних резултатите с още  3ма клиент-посетители относно сбъдваемост в бъдещето-същата нула и при тях.

# 321

Аз ходих при нея преди половин година, работи с енергийни карти. Поне на този етап казаните от нея неща са така. Но не е особено евтина, поне за мен. Затова предпочитам да ползвам други.

# 322

На мен ми наговори такива глупости по телефона, нямаше абсолютно нищо вярно в това което каза и се започна ами трябва да се работи на място иначе никога няма да стане, а то беше станало когато й звъннах, просто искаше пари.

# 323

На мен ми наговори такива глупости по телефона, нямаше абсолютно нищо вярно в това което каза и се започна ами трябва да се работи на място иначе никога няма да стане, а то беше станало когато й звъннах, просто искаше пари.

Ти кога си ходила? И други ми споделиха негативен опит с нея. От личната ми среща мога да кажа, че има способности, няма как да знае нещата, които каза, а и предсказаното се случва на този етап, но ако е решила да обърне нещата на печалбарство, много жалко. Няма да е първата. Не бих се върнала обаче, освен ако не ми е последната надежда това, хич не ми беше комфортно сред всичките хлебарки в стаята й  #Crazy , аз имам и фобия.  Sick

# 324

Опасявах се,че само при мен говори зловещини.
Поиска  на мига 100 лв,които да й занеса с катинар,чрез който да отключи заключеността ми.

# 325
Аз й звънях преди два месеца. По големи глупости не бях чувала. Хващай си автобуса и идвай, носи снимка задължително или до край на живота този човек ще остане сам.

# 326
Отвратителни са,когато си позволяват да "осъждат" така човек.!Още повече пък по телефона и естествено с условието веднага да им бъде занесена делва със жълтици или ще пукнеш в самота,нищета,без зъби , уши и стъкла на прозорците!!!!
Специално Накова ме остави с чувството,че тя лично прекарва дните си сама.

# 327
Аз вече доста се опарих с тези лешояди от КАНАЛ 3. Така че като започне някой така разговора направо му затварям.

# 328
  • В.Търново
Точно пък тия от Канал 3 са такива шарлатани.....

Не трябва така лесно да се вярва на който и да е.Аз вярвам в ясновидството,но вярвам,че 80-90% от ясновидците са шарлатани.Трябва да се проучи някой от тях много добре,преди да се потърси.
Известно е,че не трябва да се ходи често при гадатели,защото ако няма нещо конкретно може да се обърка съдбата ни,това което трябва да се случи.

Мисля че Севда от Шемшево има наистина някакви способности,защото 95% от хората,с които съм говорила казват ,че е познала точно.

А тая Марияна Николаева ми се видя надеждна,но незнам....тия като имат определени такси,точно на тях не трябва да се вярва,защото истинския ясновидец няма такси,каквато е Севда от Шемшево.Когато отида.....скоро,ще дам отзиви тук.

# 329
Бях писала за Ники, че до сега никога не ме е подвеждал и винаги са ставали нещата така както е казвал...

след като съм казала, че има познаваемост при него е така/поне при мен/. На няколко пъти съм говорила за проблема ми и той е бил винаги с един и също отговор, както и други ясновидци и астролози и силно се надявам да не е лъжа това което са ми казвали.

Моля да не забравим и целия екип на предаването Пентаграм

Аз вече доста се опарих с тези лешояди от КАНАЛ 3. Така че като започне някой така разговора направо му затварям.

Никола Узунов е ясновидец и прогностик, дистанционно въздействие по снимка за здраве, успех и против лоши енергии. Изчистване от разстояние. Член на Асоциация Феномени от 2000 г. Практикувал в център Св.Николай Чудотворец, Център Изида - София. Участник в предаването Пентаграм по Канал 3 от 2003г. до днес.

А за 'надежността' на тая неука и проста 'ясновидка' Марияна Николаева, всеки можеше да разбере ако изгледа култовото и представяне във предаването на Росен Петров:

Общи условия

Активация на акаунт