Рядко пиша, но ви чета редовно. Днес пиша по повод sara 0408.
Искам да и кажа, че е много далече от истината. Себа е невероятна жена, да мюсюлманка е, аз също зная, че при мюсюлмани не трябва да ходим. Но преди всичко всички сме хора и сме равни пред Бога. Няма да се повтарям и да обяснявам пак , че Себа помага за болести и не приема жени , които търсят начин да упражняват въздействия за да си върнат любимия или да привлекат такъв. Когато аз отидох при Себа ме извика , бях последна , а тя каза, че ще започне с мен, без да ме познава. Отидох заради болен родител и мога да кажа, че в момента има голямо подобрение, а лекарите и даваха 6 месеца живот. Е, Себа и предписа билки и лечение и сега жената е много добре, има страхотно подобрение. На мене ми каза толкова лични неща, които няма от къде да ги знае, описа хора с такива подробности, все едно е живяла с тях, така, че sara0408, причината не е в Себа, а в тебе. Сигурно не си била за нея, защото тя е и доста строга и ако си от жените които търсят помощ за мъже с въздействия даже ще те изгони. Доста се изписа , че приема определени дни, телефоните и се публикуваха.
Не виждам кой ти налага на сила и ти промотира Хайрие, хората споделят, а това е полезно за нас, все пак всеки отсява кое до къде е полезно за него. Лично аз ви чета, но не се втурвам при всеки за когото се пише.
За Хайрие мога да кажа, че моя приятелка ходи преди няколко месеца и беше много доволна. Жената и казала името на нейна братовчедка която им правила негативни въздействия.
GERBER, в църквата четат специални молитви за такива случаи мисля се казваха "неопианяваща чаша", от един път едва ли ще има ефект, но може да опиташ. За Христо Христов в предните теми една жена сподели, как и е взел парите и нищо не е направил, така, че не се лъжи.