Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 2

• 215 971
  • 1 064
  •   1
Отговори
# 150
Какви съдове и за какво са ти нужни? В момента моя фаворит са Le Creuset. Намирам все повече приложения на касеролата, която си взех на тази фирма и много ще се радвам ако скоро имам фонансова възможност да си взема и по-голяма тенджера.
Не съм ги чувала, може би си струва да се информирам...А тук в БГ намират ли се?

Трябват ми касерола, уок тиган, нормален тиган и нормална тенджера (стандартни, имам предвид) Simple Smile В момента общо взето се справям добре с 1 тиган и 1 тенджера Simple Smile

# 151
  • Пловдив
.:.Stef.:., Le Creuset можа да намериш в магазина на Гама Елит в Мол Галерия, точно до входа на Карфур се намира магазина. Но изборът там е ограничен. Ако имаш път до София и The Mall ,там има много повече избор.

# 152
  • Пловдив
И също имай предвид , че са по 350-400лв . и нагоре за брой.

# 153
Благодаря ви  Hug

# 154
никой ли няма информация за керамични съдове Силекс /Silex/ ?

# 155
Здравейте! Аз искам да си купя форма с откопчаващ борд и правоъгълна форма за кекс, но да не ми ръждяса на първото миене в миялната. Ще съм много благодарна ако ме ориентирате за марка! Търся нещо качесвено, че тези от 10-15лв са пълни боклуци.

# 156
  • Пловдив
погледни в Гама Елит в МОЛ Галерия-и срещу него има още 1 магазин за качествена домакинска посуда. Simple Smile) Ако си от Пловдив ... Simple Smile , обърках се с темата "Къде в Пловдив" , но Гама Елит има във всички големи градове.. -имат и сайт.

# 157
погледни в Гама Елит в МОЛ Галерия-и срещу него има още 1 магазин за качествена домакинска посуда. Simple Smile) Ако си от Пловдив ... Simple Smile , обърках се с темата "Къде в Пловдив" , но Гама Елит има във всички големи градове.. -имат и сайт.

Благодаря ти! От Бургас съм, но видях в сайта им, че имат магазин и тук.

# 158
  • София
Може ли някой да ми каже откъде може да се купи  съдове керамика на Emile Henry

# 159
  • Пловдив
Може ли някой да ми каже откъде може да се купи  съдове керамика на Emile Henry

Има много онлайн сайтове, които ги предлагат. Ако искаш на живо- видях ги в Балев Био Маркет в мола на  Цариградско шосе.

# 160
Извинявам се много Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 17:32 от qnito_h

# 161
Погледни 7-ма точка от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0    Peace

# 162
Аз съм със Силит и съм ужасно доволна, но така и не си попълних комплекта с добра касерола....Препоръчайте модел и марка...не държа да е пак Силит, но е хубаво да е незалепваща и около 26см....

# 163
Имате ли впечатления от тенджерите на Хром Силистра дали загарят лесно?
Съдовете на Силит в групата на безвредните ли са ?

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 10:30 от чоко и боко

# 164
И аз искам правоъгълна форма за кекс. Сега имам една, но е ужасна и копнея да я изхвърля в кошчето за боклук. От Търново съм, а тук изборът е беден, затова по-скоро бих купила нещо он лайн.

Общи условия

Активация на акаунт