Бързам, бързам аз - да завърша ПЪРВИ клас 2011/2012г.

• 66 842
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
  • В светлината на слънцето
Така като гледам прогнозата за следващата седмица, май повечето планирани екскурзии ще паднат със страшна сила. Thinking И при нас ще има тържество за връчване на дипломите - ще казват стихчета. Отделно са поръчали Теди да изсвири нещо на китара и едно момиченце, което тренира спортни танци от години, да изтанцува нещо. Готвят и някакъв общ танц всичките момичета. Засега това знам.

# 286
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Нашето тържество ще е на 24 май. Има традиции на приемственост. В първия учебен ден 12 клас посрещна първолаците. Сега първолаците ще изпращат абитуриентите.
 Програма с приветствия от директори, кмет и други. Училището ни е с разширено ицучаване по изобразително изкуство,езици и музика. Няколко оркестъра състава и мажоретки. След това директора и класната пред цялото училище раздават свидетелствата на първолаците. Накрая почерпка в залата за празници на училището. Говори се и за манифестация, но това зависи от времето.

Тест са правили по математика в петък. Утре по БЕЛ, а във вторник по РК. Вижда се края на тази учебна година.
 Малкия е уморен ми се струва. Отвеян е и много разсеян.  А да не говоря, че много му се играе. Вечер до 21 часа игра на улицата и все не се е наиграл.

# 287
Момичета аз да се похваля,малкия има 6 по математика и 6 минус по БЕЛ на изходните нива.Нашия турнир по футбол ще е на 19 и 20 Май,но ние на 19 не можем да отидем,защото тогава ще му е изпита за колан по таекуондо,няма как да го пропуснем,цяла година се готви детето за този изпит,ако не се яви,ще си остане с жълт колан нищо,че е подготвен.Така,че днес ще говоря с треньора па футбол.

# 288
Вчера в залата ня БУБА /стадион Весил Левски/ имахме 3 мача по баскетбол... Голяма игра , големи емоции и на родители и на деца...Купона беше   newsm18 newsm10  Върнахме се с медали !!!
Днес е с медала на училище... Wink /иска да впечатли момичетата- така каза/ Laughing
Големия/20год/ не знам ...ама малкия/7 год/ със сигурност ще ме направи рано баба Joy

# 289
  • София
Големия/20год/ не знам ...ама малкия/7 год/ със сигурност ще ме направи рано баба Joy
Хахаха! Това беше добро! Joy

Моята щерка, да ви се оплача, на тестовете по математика е Отлично и Много добре, по БЕЛ- задоволително. Thinking
Много зле по БЕЛ! ooooh!
Както някой по-горе беше писал- тежка ваканция ни очаква! ooooh!

# 290
Тонита и моят син беше на турнира  в събота, беше много доволен и изморен, класирали са се на трето място, спа с медала Laughing. Харесва футбола, макар да не рита особено специално - за разлика от момче от отбора им, което е наистина талантливо, даже го наградили на турнира . За страсти не са ми се оплакали, освен че някаква майка се заканвала на съдията Mr. Green Цял ден обаче чакане...
Аааааа, Петко ли? Истински талант е този "фъстък". Въпреки, че ни бяхте противници на полуфинала, няколко пъти го аплодирах. Роден е за футболист. На моя повече му се отдават шаха и плуването, така че, по-добре е с тях да продължи, като иска да спортува. Ама, какво да правя, като иска да рита с неговите съученици в отбора. Та, засега е поливалентен състезател... Wink Laughing

Резултатите от тестовете, още не са ясни.

# 291
  • София
Вчера в залата ня БУБА /стадион Весил Левски/ имахме 3 мача по баскетбол... Голяма игра , големи емоции и на родители и на деца...Купона беше   newsm18 newsm10  Върнахме се с медали !!!
Днес е с медала на училище... Wink /иска да впечатли момичетата- така каза/ Laughing

И ние бяхме там, но не разбрах защо, въпреки че бихме, играхме само един мач. Sad
Та и ние сме с медала на училище днес!  Laughing
Резултати от изходните още нямаме и ако не питам директно госпожата, така и няма да ги разбера. Моята шматка безподобна, за цяла година така и не разбра, кога прави "контролни", още по-малко, че трябва да ми ги показава, за да ги разпиша. Добре, че си общувам с други майки, та да разбирам от време на време какво се случва...
Ние приключваме на 18 май. В голяма чуденка съм да го записвам ли на лятно училище, за да е сред себеподобни. Ще видим той какво ще реши...

# 292
с училището нямаме проблем- fingerscrossed , през годината се труди сам и постигна отлични резултати...чете и приказки странична литература, решава допълнително задачи...
Сам чете, не ходи на занималня, аз не помагам имам си друга работа...
----
това си го наложих от лошия пример с баткото Banghead аз да сядам преди него да уча и с фунията...
сега баткото отново чака да го ритам о гъзо...за разлика от малкия сам се оправя и е  Peace coolcool
----
Колкото повече им се помага, толкова повече ги мързи... newsm78
Успех на всички !

# 293
И ние приключихме с изходните нива. Отлични сме по БЕЛ и РК, а по математика още не са ги показали. Тази седмица са на екскурзия, после тържество с "почерпка" - не ми е много ясно какво ще е, родители ще ходят ли няма ли... не знаем. На 22 раздават дипломите и приключват.

Замислила съм се за догодина вече. Кажете каква раница да купувам, че тазгодишната е за боклука? Е, не е скъсана, но е протрита и увиснала, а уж е на Gabol и беше 50 лв. Сега съм се насочила към Херлитц, някой може ли да ги похвали като издръжливи, надявам се поне 2 години да изкара.

За лятото купих от книжарницата книжка с диктовки и едно помагало за съчинение и преразаказ, за да не се чудя какво ще правим Wink
Не съм купила нищо по математика, похвалете някоя книжка със задачки Laughing

маманет, така е, ама как да го постигна? Ако не го ритам, даже чантата за следващия ден няма да си приготви. Само игри са му в главата. А колко е разсеян, докато стигне от едната стая до другата вече е забравил какво трябва да прави  ooooh!

# 294
  • Пловдив
Раниците на Херлиц са чудесни, не е мръднала нашата. Само леко е зацапана, ще изкара още доста време.   Peace

Иначе днес видях и изходното ниво по математика - и там се е представила отлично. Погледнах и характеристиката й. Доволна съм от детето си.   Simple Smile

# 295
  • България
с училището нямаме проблем- fingerscrossed , през годината се труди сам и постигна отлични резултати...чете и приказки странична литература, решава допълнително задачи...
Сам чете, не ходи на занималня, аз не помагам имам си друга работа...
----
това си го наложих от лошия пример с баткото Banghead аз да сядам преди него да уча и с фунията...
сега баткото отново чака да го ритам о гъзо...за разлика от малкия сам се оправя и е  Peace coolcool
----
Успех на всички !

Hugизцяло съм съгласна с теб
децата трябва да са самостоятелни от най-ранна възраст,така се научават да разчитат изцяло на себе си
този модел на възпитание дава отлични резултати при каката,която от 8 клас живее и учи сама в голям град
при малката дори наблюдавам още по-голяма самостоятелност
днес донесе думички за 24.05 ще е разказвач
трябва някоя баба да я води на празника,защото с татко и сме на работа сутринта-вечерта кака и е абитуриентка
днес е загубила 1 лв-баща и веднага и се скарал,а аз наблегнах на обясненията и по-добрия тон..а тя се обърна и вика на баща си-видя ли колко си лош..трябва да говорим не да ми се караш..мама е по-добра...и  #Cussing outсе получи лек семеен спор..
сега се върна от магазина с колелото,портмоне и бележка.... редовно ходи да ми пазари
за ваканцията още не съм мислила с какво ще я занимавам
изчаквам класната да даде насоки

# 296
  • София
Нашата раница Херлитц не е мръднала, не вярвах, че може да има нещо толкова здраво. Досега не съм я прала, само с влажни кърпи съм я трила. Някой прал ли е от раниците с ортопедичен гръб, дали ще и стане нещо ако я сложа под душа Flutter?
И при нас изходните нива приключиха и съм много горда с момичето- и по БЕЛ, и по Математика е без нито една грешка. За Роден край още не знам резултатите. Госпожата я е вдигнала пред всички деца и специално заради контролното по БЕЛ я е питала всеки ден ли пише вкъщи, всеки ден ли чете, по колко пише и чете....Накрая е казала, че именно заради това, че редовно пише и чете има такъв отличен резултат, нещата не ставали наготово. Съответно детето ще се пръсне от гордост. Flutter

# 297
  • Sofia
И нашата раница не е мръднала, само е мърлявка доста, но е влачена, подритвана и оставяна на пода на рейса в най-кално и зимно време.  Sick Прахме я веднъж, нищо й няма, само сбъркахме да я търкаме с една четка и на мястото леко проскубано изглежда, трябва с нещо по-нежно да се чисти.

# 298
И при нас минаха изходящите нива. Днес беше последното по Роден край. Нямаме резултати още.
Утре ще има родителска среща.
После заминават на зелено училище до края на седмицата.
Следващата пък ще има матури и изпити - неучебни дни, 24 - 25  май също и като резултат нашето тържество ще е чааак на 30.05  Crazy

пп: Дадоха ни всичките грамоти от състезанията накуп, когато излезе и последният резултат от Националното състезание  Peace

# 299
  • В светлината на слънцето
И нашата чанта не е мръднала, а е и от материя, която не се цапа. Ако ще сменяте чанти, горещо препоръчвам тази марка.  Peace
http://www.busquets-eu.com/productes3.asp?idc=10&idt=22&SCHOOL

Общи условия

Активация на акаунт