Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 336 498
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Рядко пиша, но ви чета редовно. Днес пиша по повод sara 0408.
Искам да и кажа, че е много далече от истината. Себа е невероятна жена, да мюсюлманка е, аз също зная, че при мюсюлмани не трябва да ходим. Но преди всичко всички сме хора и сме равни пред Бога. Няма да се повтарям и да обяснявам пак , че Себа помага за болести и не приема жени , които търсят начин да упражняват въздействия за да си върнат любимия или да привлекат такъв. Когато аз отидох при Себа ме извика , бях последна , а тя каза, че ще започне с  мен, без да ме познава. Отидох заради болен родител и мога да кажа, че в момента има голямо подобрение, а лекарите и даваха 6 месеца живот. Е, Себа и предписа билки и лечение и сега жената е много добре, има страхотно подобрение. На мене ми каза толкова лични неща, които няма от къде да ги знае, описа хора с такива подробности, все едно е живяла с тях, така, че sara0408, причината не е в Себа, а в тебе. Сигурно не си била за нея, защото тя е и доста строга и ако си от жените които търсят помощ за мъже с въздействия даже ще те изгони. Доста се изписа , че приема определени дни, телефоните и се публикуваха.
Не виждам кой ти налага на сила и ти промотира Хайрие, хората споделят, а това е полезно за нас, все пак всеки отсява кое до къде е полезно за него. Лично аз ви чета, но не се втурвам при всеки за когото се пише.
За Хайрие мога да кажа, че моя приятелка ходи преди няколко месеца и беше много доволна. Жената и казала името на нейна братовчедка която им правила негативни въздействия.
GERBER, в църквата четат специални молитви за такива случаи мисля се казваха "неопианяваща чаша", от един път едва ли ще има ефект, но може да опиташ. За Христо Христов в предните теми една жена сподели, как и е взел парите и нищо не е направил, така, че не се лъжи.

# 556
  • София
Извинявам се за дългия пост.
Много от нас са тръгнали по врачки и баячки не от много хубаво...от отчаяние, от болка. С надежда нещо или някой да помогне или пък ако не поне да те поутеши, да ти даде надежда, защото надеждата е, което ни държи в този живот.
Този Христо Христов е от ясновидци, нали? Каквото и където и да правиш при този не ходи! Казвам го от личен опит. С нищо няма да ти помогне. Мисля, че за него ще чуеш повече негативни мнения, отколкото хвалби.

Стискам ти палци и разбирам болката ти. Продължавай да се бориш и да търсиш.
Но според мен едва ли ще помогнеш ако и мъж ти не съдейства, ако не осъзнае, че има проблем...Двамата ще се справите по-лесно.

Стискам ви палци. Успех.

П.П. Ако чуя нещо ще съобщя.
Била съм при Стефка от Ген. Тодоров, при Ани от Пловдив, при една жена от Пловдив-Мария Дафова-там не ходете, при въпросния Христо-твърдо НЕ, при Севинч-НЕ ходете

И при Стефка ли да не се ходи?

# 557
Zara_29 Незнам защо се изнервяш, коментара ти прозвуча като нападки срещу sara0408 .. Ние сме тук да споделяме и всеки изразява мнение, без да се натрапва. Въпрос на избор е кой при кого ще ходи. Не мисля, че си права.

# 558
Zara_29 Не знам защо се изнервяш, коментара ти прозвуча като нападки срещу sara0408 .. Ние сме тук да споделяме и всеки изразява мнение, без да се натрапва. Въпрос на избор е кой при кого ще ходи. Не мисля, че си права.
Не смятам, че Zara_29 напада когото и да било, просто споделя и изразява мнение като всички нас и то обосновано с факти. Колкото до Себа, аз още преди доста време писах, че се занимава предимно със здравословни проблеми и наистина е добра в това отношение. Моя позната преди време я посети, просто ей така без нужда, за спорта и Себа точно и ясно и беше казала "ти нямаш проблеми, защо си дошла" и си беше точно така. В същото време знам, че наистина е успяла да помогне на болни хора.

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 14:50 от kateto1980

# 559
Прозвуча точно като нападки , излишно sara под коментара си е написала: "Но то разбира се си е твоя работа къде и при кого ще ходиш." Не мисля, че е казала нещо лошо.... Wink

# 560
Разбира се , че може и да е помогнала жената, не казвам обратното, не съм ходила при нея немога да коментирам... Но специално за това, че християните не трябва да ходим при ходжи или хора с мюсолманска вяра, всеки казва това, което знае и мисли .

# 561
Прозвуча точно като нападки , излишно sara под коментара си е написала: "Но то разбира се си е твоя работа къде и при кого ще ходиш." Не мисля, че е казала нещо лошо.... Wink
Въпрос на възприятие Wink на мен не ми прозвуча като нападка.

# 562
Моля,ви нека да престанем с безсмислените спорове - в предишни теми е имало доста такива.Тук сме се събрали да обменяме информация,а не да се нападаме.За мен помощта на някой ясновидец,гадател и пр.е. си е помощ,независимо какъв е той бял,черен,мюсюлманин,арабин или будист и т.н.
GERBER,ако искаш попитай Марияна Николаева за твоя проблем.Моя позната й се беше обаждала преди време,с подобен проблем и мисля,че помогна,но не съм я виждала отдавна,а й нямам координатите.

# 563
  • София

GERBER,ако искаш попитай Марияна Николаева за твоя проблем.Моя позната й се беше обаждала преди време,с подобен проблем и мисля,че помогна,но не съм я виждала отдавна,а й нямам координатите.

Благодаря много и това ще опитам  Simple Smile

# 564
Сара, когато официалната медицина казва толкова живот а, друг ти помогне какво е това има ли значение коя вяра изповядваш в този случай. Бог е един той е в нас .Ние го разделяме нашия физически ум. Малко са хората който могат да помагат така освен това Себа казва, ако не може да помогне на  секундата не те мотка ела пак ела утре и т.н.
Бог е светлина и любов. Нека е в сърцата ни.

# 565

И при Стефка ли да не се ходи?
Ох.. за Стефка..какво да ти кажа
Малко съм объркана. Не мога с категоричност да заявя НЕ, но това, което каза не е съвсем така...Поне ни успокои когато бяхме. Трябваше нещо хубаво да се случи, но... уси засега с нищо не мога да се похваля... Тя тогава доста говори за/на мъжа ми. Доста неща му позна от това, което се беше случило в миналото, но ние за друго бяхме, някак си измести темата в страни, към него, а не към основния проблем, който ни притесняваше...

За нея доста се изписа преди време в по-старите теми..Ти трябва да решиш

Иначе е много, много приятна жена, дори и само така, да си поговори човек с нея

# 566
Щом се молим на един Бог, защо не ходим в джамията да се молим...? Няма значение , всеки си има мнение , радвам се, че е успяла да помогне жената. Нямам нищо против нея и не смятам да натрапвам мнение, нито да създавам разправии....

# 567
Щом се молим на един Бог, защо не ходим в джамията да се молим...? Няма значение , всеки си има мнение , радвам се, че е успяла да помогне жената. Нямам нищо против нея и не смятам да натрапвам мнение, нито да създавам разправии....
Като няма значение защо спамиш темата ?
А що се отнася до  Бог и джамиите, може да опиташ  Simple Smile

# 568
Мисля, че изразих своето мнение за смесването на двете вяри, и мисля, че ти трябва да опиташ, виждам, че нямаш нищо против.. newsm12  ....

# 569
Не разбирам, защо се обръщате така злобно към мнението на другите, не сме се опитвали да ви го наложим....

Общи условия

Активация на акаунт