Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 2

• 219 051
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, интересува ме Делимано Гурме 8 в 1. Някой има ли мнение по въпроса, някой ползвал ли е това чудо на техниката, или нещо подобно дори и малко по скъпо. Ако вече е коментирана тази тема, моля да ме насочите къде да прочета. Благодаря ви.  Hug

# 601
Аз отново да попитам за Силаргана. Какви са кусурите му освен цената?
Къде може да се намери на по добра цена?

# 602
Аз си взех преди два месеца касерола и тенджера силарган от амазон - двете за 300 лв. Доволна съм, не мога да кажа нищо за кусури.

# 603
Аз си взех преди два месеца касерола и тенджера силарган от амазон - двете за 300 лв. Доволна съм, не мога да кажа нищо за кусури.

Дай линк. Това крайна цена с доставката ли е или няма доставка до България? Какви са размерите на съдовете?
Защо избра Силарган?

# 604
  • Пловдив
Бихте ли ми препоръчали грил тиган или оребрена плоча? Бях се спряла на Le Creuset, но отзивите които четох са, че доста залепват и пушат в случай че се ползват за мариновани меса и зеленчуци. Аз готвя вкъщи и това доста ме притеснява. Има ли компромис между non-stick покритие и безопасност на съда?

# 605

Дай линк. Това крайна цена с доставката ли е или няма доставка до България? Какви са размерите на съдовете?
Защо избра Силарган?

Крайна цена с доставката; силарган е моето решение за тенджера и касерола, дурадо за тигани, le creuset за гювеч; за силит (дурадо и силарган) сайта е амазон.де;

# 606

Защо избра Силарган?

Крайна цена с доставката; силарган е моето решение за тенджера и касерола, дурадо за тигани, le creuset за гювеч; за силит (дурадо и силарган) сайта е амазон.де;

Защо си се спряла на подобен избор, какви са предимствата на описаните технологии и модели?

# 607
Момичета, я кажете за 4-членно домакинство колко голяма тенджера е достатъчна?
Харесах една чугунена в Амазон, има я в размер 2,9 л. и 3,9 л.

Благодаря на всички за отговорите.
Избрах тази от 3,9 л., мерих сегашните ми тенджери, струвах, мислих и май ще ми е достатъчна.

# 608
  • София
Откъде в София мога да намеря силиконова (гъвкава) тава - около 15см широка и няколко см висока, на добра цена?! Кръгла форма, за да може да се сложи в тенджера. Няма да се пече, а по-скоро ще се замразява.  Peace

# 609
  • София
Откъде в София мога да намеря силиконова (гъвкава) тава - около 15см широка и няколко см висока, на добра цена?! Кръгла форма, за да може да се сложи в тенджера. Няма да се пече, а по-скоро ще се замразява.  Peace

Ако Лъвов мост ти е ОК като дестинация, след офиса на Мтел има едно много заредено магазинче за домашни потреби, преди UBB, на Мария Луиза посока Централна гара.

# 610
....Харесах една чугунена в Амазон, има я в размер 2,9 л. и 3,9 л.
Момичета, търся железен тиган, дали чугун е другото му наименование? Embarassed      Aз Веси, може ли да споделиш след изпробването на теджерата?

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 16:23 от Слънчогледите

# 611
Дайте идея за хубав тиган за палачинки?

# 612
  • София
И аз влязох в темата да търся мнение за тиган за палачинки.  Набиха ми се добрите мнения за Силит и специално за тигана Дурадо http://2styrkela.com/dom-i-kuhnia/sudove-i-instrumenti/tigani/ti … otect-2626-603301. После видях препоръки да е от материала Силарган и си харесах този модел http://2styrkela.com/dom-i-kuhnia/sudove-i-instrumenti/tigani/ti … ulbok-2820-250103
Гледам, че Силит имат и специален тиган за палачинки http://2styrkela.com/dom-i-kuhnia/sudove-i-instrumenti/tigani/ti … hinki-2428-483201 и сега не мога да реша.... Привличат ме първите два модела заради многофункционалната употреба, бихте ли ми дали съвет кой от двата - Дурадо или Профешънъл от Силарган?

# 613
Аз се отказах да купувам отделен тиган за палачинки, след като се сдобих с касерола на le Creuset. Има си тънконст на правене, но стават прекрасни.

# 614
Да се похваля, днес ми пристигна комплекта на Стоунлайн, тъкмо го отворих и снимах, ще се похваля и на първото готвене. Хареса ми много и че на капаците има опция да се сипва допълнително вода, сосче, без да отваряш капака

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт