Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 335 584
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
Изчистена  Simple Smile

# 391

А Мистър Морисън,явно работи на произволен принцип..,за което има право,разбира се..Преди около месец и нещо,хвърля карти и на мен,мога да кажа,че съм доволна...макар още да не е настъпил срока по прогнозата му...

Нямам нищо против,но в началото обещанията му бяха големи:Не се притеснявайте да ме търсите.Винаги съм готов да помогна.Не желая заплащане!

# 392
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте, аз влизам да споделя, че Ники Узунов ми отговори и срока койта ми даде е септември, много се надявам прогнозите му да се случат и да излезем от тези проблеми най- после.

Искам да попитам хората които са споделяли проблеми с леля Искра - какво ви e мнението? Прочетох някои неща, но не мога да си съставя мнение, а се чудя дали да се консултирам и снея или да изчакам засега.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 10:37 от ecoeli75

# 393
Относно Мистър Морисън пълна мъгла незнам колко познава или когато чуем нещо което силно желаем сме склонни да боготворим човека изрекъл ги. Та кой е човека стоящ под "Мистър Морисън"
момичета проверете сами..................

# 394
Здравейте от мен. За mr. morrison да кажа, че беше много любезен. Може в момента да е зает. Аз първо си уговорих кой ден и час да говоря с него по скайп. Беше точен, но ми се извини че му се налага нещо спешно и ако можем да сменим часа за другия ден. Другия ден пак беше точен и ми отдели много време. Отговори ми на всички въпроси даже ме питаше за още ама аз друго не се сетих да го питам. За пари не е настоявал. Аз му ги преведох след седмица и малко и му казах че ще ги забавя но нямаше проблем от негова страна. Надявам се прогнозите му да са верни. Чакам септември и ще дам отзиви. Каза че ще се случи не това което очаквах а нещо съвсем друго с което направо ме шашна но каза че така ще е по-добре за мен. Дано да е така. Ecoeli75 за ники узунов на кой мейл му писа. Дали може без снимка да гледа само по дати защото нямам снимка на настолния компютър и няма да мога да му изпратя. Радвам се, че ти е отговорил толкова бързо. Лек ден на всички. И ного сбъднати желания.

# 395
Здравей Вал, ами писах на мейла който е на страницата му, не знам за снимката най- добре е да го попиташ и той ще ти обясни какво му е нужно. Направи ми впечатление че е мил и отзивчив човек. Дано всички намерим решение на проблемите си и всичко което са ни предсказали да стане така като трябва.

# 396
Телефона на Генка от Коматево - 0896674927 Simple Smile

Успех! Praynig

# 397
Val27, а принципно има ли фиксирана тарифа mr.morrison?

# 398

Аз съм се консултирала 2 пъти с него и нито веднъж не ми поиска пари, втория път сама поисках да му пратя нещо и му пуснах 10 лв. и то с голямо закъснение. Не мога обаче да кажа все още дали ми е познал или не. Има още време до тогава. Успех и споделете после впечатления от него.

# 399
Няма тарифа, колкото прецениш.

# 400
Ето нещо интересно - http://sanovnik.bg/n4-21314-Златната_минута_сбъдва_желания
Успех.  Simple Smile

# 401
мого интересна статия Кати Simple Smile нищо не ни пречи да си пожелаем нещо Simple Smile

# 402
Здравейте! Питах преди време дали някой има мнение за Цвети от Пловдив......та реших да я посетя, моя позната ми я препоръча. Утре имам час при нея, после ще споделя мнение дали е напипала проблема  Simple Smile

# 403
  • София
Здравейте! Питах преди време дали някой има мнение за Цвети от Пловдив......та реших да я посетя, моя позната ми я препоръча. Утре имам час при нея, после ще споделя мнение дали е напипала проблема  Simple Smile

Пиши задължително и вземи телефон, ако е удобно Simple Smile

# 404
А на какво гледа Цвети?Има ли такса?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт