Ясновидци (врачки) - 10 тема

• 338 025
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Някой може ли да сподели впечатления от тази жена  http://mistichno.com/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82% … D0%B4%D0%BA%D0%B0

# 661
В общи линии както всичко в България всички са и оплюти, и полезни някому. Разглеждайки многобройните теми тук отгоре-отгоре, стигнах до някои изводи, но търся и контакти.

За София - Ангелинка в Люлин явно не е добра.
Има една Нортен в Дружба - обаче така и не разбрах някой дали има впечатления от нея.

За Пловдив - май няма читави там, обаче мернах някъде нещо за баба Себахат от Кючук Париж. Само че няма координати.

Някой беше споменал за някаква жена Янка, която много познавала. А има ли телефон поне?

А Хайрие от къде е?
Аз съм била при тази Нуртен, веднъж, преди 3 години, не каза нещо особено, може би намаше и какво да се каже, за двама мъже които й пооказах на снимка не беше много оптимистична, то и нищо особено не се е случило с тях, в смисъл на връзка за женитба или нещо такова...  тогава бях на работа, която беше ок, но не ме удовлетворяваше особенно, нямах намерение да я сменям, но я попитах просто така,а тя каза че до март ще имам друга, е това стана, преди да си тръгна ми каза, че имам магия и трябва пак да дойда да ми почетяла от Корана, но повече не съм ходила. Нищо особено, но все това е единствения човек, който ми е познавал някакво нещо, че и месеца улучи....

# 662
  • и тук и там :)
момичета някой чувал ли е за гледачка Ташин живеела в някакво село близо до Хасково?

Аз съм от Хасково, но никога не съм чувала за такава жена. Е, не съм корифей по местните гадателки Laughing А знаеш ли името на селото, може да питам

утре ще попитам и ще пиша отново  Simple Smile

akuma   жената се казва Ташин и е от село Конуш /било до Хасково/.
Моя приятелка е ходила преди 4-5 години и доста конкретни неща и казала, че ще се случат и наистина се случили. Сега е ходила пак април месец.
Някой друг ходил ли е при нея, че се чудя дали събота да ходя и до там  newsm78

момичета никой ли не е чувал за тази Ташин???

# 663
Наистина за пръв път чувам за тази жена от тебе  newsm78 За нея не знам, но селото е много близо до Хасково- първото по пътя за Кърджали, лесно ще го намериш. Успех! Hug

