Бързам, бързам аз - да завърша ПЪРВИ клас 2011/2012г.

• 66 838
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Привет!
Моя сладур последните 2-3 седмици е 3 дни на у-ще 2 в къщи.Не е вирус,а астмата му се обади.Днес заранта свирукаше пак,направих му инхалация и се оправи,но не посмях да го пусна.А и класната им каза,че вече не взимат нов материал,изходните им ще са другата седмица.
Ама това с оценките ме разби! CrazyПри нас няма цифри.Има Отличен,Браво или само подпис.
Иначе в последните дни всеки ден носи някакъв тест върнат.

# 256
  • Пловдив
Хм, там е работата, че и аз си мисля, че като че ли си изчезнаха сами моите. Не знам, ще питам и аз в аптеките, а юни ще идем и до джипито, да видим какво ще кажат и там.

Иначе като ни върнат изходните нива, ще видя и аз дали ще имат оценки.До сега не са имали.  Peace

# 257
  • София
Аз 15 г. си носих стъкълце в петата, сигурна ли си, че е кокоши трън?
A,  да, сигурна съм. Виждала съм преди и съм махала на мъжа ми такова. А и всяка вечер човъркам с пинсетата, та няма как да ми убегне разликата.
kopche, доколкото помня в аптеките продаваха едни пластирчета, които се залепват върху мястото и така изчистват кокошия трън.
Да, знам за тях. Само, че не са много обещаващи, като чета отзивите в Здравословният. Wink
А не са и евтини, съвсем за съмнителният успех. Wink
Сега я мажа с ето това, уж много помагало. Да видим! Thinking

# 258
  • В светлината на слънцето
Kopche, дано свърши работа.  Praynig
И при нас тестовете нямат оценки, а само отличен, когато детето се е справило добре. Ако е с грешки, има само подпис на учителя.

# 259
  • София
И при нас изходните нямат оценки. Вчера са правили по математика- днес класната каза, че няма нито една грешка детето. По БЕЛ ще е другата седмица, но бълг. на нея и е любим, за там нямам притеснения.
По едно на чин седят, не е казвала нищо за преписване.

# 260
  • София
при нас изходните тестове май минаха, аз лично информация нямам, днес са казвали на децата, как са се представили - моя бил по математика и четене с 6-ца, по писане между 5 и 6, поне това ми каза. Ама така е - гласните за нищо ги няма - половината не съществуват, виж съгласните ги уважава - пише си ги  Joy, ще правим диктовки цяло лято явно...

# 261
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Дзвер имаш ли повече инфо за летния лагер на 119-то? Това е училището между хотел Плиска и Интерпред нали?

# 262
  • София
Дзвер имаш ли повече инфо за летния лагер на 119-то? Това е училището между хотел Плиска и Интерпред нали?
имам това http://www.119sou.com/docs/1336208878.jpg, както и разбрах, че от 20-ти до 30-ти юни ще има и летен лагер в Царево. Училището е точно между Плиска и Интерпред, цената на ден е 9 лв., като май храната не влиза в нея. Аз обаче ще пусна моите пробно в една частна занималня срещу басейна Спартак, понеже няма как да ги взимам в 17,00 ч. Освен това открих и занималня в 120-то училище по някакъв проект беше, ще потърся от работата, ако те интересува, но там могат да приемат само големия, така че се отказах...

# 263
http://orfei.net/orfei.php?page=7

На нашите деца са раздали листовки за тази занималня.

# 264
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
имам това http://www.119sou.com/docs/1336208878.jpg, както и разбрах, че от 20-ти до 30-ти юни ще има и летен лагер в Царево. Училището е точно между Плиска и Интерпред, цената на ден е 9 лв., като май храната не влиза в нея. Аз обаче ще пусна моите пробно в една частна занималня срещу басейна Спартак, понеже няма как да ги взимам в 17,00 ч. Освен това открих и занималня в 120-то училище по някакъв проект беше, ще потърся от работата, ако те интересува, но там могат да приемат само големия, така че се отказах...
Ще ти бъда благодарна, ако можеш да ми дадеш коорзинати на занималнята при Спартак и на 120-то училище.  На мен ми трябва само за голямата

# 265
  • България
остават броени дни до края на първи клас...ех колко бързо минава времето.........
днес има родителска среща
на 22 ще е празника на децата
преди това на 19 са на екскурзия във Варна
направи ми впечатление че малко дечица от нашия клас ще ходят-родителите им не ги пускат
то и моето сърце цял ден ще е свито но вярвам че всичко ще в наред и децата ще се забавляват много
за изходни нива не зная нищо,не ми е казала
в понеделник ще питам класната
вчера говорихме доста,не ми спомена нищо....но дъщеря ми е много напред от другите дечица и няма никакъв проблем с материала...надявам се да е все така
вече събират пари за помагала за 2 клас-около 30лв са

# 266
  • София
И ние няма да пускаме на екскурзията в Пловдив. Сама не бихме я пуснали, а за да отида с нея са 100лв, което ми се струва безумно много за една разходка до Пловдив. Така че й обещахме на път за морето да спрем за два часа и да разгледа Стария град.
Не са правили още изходни нива, но правят диктовки с много грешки и класната им казала всеки ден да се правят вкъщи. Снощи правихте цели две - невероятно безумни грешки прави, от сорта на "стова", защото го чула слято!!! На въпроса има ли такава дума ми се отговаря - не знам, така чух!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 267
Вчера ми донесе една диктовка - пълна с грешки, и едно контролно по математика с отличен и без нито една грешчица.
Същата работа! ooooh!
Не мога да разбера, защо БЕЛа толкова я мъчи. Thinking
Ще се упражнява цяло лято, то се е видяло.

Ох, борим се от едно известно време с един кокоши трън, излезнал на петичката Confused. Убола се била някъде, според нея, още миналото лято #Crazy Joy, и то си станала белята.
Мажа сега всяка вечер, чоплим. А бе, неприятно е! Cry

kopche- заведи я в Токуда на дерматолог, с направления работят. Малката имаше кокоши трън ,три пъти го махах с какво ли не и после пак се появяваше. Накрая отидох в Токуда и там ни го излекуваха.Въобще не я боля.Ходихме 3 или 4 пъти / не помня/ , през седмица.
Съжалявам ,че по рано не я заведох,само мъчих детето.
Копче не слагай пластири.С подобни ,но доктор шол и падна половина кожа на пръста ,но кокошия тран после пак се появи.

# 268
  • София
И ние сме готови с изходните нива. Резултати не съм виждала. Госпожата ни е пратила мейл с помагалата за 2ри клас, и още 1 за препоръчителната лятна литература.
На 19.05 ни е завършването, в детски клуб. От 28.05 са на зелено училище, до 1.06.

# 269
  • София
Ще ти бъда благодарна, ако можеш да ми дадеш коорзинати на занималнята при Спартак и на 120-то училище.  На мен ми трябва само за голямата
това е центъра в 120-то училище - координатите на са Лозенец
http://www.stcrd.com/info.htm

а това съм избрала за моите деца /дано не бъркам, но ако сбъркам винаги мога да ги преместя/
http://www.centerzvezda.com/1-4/studyhall_summer.html - намира се в жилищна сграда, в момента е занималня, казаха, че едната стая лятото е превръщат в стая за игра - излизали в парка срещу тях всеки ден... имат и плуване, но не съм говорила още за него  Peace

Общи условия

Активация на акаунт