Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 635
  • 722
  •   2
Отговори
# 360
Боже мили! За тази Добринка да ви споделя и моя опит. Наистина не гледа по телефон, но ми каза, че ще ме съжали и ще установи някак "връзка" с моето поле. Посочи ми точен час, за да й се обадя. И подобно на предишния пример, направо ме застреля с изказването: виждам те в черни дрехи, ходиш ли по гробища или скоро ще ходиш?  Shocked  Shocked  Shocked Благодаря на Господ от все сърце, половин година по-късно всички около мен са живи и здрави и ходим по сватби и кръщенета. Каза ми, че трябвало да ме чистят много енергийно, но да съм внимавала при кого, защото имало много шарлатани (разбирай трябва при нея да се вдигна да ходя). След разговора ВЕДНАГА я изтрих от телефона ми, защото самата мисъл за нея наистина ме замърсява енергийно.  

# 361
Иде ми да смъкна черешовото топче  от Шипка,честно!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Чета това и като знам през каква  дивна простащина   минавам лично аз с всички тези ,ако го напиша едно към едно просто... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
То бива ,бива измет,ама, такава пасмина!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За разведряване на блатното зловоние  и малко смях само ще споделя за провиденията на една  простакеса,не й  помня творческо-крадливия псевдоним: една жена се обръща към въпросното чудо с молба да я просветли за проблемите в семейството й  и чудото веднага почва със задължителния просташки тон-:Мъжът ти прави това, това, мъжът ти прави онова,държи се  еди как си.,ходи еди къде си...
...Жената прави някакви опити да се вмъкне между   кресливите констатации,за които си плаща,но  викащото чудо не й дава...накрая ,все пак,жената успява да каже-ама, мъжът ми е покойник от 7 години!!!!При  което простакесата с провиденията , само за миг замлъква, след което тотално окопитена изцепва"Духът му витае още наоколо, ма!Нали т'ва ти обяснявам!" #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Подобно на Боряна Тотева, която предлагаше на една жена да изчисти черната магия на баща й, а след отправянето на  благата почистваща офертата ,все пак, специалистката  се осведоми:"той жив ли е  баща Ви?".Оказа се мъртъв,ама няма нищо,де-500 лв да го оправи и на оня свят.И след тоз РЕЗИЛ в НАЦИОНАЛЕН ЕФИР  и след като прокуратурата  уж повдигна обвинение срещу нея,онзи ден виждам огромно рекламно  и приканващо към посещения интервю с таз  нагла лоена топка в един вестник!Много ме съмнява  тълпите чакащи да ги оправи,прочисти и онай-вече ограби  да са секнали(това относно споменатият тук "критерий: как пред приемните пунктове на "истинските" се виели заслужено опашки.Нещо страшно е, просто!

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 23:59 от ryannn

# 362
Иде ми да смъкна черешовото топче  от Шипка,честно!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Чета това и като знам през каква  дивна простащина   минавам лично аз с всички тези ,ако го напиша едно към едно просто... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
То бива ,бива измет,ама, такава пасмина!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Нещо страшно е, просто!
За съжаление и аз!
Не искам по никакъв начин да ви влия я, но аз все при такива, които поне на двама трима всичко са познали или помогнали съм ходила, но няма полза. И все на 100% са сигурни в това,което казват.
Както беше казал тук някой,това не е моя човек.
Е, да де, ама един да не моят човек, вторият да не е, ама май грешката не е в моя телевизор,не мислите ли?

# 363
  • София
Някои знае ли защо Ники Узунов не влиза от доста време в скайп и не отговаря в сайта и на пощата си Confused

На вилата си е  Simple Smile

# 364
Въртят спрямо датата за всички зодии едни и същи"Предсказания"
ryannn,Радвам се,че се намери човек,който громи тези самозванци и печелбари!

# 365
Някои знае ли защо Ники Узунов не влиза от доста време в скайп и не отговаря в сайта и на пощата си Confused

а знаеш ли кога ще се върне  Simple Smile

# 366
  • София

а знаеш ли кога ще се върне  Simple Smile

Ne.

# 367
  • София
При мен Емилия каза,че до 2-3м ще има развитие.Относно Ели Маринова Октомври месец се свързах с нея за съжаление на нито един въпрос не позна.Попитах за точно определена работа не в България-отговора беше "да няма проблем януари месец" той мина отдавна.Това е само пример.Така и за другите въпроси.

Можеш ли да кажеш на кой мейл писа с нея, защото и аз писах на една Ели Маринова, но не ми пареса отговора й? Благодаря ти предарително.  Simple Smile

# 368
  • София
Боже мили! За тази Добринка да ви споделя и моя опит. Наистина не гледа по телефон, но ми каза, че ще ме съжали и ще установи някак "връзка" с моето поле. П(

Моля те ми дай нейния номер на Добринка.

# 369
не гледа по тел.хронично й е изключен.а и няма как да види по тел.

# 370
При мен Емилия каза,че до 2-3м ще има развитие.Относно Ели Маринова Октомври месец се свързах с нея за съжаление на нито един въпрос не позна.Попитах за точно определена работа не в България-отговора беше "да няма проблем януари месец" той мина отдавна.Това е само пример.Така и за другите въпроси.

Можеш ли да кажеш на кой мейл писа с нея, защото и аз писах на една Ели Маринова, но не ми пареса отговора й? Благодаря ти предарително.  Simple Smile
Ели Маринова е нумеролог и гледа на карти таро .Консултацията бе  по скайп таксата и тогава беше 30лв.

# 371
Здравейте, момичета! wavey
Малко по-напред във форума става въпрос за молитвите и тяхната сила. Искам да постна едно нещо- може да е интересно - молитва към Св. Марта за изпълнение на желания.  People Angel
Предварително се извинявам, ако някой вече е публикувал тази възможност и аз се повтарям! Flushed
Ето линк
http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2556.msg20557.html#msg20557[b

За познаваемостта при Никола Узунов...  На мен за нещо неприятно ми позна- за съжаление... Sad  Дано и за хубавото познае, но там има да се чака още Rolling Eyes
Благодаря за публикацията.

# 372
  • Русе
Здравейте, някой търсеше номера на Севда от Шемшево 0899270606 преди 10 дена ходих при нея още като седнах тя позна за какво идвам.

# 373
Някой да е бил при Гена от Пловдив?

# 374
Здравейте, някой търсеше номера на Севда от Шемшево 0899270606 преди 10 дена ходих при нея още като седнах тя позна за какво идвам.

Полезно ще е  да споделиш , ако имаш желание и когато му дойде времето,дали това,което ти е предрекла реално се е случило впоследствие.
Както писаха други  хора по-рано, предсказанията й не са се сбъднали при тях,аз също знам за такива случаи.Интересно ще е да споделиш при теб какво реално се е случило като сбъдваемост.
Поне за мен това е смисленото.

Общи условия

Активация на акаунт