# 664
zdraveite momi4eta,iz4etoh po4ti vs temi i iskah da spodelq i moite vpe4atleniq,problema za koito 6te govorq moje bi 6te se stori smeshen no stava duma za razdqla s priqtelq mi po-tejkoto v sku4aq e 4e stana mn nenadeino a ne6tata bqha seriozni.takaa sled tova krakto vuvedenie iskam da vi kaja 4e sled min god bqh mn negativno nastroena kum gledachki i pro4e tui kato imah ne6tastieto nqkolko puti da otida pri vesa ot plovdiv(zad sani),otidohme dosta momi4eta za6toto izglejda6e vs mn pravdopodobno uvi predskazaniqta za vsi4ki nas se okazaha totalnoo gre6ni i zaradi vqrata si v dumite i stradah mnogo.sega oba4e kogato se otkri nov problem pri men se okazah prinudena da opitam otnovo(razbira se ne pri neq #2gunfire iz4etoh mn va6i mneniq i re6ih da napravq slednoto-da se opitam da polucha mnenie ot 4ovek za kogoto se smqta 4e ima prirodna darba i ot takuv koito se zanimava s nauka/astrologiq.Svurzah se s lelq Iskra za minaloto i nastoq6teto mi be6e pravo no ne osobeno konkretna,a za bude6teto mi kaza 4e vuprosnoto sabirane za koeto bila sigurna 6te se slu4i do 10-14 dni(kato skor mi se vijda mn kratko sudeiki po predskazanoto na nqkoi ot vas),mn mi haresa kakvo mi kaza no ne iskah na slqpa vqra da sedq i da chakam (spored neinite redskazaniq trqbva da se opravqt ne6tata kum 18-23ti uni razbira se 6te spodelq),sled tova pisah po skype s Anelia Lecheva kaza mi 4e pri retrogradna venera razdqlata nqma da e traina no za pove4e podrobnosti otidoh na li4na konsultaciq na koqto tq adski dobre opisa vs i mi kaza 4e ne6tata trqbva da zapo4vat da se opravqt kum 1-6 uli(otnovo mn kratuk srok)no smeq da tvurdq 4e do golqma stepen suvpada s tozi na iskra tui kato stava duma za mn malko vreme razlika,chuh se naburzo i s karla po telefona,pozna za kakvo stava vupros su6to mi predre4e sabirane skoro no za pove4e info iska6e skype konsultaciq koqto az re6ih da ne pravq za6toto ve4e naistina mn se omotah.sujalqvam za bezkrainiq komentar no prosto iskah ako moga i az da buda polezna est raz4itaite 4e do na4aloto na uli 6te spodelq poznali li sa ani i iskra.pitah ani su6to taka i za edni rezultati koito 6te izlqzat na 29ti uni i 6te sa absolutno okon4atelni taka 4e i togava 6te moga da dam ocenka poznala li e.nadqvam se 4e muni4ko pone sum bila polezna kakto bqhte vie na men i su6to iskam da popitam ima li nqkoi za kogoto predskazaniqta na ani sa bili gre6ni(pitam za6toto mi e golqma nadejdata v neq)
jelaq na vs edin prekrasen den Hug

# 665
Здравейте моля ви спешно да ми кажете някои които разваля магии четох много време темата но така и не намерих няма значение дали е ходжа кажете някои само да не измамник много ми е спешно благодаря ви предварително

# 666
  • Истински се вижда само със сърцето.
nqmapuk ако имаш възможност пиши на кирилица, защото доста трудно се чете написано така.

# 667
Прочетох позитивни коментара за Севда от село Шемшево само че не и намерих телефона моля някой да ми го изпрати ли да го напише а ако знае и колко пари взима?

# 668
Прочетох позитивни коментара за Севда от село Шемшево само че не и намерих телефона моля някой да ми го изпрати ли да го напише а ако знае и колко пари взима?

Ако ще ходиш , поне се обръщай към нея с името й,което, както неколкократно стана дума,не е Севда, а Себа.Доста хора споделиха, че не е много мила, та едва ли ще се зарадва да чуе ,че се казва по друг начин.

