Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 2

• 215 859
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 225
Прочетох три теми за безвредните съдове, но може ли някой да ми посочи къде точно пише за Делимано какъв точно им беше проблема. Благодаря!

# 226
  • Горна Оряховица
И аз точно този отговор чакам...

# 227
Да, има промоция на малкия тиган Делимано с 55% намаление. Малко обаче гледам с подозрение точно на такива намаления и затова искам да знам кой им е недостатъка.

# 228
И аз точно този отговор чакам...
Ето това съм писала преди време.
Има потребители, които ползват Делимано и са писали впечатления. Имаше както доволни, така и недоволни.

# 229
Благодаря ти take a smile!
Може ли да ми кажеш и за тези http://vertex.bg/ ако случайно си ги проучвала?

# 230
Здравейте!
Четох, четох темите, от толкова информация накрая нищо не запомних  Grinning Но си поръчах от амазон тенджера на Emile Henry, 24 -сантиметрова (и излезе почти 100 лв по-евтина отколкото в Бг!). С нетърпение я чакам и засега просто се хваля  Sunglasses но после ще споделя впечатления Simple Smile

За тиган ползвам чугунен и съм много доволна! Съвсем различен вкус има храната. Simple Smile

# 231
Здравей! Може ли линк за въпросната тенджера. 100 лв са доста сериозна разлика. Благодаря ти!

# 232
Здравей!
Сега като погледнах, малко съм се объркала, бях запомнила че са по-скъпи в България, а те били по 220лв  Blush Пак идва по-евтино де, пък и съм малко по-сигурна в произхода Simple Smile

Взех си такава , само че в маслинено-зелен цвят. Сега само черната май е останала на промоция. Доставката до UK е безплатна, аз поръчвам с една от фирмите, които имат адрес в Англия и доставят до България пратки. Ще ми я донесат за около 10лв Simple Smile

Обаче има някоистрахотни намаления в amazon.co.uk!!! Примерно 28-сантиметрова за 55 паунда, или 20 см за 25 паунда... Малко съм избързала с покупката май  Thinking

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 11:49 от Katerina R.

# 233
Би ли ми пратила информация на лични за въпросната фирма. Не искам да ангажирам другите читатели. Търся сигурна фирма. Благодаря ти!

# 234
  • Пловдив
Katerina R., с нетърпение ще очаквам да споделиш впечатленията си като получиш тенджерата! И аз бях хвърлила око на тази марка, но впоследствие взех тенджера на Le Creuset.
Но пък Emily Henry имат и много хубави тавички.

Моля те сподели какъв точно чугунен тиган изпозлваш?

# 235
Благодаря ти Katerina R.! Би ли пуснала линк на тези евтини тенджери, че аз нещо не ги намирам. Извинявам се, че тук пиша, но не мога да ти изпратя лично съобщение. Още веднъж благодаря.

# 236
Jagar, ето аз тези оферти намерих - http://www.amazon.co.uk/Emile-Henry-Round-Stewpot-Figue/dp/B001D … ZXMK/ref=pd_ybh_5 и http://www.amazon.co.uk/Emile-Henry-Round-Stewpot-Olive/dp/B004X … AH2E/ref=pd_ybh_7

Странно, че не можеш да ми пратиш лично, не ми е пълна пощата  Thinking

Портокалче, тигана не го знам каква марка е, приятлят ми си гу е купил още преди да се съберем и не помни Simple Smile Довечера ще видя дали пък на дъното му не пише нещо. Знам, че не е бил много евтин.

Харесах си и ей тая тава на Emile Henry, но ще чакам да дойде тенджерата, че не мога да ги разбера как ги мерят размерите тия в амазон... Simple Smile

# 237
Благодаря ти още веднъж! При мен е проблема. Ако имам още питания, ще гледам да е на личната ти поща.

# 238
Понеже преди време бях питала, а знам, че и други се интересуваха, за по-качествена форма за торти, попаднах на тези - Kaiser като най-високия им клас е със специално незалепващо, ненадраскващо се керамично покритие без PFTE и PFOA. За покритията на другите серии не видях да пише какви са.

Ще се радвам ако някой може да даде коментари за тези продукти Simple Smile Сигурно ще си купя такава тавичка Simple Smile

# 239
Благодаря ти take a smile!
Може ли да ми кажеш и за тези http://vertex.bg/ ако случайно си ги проучвала?

не помня да съм попадала на тях до сега.

Общи условия

Активация на акаунт