Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои тигани с керамично покритие не използват нанотехнология?
Кои са най-безопасните съдове за варене на мляко?
Как мога да разбера дали моите тигани са направени от стомана или алуминий?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои тигани с керамично покритие не използват нанотехнология?
-
Кои са най-безопасните съдове за варене на мляко?
-
Как мога да разбера дали моите тигани са направени от стомана или алуминий?
-
Какви са тиганите "вулканични" и безопасни ли са?
-
Какви са основните принципи за грижа за съдовете Le Creuset?
Дали някъде има по-голям асортимент от тях. Аз съм виждала само обикновенните от едно време форми, от тези тенджери с дръжките за капака не съм мяркала..
)и без нано,поне така пишеше на етикета.В доста добро състояние са,като малко започнат да се скапват ще си взема силит дурадо.Много се бях наточила на емил хенри и ако някой има тенджерите му,не тавата,моля много да сподели опита си с тях.И още нещо искам да добавя от личен опит,макар мисля съм го писала и преди,Мили момичета много внимавайте с керамичните покрития и в Бг и в чужбина,когато ви четох и реших да си сменя посудата в къщи(а покрай мен това направиха още четери домакинства)изведнъж се оказа че избора е доста ограничен,90% от това което се предлага на пазара все му има по "нещо",там където примерно пише че е без пфоа,се оказва че е с пфе,или че е нано(това обикновено или го рекламират като нещо супер,или изобщо не го споменават..)продуктите на които пише че са без нано технология(лично не съм хващала такива)са изключително малка част от пазара.Аз лично пред тях предпочитам стомана 18/0,18/8,18/10-поне знам за какво става дума.На дамите с ле крозе -честито,с удоволствие и любов да готвят в новите си придобивки