# 669
zdraveite momi4eta,iz4etoh po4ti vs temi i iskah da spodelq i moite vpe4atleniq,problema za koito 6te govorq moje bi 6te se stori smeshen no stava duma za razdqla s priqtelq mi po-tejkoto v sku4aq e 4e stana mn nenadeino a ne6tata bqha seriozni.takaa sled tova krakto vuvedenie iskam da vi kaja 4e sled min god bqh mn negativno nastroena kum gledachki i pro4e tui kato imah ne6tastieto nqkolko puti da otida pri vesa ot plovdiv(zad sani),otidohme dosta momi4eta za6toto izglejda6e vs mn pravdopodobno uvi predskazaniqta za vsi4ki nas se okazaha totalnoo gre6ni i zaradi vqrata si v dumite i stradah mnogo.sega oba4e kogato se otkri nov problem pri men se okazah prinudena da opitam otnovo(razbira se ne pri neq #2gunfire iz4etoh mn va6i mneniq i re6ih da napravq slednoto-da se opitam da polucha mnenie ot 4ovek za kogoto se smqta 4e ima prirodna darba i ot takuv koito se zanimava s nauka/astrologiq.Svurzah se s lelq Iskra za minaloto i nastoq6teto mi be6e pravo no ne osobeno konkretna,a za bude6teto mi kaza 4e vuprosnoto sabirane za koeto bila sigurna 6te se slu4i do 10-14 dni(kato skor mi se vijda mn kratko sudeiki po predskazanoto na nqkoi ot vas),mn mi haresa kakvo mi kaza no ne iskah na slqpa vqra da sedq i da chakam (spored neinite redskazaniq trqbva da se opravqt ne6tata kum 18-23ti uni razbira se 6te spodelq),sled tova pisah po skype s Anelia Lecheva kaza mi 4e pri retrogradna venera razdqlata nqma da e traina no za pove4e podrobnosti otidoh na li4na konsultaciq na koqto tq adski dobre opisa vs i mi kaza 4e ne6tata trqbva da zapo4vat da se opravqt kum 1-6 uli(otnovo mn kratuk srok)no smeq da tvurdq 4e do golqma stepen suvpada s tozi na iskra tui kato stava duma za mn malko vreme razlika,chuh se naburzo i s karla po telefona,pozna za kakvo stava vupros su6to mi predre4e sabirane skoro no za pove4e info iska6e skype konsultaciq koqto az re6ih da ne pravq za6toto ve4e naistina mn se omotah.sujalqvam za bezkrainiq komentar no prosto iskah ako moga i az da buda polezna est raz4itaite 4e do na4aloto na uli 6te spodelq poznali li sa ani i iskra.pitah ani su6to taka i za edni rezultati koito 6te izlqzat na 29ti uni i 6te sa absolutno okon4atelni taka 4e i togava 6te moga da dam ocenka poznala li e.nadqvam se 4e muni4ko pone sum bila polezna kakto bqhte vie na men i su6to iskam da popitam ima li nqkoi za kogoto predskazaniqta na ani sa bili gre6ni(pitam za6toto mi e golqma nadejdata v neq)
jelaq na vs edin prekrasen den Hug
Може ли отново на български?
Честно казано,аз нещо не схванах нещата?Да си превеждам ли,да мисля за какво иде реч ли или да коментирам нещо,което много много ме затрудни за какво става въпрос.

# 670
някой беше питал за Узунов.Искам да кажа че прогнозата му се случи

# 671
Ако е била хубава за теб, се радвам.  bouquet

# 672
Кажете ми някои добър ходжа или някои които разваля магии в региона на Пловдив пазарджик благоевград ?

# 673
  • София
Ако е била хубава за теб, се радвам.  bouquet

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 674
Здравейте.Искам и аз да споделя моите преживявания с гледачки.
Относно Мария Асенова - бях пратила смс с въпрос дали приятелят ми ми изневерява,понеже имах съмнения,а тя ми отогвори,че няма такова нещо,само лек флирт.Е,оказа се,че ме мами под носа,както мислех.Очевидно е,че не е много добра в ясновидството.
Бях ходила при една в Бургас,не й помня името,която само общи неща ми каза,поиска да ми пробута талисманите си и ми взе 60 лв.
Майка ми беше ходила при Лаура Варвадерян и е останала изумена,понеже не вярва много на такива работи,но още от вратата,без й дума да казва,Лаура е започнала да й говори неша,които са доста съкровенни и само тя би могла да си знае.НЕ знам дали е писано за тази жена,но това,което е казала на майка ми за мен, за сега се сбъдва,ще видим и останалите наща как ще се наредят.
Сега ходя при една много мила жена,Тони се казва,от Пловдив,от където съм и аз,гледа на Таро и е ясновидак,прави ритуали,лее куршум.Нещата,за които съм я питала,са за бъдещето и тя не се наема със срокове,но пък ми описва перфектно моментната ситуация,както и чувствата ми.След разговор с нея се чувствам страхотно,някакси пречистена.Ако се сбъднат прогнозите й,ще пиша.
Ако някой се интересува от координати да ми пише на лични,тарифата е 20 лв,което включва ясновидство,таро,восъколеене,а за ритуали стига най-много до 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт