Бързам, бързам аз - да завърша ПЪРВИ клас 2011/2012г.

• 66 842
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
  • София
lulumba, така като е със заоблени краища не се ли мачкат по-големите учебници и блока за рисуване?

# 301
Днес са правили изходните нива по Роден край и по математика. Утре май ще е по БЕЛ. Не знам резултати, утре ще ида след часовете да се интересувам.

С раница на Херлиц, купена от Метро срещу 79 лв сме. Като чисто нова е след 1 година употреба. Като гледам така, може и до 4-ти клас да я носи.

# 302

С раница на Херлиц, купена от Метро срещу 79 лв сме. Като чисто нова е след 1 година употреба. Като гледам така, може и до 4-ти клас да я носи.

newsm10 и ние така...

# 303
  • София
Догодина Херлиц...Габол-а става единствено за боклука...

# 304
  • София
А аз мисля да приключа с "бебешките" раници с картинки, ортопедични гърбове и др. подобни чудеса и да заложа на някой читав "спортен" модел - така и така "ортопедичния гръб" си го разнасям аз, а докато е в училище - госпожата...

# 305
  • В светлината на слънцето
lulumba, така като е със заоблени краища не се ли мачкат по-големите учебници и блока за рисуване?

Нашата е по-квадратна и нищо в нея не се мачка. Не е от показаните в сайта модели, а от друга колекция. И най-хубавото е, че е много изчистена и стилна като десен. Подариха й я миналата година за рождения ден и тя направо се влюби в нея. Освен това не е розова, а за Теди това е от съществено значение. Ей, сигурно само моята девойка мрази розовото. Така и не заобича този цвят. Mr. Green

# 306
маманет, така е, ама как да го постигна? Ако не го ритам, даже чантата за следващия ден няма да си приготви. Само игри са му в главата. А колко е разсеян, докато стигне от едната стая до другата вече е забравил какво трябва да прави  ooooh!
сутрин сам си взема стотинки за закуска...ако забрави...ще чака обяда... Веднъж забрави ...
Сутрин забранено приготвяне на чанта....каквото си е сложил предния ден с това тръгва...веднъж забрави...
ако закъснее за училище ...или от училище повече от 20-30 мин...няма тренировки баскетбол ...Не се е случило
Събота и неделя разрешавам компютър около 2 часа - нямаме проблеми през останалото време...
Децата разбират от правила само трябва да се спазват и от родителите...   
За сега свикна лист задачи +приказка...всеки ден задължително...много добре му се отразява...
Успех Ви желая и не ги жалете
Много любов + отговорности...+спорт  Peace

# 307
  • София
и нашата раница не е мръднала, а е от спортсдирект за 5-10 паунда, със спортакус  Wink

# 308
  • София
маманет,  Hug
обаче си ги имам двамца и ако при малкия това, което описваш работи (мога да кажа почти от самосебе си), големия още го "ритам"! Чак сега тепърва (на 14 г) забелязвам прояви на отговорност и то само за определени неща, в основната си част не включващи училище! Wink А смея да кажа, възпитавам ги в еднакви уж принципи (и никого не жаля Wink)...

# 309
  • В светлината на слънцето
Ако не го ритам, даже чантата за следващия ден няма да си приготви. Само игри са му в главата. А колко е разсеян, докато стигне от едната стая до другата вече е забравил какво трябва да прави  ooooh!

Същата история и в наше село.  ooooh! Преди беше по-организирана, но този месец е направо ад - такава блейка, страшна работа.  newsm78 Поне за едно от нещата се успокоих, че въпреки разсейването и очакването на ваканцията, държи положението - днес донесе изходно ниво от математика с Отличен и без никаква грешка.  Grinning За диктовките обаче хич не съм оптимист, че предния път беше лоша работата. Ще видим де.
И нашите утре ще изпращат абитуриентите. Щели да им танцуват.  Grinning

# 310
  • София
Уф, сега се замислих за заглавито на темата и да ви кажа, ама хич никак не бързам да завършим първи клас! Така мина, че чак не разбрах как и кога - докато се огледаме и... ей ги вече няма да са "зайчета"... Сякаш ще ми липсва това!

# 311
  • Пловдив
Уф, сега се замислих за заглавито на темата и да ви кажа, ама хич никак не бързам да завършим първи клас! Така мина, че чак не разбрах как и кога - докато се огледаме и... ей ги вече няма да са "зайчета"... Сякаш ще ми липсва това!

Мдааааааа, времето направо си лети...  (:

# 312
Точно си мислех да пиша, че и аз не усетих как мина 1-ви клас. Кога беше 15-ти септември, кога завършват... А като се замисля, че ей сега ще дойде и 12-ти клас и ще имаме абитуриенти... Simple Smile

# 313
  • Варна
На нашата Херлиц й се повреди закопчалката, засега съм я оправила с лепило, но ще видим докога ще издържи, иначе твърдият гръб е много удобен, е поизцапа се малко, но пак издържа доста.
Според мен децата не могат да се възпитават по еднакви правила, всяко си има ген, тип нервна система и при едно работят едни неща, при друго - други...

# 314
Да свършват,чак ми стана тъжно.Нашата раница е спортна за 25лв и не е мръднала.Моя сам си приготвя раницата,аз само физическото тоест гуменки и анцуг слагам.Пише си домашните сам,кагато му трябва помощ пита,но пък за обличането е ужас дори чорапи не ще да си извади сам,трябва да му кажа какво да облече,да му го приготвя.Ставам,че малката ревна.

Общи условия

Активация на акаунт